Göz Makyajı KAŞ Kalınlaştırma,Uzatma YÖNTEMİ

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Imm bu konuyu ben açmıştım değilmi :))

Evet bu kaşımı;

Bu formülle bu hale getirdiğim doğrudur :)

Ve tekrar bu formüle başlayıp biraz daha kalınlaştırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
benim çok seyrek kaşlarım canım ya formülünü bir arkadaşımdan duymuştum ondada işe yaramış ama ben sarımsaktan Allahın gücüne gitmesin nefret ederim nasıl uygulayacagım bilmiyorum bide evliyim o koku aman allahımm (
ters etki yapmaz değilmi bütün başım tüylenmesin
gittiğim her kuafor cok seyrek oldugunu soyluyor kasımın sekıl veremıyorum (

Eşin öğlen evde olmuyorsa iş dolayısıyla sende şu şekilde yap. Mesela eşin sabah gidip akşammı geliyor.. Sabah kalktığında yani o gittikten sonra sür kaşına. Biriyle karşı karşıya gelmediğin sürece ya da eşin eve gelmediği sürece bu formül kaşında dursun.. Bunu hergün uygulayabilirsin bu şekilde. Ters tepki falanda yapmaz merak etme..

kök olmayan yerden cıkar mı ya ben karınca yumurta yagı surmustum kaslarıma yanlıslıkla bazı yerlere de bulasmıs oraların kökü gitti saınırm

Paylaştığın formül için sağol bu akşam deniyorum mutlaka :)
Ama bir sorum olacak sana eczanelerde satılan minik sarımsak yağı şişeler satılıyor, onlardan kullansam olur mu?

Tatlı badem yağı kaşlara çok iyi geliyor. Ve argan yağının da hem saç hem kaş hem de kirpikleri çok beslediğini duymuştum.

canımmmm bunu yazalı baya oLmşşş 1 ay denedinmiii ve sonuçç nedir:))) sabah yıkynca o koku gidiormu:)

1 ay denemedim canım. 2 hafta içinde bıraktım çünkü çıktı kaşlarım sadece biraz daha devam etmek gerekebilir ama şimdi bile sorun yok bence Yıkarken çok pis kokuyo nefes almamak lazım Güzelce sabunlarsan çıkıyo koku ama sadece suyla geçmiyor. Bu sarımsak gerçekten bir mucize!

bende basladım bunu uygulamaya bugün 3.günüm olacak bakalım inş.etki eder :)

bugün 6.günüm bakalım devamını getiricem istediğimi elde edebilecekmiyim acaba

kızlar benim kaşlarım kalın ve çok güzeldi fakat kuaförler zamanla mahvetti 3 aydır almıyorum kaşlarımı çok az değişiklik oldu bugün akşam badem yağı da ekleyerek bu kürü uygulayacağım bu arada Ankara da iyi kaş alan bir yer bilen varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.

bugün 6.günüm bakalım devamını getiricem istediğimi elde edebilecekmiyim acaba

bugün 7.günüm dün yapamadım misafirlikte olduğum için 1 gün mola vermek zarar vermez diye düşünüyorum tam gaz devam 1 ay sonra neler değişeecek merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…