• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasada tartıştım

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selamlar
Bugün markete indim biraz alışveriş yaptım kasada beklerken bir baktım arkamda bir öğrenci bi meyve suyu kek almış benimde acelem pek yok
Sen geç dedim arkasında arkadaşı abla bende geçeyim mi dedi hadi sende geç dedim
Bir baktım kadının biri mazemelerini kasaya uzattı
Hoppp dedim ne oluyoruz
Nasıl ne oluyoruz kasadayım işte
Sıra benim dedim
Hiç dinlemedi kasaya uzattı mazamelerini
Kasiyerde kasadan geçirdi
Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim
Ne kadar çirkin davranıyorsunuz ekmek parasını kazanıyor diye bağırıyor etraftakileri manüpüle etmeye çalışıyor kadın
Bilemiyceğim dedim
Arkadan boşver işimiz var dedi biri
Uzatmadan kasada işimi bitirip önce çıktım
Çok kızmıştım biraz abartmış olabilirmiyim karşıdakinin yaptığı saygısızca değil mi
Rica etse belki geç diyeceğim

O kadin hadsizlik etmis siraya kaynak olmaya calismis.
Kasiyerlere cok kizamiyorum bende kasiyerlik yaptim aklinda sadece para üstunu dogru vermek oldugundan cogu zaman sirayi unutuyor farketmiyorsun.
Tabi söylendiginde sizi önce almaliydi ama olan olmus.
Tamamen kadinin hadsizligi.

Duymamazliktan gelen insanlara gicik oluyorum. Takma kafana o kendi terbiyesizliginle yasasin

Hic abartmamissin bence boyle saygısız insanlara sinir oluyorum birde 2 bebeğini evde bırakıp büyük kızı okula goturdugumde bile markette kasada bende bi parca vr gecebilirmiyim diyene bile kil olmuş.durumdayim bendede bi parça var yani genç olabilirim ama benimdeacelem var okula geç kalmisim bekleme anlayışı yok insanların bi acele öne atlayana dalasim geliyor :D

Oluyor bazen böyle şeyler
Ve bazen insanın kan beynine sıçrayıveriyor
Bir de kadın aa pardon falan dese,belki yinede buyrun geçin derdin
Öyle dengesize denk gelince,gözü kararıyor insanın

Bir kadinin yaptigi densizlik yuzunden artik iyilik yapmayacaksin kismina katilmiyorum. Siz arkanizdaki ogrenciye yer vererek iyi yapmissiniz ne var bunda.
O zaman densiz insanlar yuzunden icimizden gelen iyilikleri de yapmayalim.
O kadin da firsattan istifade onunuze gecmis. Kadin cok densiz ama kasiyer durumu anlamamis olabilir. Malzemeyi gorunce bir an once kasadan gecirmek istemis olabilir size tavir alarak yaptigini sanmiyorum. Onunuze gecen kadina olan tavrinizda haklisiniz. Hadsiz.

Ahhh nefret ediyorum bu durumdan. Evimizin altında market var sürekli oradan alışveriş yapıyoruz personel tanıyor bizi. Neyse kasadayım çok acelem de var arkamdaki kadın elinde ekmek para uzatıyor . Bende dedim ki sırada ben varım farkında mısınız biraz saygı öğrenin filan bağırdım zaten sinirlerim bozuktu ohh canıma değsin. Bir kere daha öyle birşey oldu kariyerler asla almıyorlar biliyorlar benim kavga çıkarttığımı. Asla hakkımı yedirmem . Ve yaşadığımız o şehirde herkes böyle hak yeme derdindeler alıştık artık .

Luna parkta bir defasında bi oyuncağa binmek için sıra bekliyoruz. Arkamızda da 1 anne ve heyecandan sabirsizliktan ölen oglu:)) eşimle güldük buyrun sıra sizi olsun çocuk beklemesin dedik. Ellerinden öpmek istediğim annenin cevabı : " çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz ama sabırlı olmayı ve beklemeyi öğrenmesi lazim. Her zaman birilerini önüne geçemez. Şu anda sıra sizin ve o sizi sabırla bekleyecek..."
Biz ne yapıyoruz " ay bankada çok sıra vardı şunu bahane ettim geciverdim, aklımı seveyim. Otobüs kuyruğunda kayiverdim aradan ilk otobüse bindim, başardım..."

Kendisine saygısı olmayan böyle yapıyor malesef bu tür olaylar hep başımızda düşüncesizlik abarttığınız falan da yok haklısınız

işte yurt dışında bu yok geodal :KK45:

şaka bir tarafa ben olsam ben de tartışırdım.. bizim insanımızın beklemeye tahammülü yok, kaynak yapmak bir ata sporu.. gelecek sefere haddini bilir, sırasını bekler iyi yapmışsın..

Selamlar
Bugün markete indim biraz alışveriş yaptım kasada beklerken bir baktım arkamda bir öğrenci bi meyve suyu kek almış benimde acelem pek yok
Sen geç dedim arkasında arkadaşı abla bende geçeyim mi dedi hadi sende geç dedim
Bir baktım kadının biri mazemelerini kasaya uzattı
Hoppp dedim ne oluyoruz
Nasıl ne oluyoruz kasadayım işte
Sıra benim dedim
Hiç dinlemedi kasaya uzattı mazamelerini
Kasiyerde kasadan geçirdi
Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim
Ne kadar çirkin davranıyorsunuz ekmek parasını kazanıyor diye bağırıyor etraftakileri manüpüle etmeye çalışıyor kadın
Bilemiyceğim dedim
Arkadan boşver işimiz var dedi biri
Uzatmadan kasada işimi bitirip önce çıktım
Çok kızmıştım biraz abartmış olabilirmiyim karşıdakinin yaptığı saygısızca değil mi
Rica etse belki geç diyeceğim
haklısın
ben olsam ben de susamazdım

Back
X