- Konu Sahibi selinyildirim
-
Ben 2 sene önce bir arkdaşım için araştırmıştım bu konuyu bir güzelik merkezi yapıyordu tel açtım 600 tl ye yaparız demişlerdi vücutdan folikiler ünite alıp onu kaşa naklediyorlarmış işlem bitikten sonra ekilen yerde bir kaç gün küçük kabuklar oluşuyormuş ama sonra dökülüyormuş ve ekildikten bir kaç ay sonra o ekilen yer dökülüyormuş sonra sağlıklı bir şekilde yeniden çıkıyormuş aynı saç ekimi gibiymiş yani.
Sonuç olarak kalıcı bir çözüm olduğu için fiyat güzel ama arkdaşım yanaşmadı.
Şuan için kaş ekim işlemini genelde saç ekim merkezleri yapıyorlar o konuda alternatifin çok ama bu işte uzman bir estetik cerraha yaptırmak istersen bir numaralı tercihin Dr.Muttalip Keser olmalı neden dersen fue tekniğini Türkiye ye tanıtıp ilk uygulayan estetik cerrahtır.
Şuanki fiyatları bilemiyorum kendisi fue tekniğinde 1 numara olmasında dolayı daha yüksek fiyat talep edebilir ama kaşlar ve gözlerin estetik açıdan yüzde en dikkat çekici bölge olduğunu düşünürsek şakaya gelmez sonra ucuz diye bir yere yaptırıp pişman olabilirsin.Kaşlarının durumu hakında bilgi vermemişsin eğer az bir kayıp varsa çok fark etmez sanırım ama çok inceldiyse ve şeklide bozulduysa onu kalınlaştırıp yeniden şekillendirmek istiyorsan iyi bir cerrah şart.Çünkü kaşın çıkış açısı, duruşu , yüzün yapısına göre verilecek şekil bunlar hep ustalık gerektiren işler öyle kafayı doldurmak için yapılan saç ekimlerine benzemezlmaz:kaldıki saç ektiren erkeklerde bile bariz belli oluyor her yer çim adam dolu :roflol:
Evet şekerim doktor Ankarada.Bu doktor sanırım Ankarada degil mi ?
Ben istanbulda bir doktor arıyorum ...
Benim kaşim var ama baslangıc tarafdaki kasim geriden basladıgından biraz baslangic kismini doldurtmak istiyorum .
Beni en cok korkutan kaslari doldurtugumuz yerde izler kalabilir mi ? neyle kas ekiyorlar
kaslari ekmek icin gozenekler acmiyorlar mi korkuyorum valla iz kalir diye...
Ben bunun icin 2 doktorlar gorustum
Biri kalp cerrahı cıktı Atilla Kaya hemen uzaklastım ...
Digeride plastik cerrah ama adam 4 saat operasyon soyledi 300 kas ekimi yapmak icin
Oyasaki FUT teknigiyle yapiyormus basit FUE varken
Tabiii bimiyoruz hangisi iyi valla hangi doktorla konussan kafan daha cok karisiyor
Bu sektorde doktor bulmak cok zor hepsi tuccar olmus
Bu doktor sanırım Ankarada degil mi ?
Ben istanbulda bir doktor arıyorum ...
al bakalım canım sana mükemmel bi link veriyorum. :icecream: umarım işe yarar. hem de istanbulda. ben de bu dertten muzdaribim. gelişmeleri bizle paylaş lütfen. ben de yaptrcam inş. yazarım. sewgiler.... Kaş ekimi sorular cevaplar | SacTedavisi.com
ben adamla bzzat görüştm. kalp cerrahı felan değil.ortağı kalp cerrahymş. yanlış anlaşlma olmuş. çok uygun fiyata çok gzel kaş saç ekimi yapıyor. sitesinden de takip edebilirsnz.. sewgiler...
çok zor bir süreç 1 sene oldu hala kaşlar düzenli değil iyi düşünün derim birde cok cabuk uzuyor devamlı kesmek lazım bosverin siz böylede güzelsiniz
merhaba üzülme çözülür ben istanbul da yasıyorum dr.atılla kaya ya yaptırdım internetten ismini gir bak hatta benım resmımede bakabılırsın gırıs sayfasında 3 kısılık bır foto var ordakılerden en alltta kas seklı degıstırılen sarı saclı bayanım cok dogal duruyor ınan kımse farketmedı hoca arada adana ya gelıyor randevu alıp orada yaptırabılırsın ben 750 tl verdım ama mınumum 750 tl ıle 1300 arası degısıyor sanırım senın kaslarının seyreklıne baglı nese görusmek uzere by
ykamozz özel msj yollayamadım burdan görürsun umarım bu msj senın ıcındı bu arada sakın kontor yptırmayın arkadaslar benı gıttıgım yere cgunlukla kontor zedeler gelıyor aman dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?