- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi selinyildirim
-
gördüm ama lopez daha yeni yaptırdığı için panikliyor olabilir. bu işte sabır gerekiyor bizde eksik olan da bu işteay aşağıdaki konuyu okudunuz mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonunda-bir-bu-kalmisti-bunuda-yaptim.657494/
kaşlarımı boyarım daha iyi şok oldum şok
gördüm ama lopez daha yeni yaptırdığı için panikliyor olabilir. bu işte sabır gerekiyor bizde eksik olan da bu işte
Merhaba nereye ektirdin nasıl oldu memnubmusun. Cevaplarsan sevinirimdün kaş ektirdim oyle acele oldu kı anlamdım gitti , sonuç hayırlı olucak inşallah
Transmed fiyat yüksekliği bir yana rezalet ekim yaptılar istediğim kalınlıkta olmadı ve biri kısa biri uzun yer yer sık yer yer seyrek ödediğim paranın karşılığını alamadım pişmanım transmed e gittiğim için!!!Merhaba Kızlar,
Benim kaşlarımın uç kısımları yok gibiydi.Diğer kısımları da oldukça sık ve siyah olduğundan tuhaf duruyordu.2 sene önce Atilla Bey'e sadece uç kısımlarına ekim yaptırdım. Bana min. uygulama olan 300 kök yeterli dedi doktor ama söylediğinden daha az ekildi gibi geldi. Yaklaşık 1 saat filan sürdü,anesteziden veya ekimden dolayı pek bir şişmem olmadı. Ekilen yerler nokta nokta kan pıhtısı gibiydi. 3-4 gün sonra kabuklar dökülmeye başladı, rahatlıkla dışarı çıktım hatta iş görüşmesine bile gittim :) 2-3 ay sonra da herşey normale dönüyor zaten. Uzama konusu bende sıkıntı yaratmadı çünkü kendi kaşlarım da fazlasıyla uzuyor ve kesmek zorunda kalıyordum :)
Yanlız ben de 1 sene sonra ekilen kaşların bir kısmı döküldü. Belki doktora gidip sorabilirdim niye böyle oldu diye ama çok umursamadım.Şimdi o dökülen kısımlara tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum. Transmed konusunda fiyat öğrenen varsa paylaşabilir mi? :)
Merhaba nasıl oldu kaşlarınız? Bende transmed de ektirdim 5 yıl geçti ve berbat kaşlarım istediğim kalınlıkta yapmadılar hala ince , biri uzun biri kısa ,yer yer sık yer yer seyrek çok pişmanım !arkdaşim bnde yaptrdım ebru şallının yaptrdığı yer çok kaliteli bi yerdi yalnz şu anki durum olan kaşlarımda döküldü ekilenlerde öncekinden daha rezil bi durumdayım ne zamn çıkcak nası olcak bilmiyiorum ama çok pişman oldum 1 ay olmadı henz ama çıkmazsa eskisi gbi olmazsa mahvoldummm(((sizde durum nasıl
atilla bey bana gerek olmadğiını söyledi ve yapmadı keşke onu dinleyip yaptrmasaydım 1200 fiyatıda
trasmede yaptrdım 2000 ama hiç memnun diilim
:))) haklısın yapan yer önemli ben transmed de yaptırdım daha doğrusu yaptıramadım parasını ödedim yaptılar birşeyler ama kaşla gözle ilgisi olmayan insanlar bile senin kaşlarında neden böyle sorun var diyor... 5 yıl oldu ödediğim paranın karşılığını alamadım yanlış tercih yapmışımebru şALLININ kı kas ekımı ama emel yıldırımkı dovme ama bnce dovme daa hos duruyor