- Konu Sahibi selinyildirim
-
tskler. dr atilla kayaya yaptirdim. sonraki resmimi cektirmedim o halimi gormek istemedigimden:) kan pihtilasmasi fln varken kotu gorunyodu. Herneyse 8 gun gecti yara fln yok azcik kuruluk var arada bi krem suruyorum. henuz uzamadii icin son hali belli olmadi daha.killar kisa cunku. siklasma ekimi yaptirdiim icin kendi kaslarimida tras ettiler. bi rahatsizliimda yok ama bikacgundur boynum agryo artik usutmemden dolayimi onlami bi baglantisi var bilemiyorum.
tskler. dr atilla kayaya yaptirdim. sonraki resmimi cektirmedim o halimi gormek istemedigimden:) kan pihtilasmasi fln varken kotu gorunyodu. Herneyse 8 gun gecti yara fln yok azcik kuruluk var arada bi krem suruyorum. henuz uzamadii icin son hali belli olmadi daha.killar kisa cunku. siklasma ekimi yaptirdiim icin kendi kaslarimida tras ettiler. bi rahatsizliimda yok ama bikacgundur boynum agryo artik usutmemden dolayimi onlami bi baglantisi var bilemiyorum.
Suan acaba ne durumda kaslarin cok merak ediyoruzz, hic ugramiyorsun buralara.....
merhaba kızlar. ben kaş ekimini geçen yılın şubat ayında yaptırdım. merak ettikleriinz varsa cevaplayabilirm
adim adim belirtmemi isterseniz hatirladiklarimi anlatmaya calisayim; ilk gun berbat bi goruntu oluyor kaslarini trasliyolar ve ekiyolar kirmizi kirmizi pihtilasmalar oluyor.. eve zar zor gitmistim utana sklasanirim 3 4 gun sonra kabuklanmalar yikadikca cikmaya baslyor.. size tavsiyem benim gibi ilk gunden boya falan surmeyin sakin, ve ellemeyin eger yaptircaksaniz... kurcaladiginiz zaman uzayacagi yonler belki bozuluyor olabilirki benimkilerin on kismi berbat, asagiya dogru ve idik dik cikiyor! Benim ciddi bi kas sorunum yoktu seyreklikler yuzunden yaptirdim ince almaktan meydana gelen.. 3 4 gun sonrasinda boyandigi icin cok fazla rahatsiz etmyordu dye hatirliyorum..sonra kendi kaslarinda uzayinca arada kaybolur ztn. Cok ciddi bi skntnz yoksa ciddi dusunmeniz gerekiyor.. eger ciddi bi sknti haline geldiyse sizin icin cok iyi bi doktora gidin.. cok iyi uyarilmayincada, nekadar iyi gecsede islem sonrasinda mahfedebiliyor..
Kızlar dün akşam itibariyle kaş ekimi yaptırdım..Dr. ali mezdeği'nin ekibine..benim küçüklükten beri kaşlarım seyrekti son 3-4 yılda daha da kötü bir hal aldı..öncelikle şunu söyliyim benim gibi kaşsız değilseniz bu işe bence hiç girmeyin çünkü çok zor bi işlem..ben tam kaş ekimi yaptırdım baya bi kalın oldu (tabi eski haline göre) rahatça şekil verebilmek istedim artık...o yüzden yaptırmışken kalın yaptırdım..şu anda kaşlarımda minik minik kırmızılıklar var ve lokal anestesiden dolayı baya bi şiş durumda..15 gün sonra bu ektiği kaşlar dökülücekmiş ve 2 ay sonra esas kaşlar çıkmaya başlıycakmış..merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım..
arkadaşlar merhaba,
ben yeni üye oldum,ve net birşey bulamadım kaş kalınlaştırma yada ektirmeyle ilgili.doğal yöntemler işe yaramıyor.
tv de nerdeyse bütün ünlüler kaş kalınlaştırıyor.
en son berrak tüzünataç ı gördüm dün.bir dizi için rolü gereği kalınlaştırmış.nişantaşında bir güzellik merkezinde kaş ektirdi diyor sadece.çokta güzel olmuş.ALlah aşına bilen duyan gören yaptırıp tavsiye eden yokmu.Berrak tüzünataç la arkadaş olup nerde yaptırdığını öğrenebilmek için neler vermezdim bilemezsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?