kaş boyama(tavsiye edenler ))

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
kizlar kaslarim cok koyu renkte vede seyrek bunlan beraber bazi yerlerde sari olmus buda seyrek gösteriyor kaslarimi boyasammi acaba dedim zararlimidir??deneyen varmi?varsa resimli paylasirmi?

zararli degil bildigim kadariyla bende boyayacagim cunku ...

Sac rengime uysun diye.. vede cevremdeki cogu kisi boyadi kimsede sikayetci olmadi

ben boyadım bi zararı yok saç rengime uysun diye açtırdım çokta güzel oldu

Kaş rengini açtırdığınızda kaç gün içerisinde eski haline dönüyor ve dipten kaşlar çıkarken kötü bir görüntü olmuyor mu?

benim bir ayı buluyor yani bir ay sonra eski halini alıyor dipten çıkınca pek belli olmuyor gayet normal duryor

benim büyük ihtimal hormonal bozukluk var hizli uzuyo ama peki dogal duruyormu???yada yanlis sekilde yapip rengi kötü olan yokmu??

gayet doğal duruyo zaten ben özel bi renge boyamadım açtırdım sadece bir iki ton açılıyo güzel görünüyo

Benim de kaşlarım çok siyah kap kara saçlarım bronz kahve daha da açtırmayı düşünüyorum ama bu kaşlar bozuyo boyatmadan da memnun kalırmıyım foto eklesiniz ya kızlar boyadan önce ve sonra diyee fikir edinelim

ben 2 haftada bir tüy açıcı krem ile boyuyorum. ve hiç bir zararı yok. yüzü daha güzel gösteriyor. fakat kalın kaşlılara tavsiye etmem. eger kaş şekliniz inceyse kesinlikle boyayın. saçlarınız siyah dahi olsa rengini kesinlikle açın. muhteşem bir görüntü oluyor. saçlarım siyahkende kırmızykende hep açtım. şuan sarı ve halada açmaya devam ediyorum=):teytey:-tatlicadiarzu-

Saclarimi zaten acici ile acip cok koyu bir siyahtan karamele dondurmustum 3 ay aldi bu surec.
Bugun de bana rahatsizlik veren kaslarimi tuy acici krem ile actim acayip saclarimla uyumlu oldu:)))
Ben cok memnunum canim..

canım ara sıra herkezde kaş sorunu olabiliyor..bazen boş kalan yerler gözümü tırmalar..HB kurşun kalemle o boşlukları doldur elinle biraz sil..bütün kalemlerden daha doğal bir görüntü elde edeceğine garanti veririm..kaş kalemleri ya da boyaları ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar yapay bir görünüm katıo

benim saçlarım da doğuştan kızıl..E tabi kaş ve kiprikler de..bilmiyorumkismileKiprikleri rimelle kapatuyorum ama kaşlarımı koyulaştırmak istiyorum..Çünkü kapalı bi bayanım ve turuncu kaş hiç de hoş durmuyo tahmin edersiniz.bi kaç kere kaş boyalarıyla boyattım ama 2 haftaya kalmadan hemen geçiyo.. :gitme: Sızce saç boyalarıyla acık siyaha boyatsam olur mu?? Veya başka bi önerisi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…