Gelinbaşı ve Gelin Tacı kartal veya cevresinde kaliteli tesettur gelin basi

ikitascorba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
79
0
36
Danimarka
arkadaslar kartal veya cevresinde bildiginiz guzel duzgun tesettur gelin basi yapan yer biliyormusunuz.gelinligim cok pahali ve kaliteli bassim da ona gore iyi olmali. lutfen yardimmm

daha iyisi varmıdır bilmiyorum ama maltepede diziler giyim var orada ki eşarp satan yer aynı zamanda eşarpta yapıyormuş. bikaç modelini gördüm güzel olmuştu.

diziler giyim.. bunu not ediyorum. Ben sade bir model istiyorum ama elimde coook az model var. bir turlu de karar veremedim tacli mi olsun, boncuklu mu rahibe mi vs vs.. kafam allak bullak:)

5 yildir türban yapan biri olarak benim sana tavsiyem önce istedigin türban modeline karar vermen canim :)
gerisi kolay, yakinindaki kuaförlere git onlarda mutlaka model resimleri vardir, aralarindan en düzgününü secersin. Ben türban basi yapmadan önce gelinlerimin gelinligini görmek isterim ki önceden aksesuarlarini hazirlayayim. senin gelinligin hazir mi? duvagini görme imkanimiz varmi buraya gelinliginin resmini yüklersen eger sana acizane bir model tavsiye edebilirim :)

5 yildir türban yapan biri olarak benim sana tavsiyem önce istedigin türban modeline karar vermen canim :)
gerisi kolay, yakinindaki kuaförlere git onlarda mutlaka model resimleri vardir, aralarindan en düzgününü secersin. Ben türban basi yapmadan önce gelinlerimin gelinligini görmek isterim ki önceden aksesuarlarini hazirlayayim. senin gelinligin hazir mi? duvagini görme imkanimiz varmi buraya gelinliginin resmini yüklersen eger sana acizane bir model tavsiye edebilirim :)

canim daha gelinlik modeli hic belli degil,istanbula gelir gelmez ilk isim onu ayarlamak olacak. model olarak farkli alternatiflere acigim, cok fazla cicek bocek olsun istemiyorum ama:) hatta yeni modeller cikmis basa boncuklu birsey geciriliyor oyle birsey bile olabilir ama hicbir yerde bulamadim modeli. fikrin var mi?

canım pendık derım sana gelınlıkde dıktırceksen pendık derım carsıda elıf kıtap evı var sorarsan soylerler ordakı moda evınde adını unutum cok gzuel gelınlık dıkılıyor kalıtelı ben 5 sene once sordum cızdım gelınlıgımı benden ozman 2 bıntl ıstemısdı:D turbanınada gelınce aydın taner var oda carsıda tesetur bolumude var orda yaptıra bılırısn kalıtelıdır vede guzel yaparlar

canim daha gelinlik modeli hic belli degil,istanbula gelir gelmez ilk isim onu ayarlamak olacak. model olarak farkli alternatiflere acigim, cok fazla cicek bocek olsun istemiyorum ama:) hatta yeni modeller cikmis basa boncuklu birsey geciriliyor oyle birsey bile olabilir ama hicbir yerde bulamadim modeli. fikrin var mi?

Gelinligini ve duvagini görmeden pek birsey diyemeyecegim ama sana fikir olsun diye en cok istek alan modelleri ekleyebilirim. Ben kendi dügünümde türbanimi kendim yaptim ve rahibe duvagini tercih ettim cünkü gelinligimde alti kilo tas vardi, cok agirdi gelinligim bu yüzden türbanimi abartmak istemedim. Umarim seninde gelinligini en kisa zaman görürürüz burada :)

Gelinligini ve duvagini görmeden pek birsey diyemeyecegim ama sana fikir olsun diye en cok istek alan modelleri ekleyebilirim. Ben kendi dügünümde türbanimi kendim yaptim ve rahibe duvagini tercih ettim cünkü gelinligimde alti kilo tas vardi, cok agirdi gelinligim bu yüzden türbanimi abartmak istemedim. Umarim seninde gelinligini en kisa zaman görürürüz burada :)

off bunlar harika, paylasimin icin tesekkurler. bu bastaki taslari nerden bulabiliyoruz? baska modellerin de varsa begendigin bekliyorum:)

ozellikle ikinci resimdeki turban modeline bayildim

Tesettürlü gelinlerim genelde bu modeli yani rahibe duvagini tercih ediyor.
Ben bu boncuklari bir bayana yaptiriyorum canim aksesuar olarak kiraliyorum ve yaptigim türban baslarinda kullaniyorum. Cok farkli modellerde var ama sen ikinci resmi begendigine göre diger modeller
sana göre abartili olur :)

Tesettürlü gelinlerim genelde bu modeli yani rahibe duvagini tercih ediyor.
Ben bu boncuklari bir bayana yaptiriyorum canim aksesuar olarak kiraliyorum ve yaptigim türban baslarinda kullaniyorum. Cok farkli modellerde var ama sen ikinci resmi begendigine göre diger modeller
sana göre abartili olur :)

sizden bende bi konuda fikir almak istiyorum ama baya olmus konu açılalı ama özelden yazamadım siteye girerseniz burdan cvp yazarmısız ???

şuanki en büyük sorunum bu kuaför başka bilen var mı acaba kartal pendik kuaför olarak neresi?

Back
X