• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasada tartıştım

Su sira kapma mevzularinda ben de kaplan kesiliyorum.
Acaba saf salak mi goruyorlar ki?
Benim basima gelen olayda da, onumdeki adam en sondaki kadina yer verdi. Dedim ben izin vermiyorum. Benim onumde olsa banane, fakat onca insani gecip adamin onune geciyor bizi hice sayip.
Yaa gecsin bilmem nee dedi aynen cevredekiler.
"Helal et" diyorlar siritarak. Hayir etmiyorum haksa dedim.

Selamlar
Bugün markete indim biraz alışveriş yaptım kasada beklerken bir baktım arkamda bir öğrenci bi meyve suyu kek almış benimde acelem pek yok
Sen geç dedim arkasında arkadaşı abla bende geçeyim mi dedi hadi sende geç dedim
Bir baktım kadının biri mazemelerini kasaya uzattı
Hoppp dedim ne oluyoruz
Nasıl ne oluyoruz kasadayım işte
Sıra benim dedim
Hiç dinlemedi kasaya uzattı mazamelerini
Kasiyerde kasadan geçirdi
Kasiyere kızdım sıra benim görüyorsun
Kasiyer sustu
Bu markette bu kadın benden önce çıkarsa seni şikayet ederim dedim
Ne kadar çirkin davranıyorsunuz ekmek parasını kazanıyor diye bağırıyor etraftakileri manüpüle etmeye çalışıyor kadın
Bilemiyceğim dedim
Arkadan boşver işimiz var dedi biri
Uzatmadan kasada işimi bitirip önce çıktım
Çok kızmıştım biraz abartmış olabilirmiyim karşıdakinin yaptığı saygısızca değil mi
Rica etse belki geç diyeceğim
Aynı şey başıma geldi hem de iki ayrı kişi geçti önüme, ikisinde de araba dolusu vardı. Kasiyer de ağzını açmadı. Ben de şurada beklediğim her dakika haram olsun diye bağırdım. Aldıklarınız boğazınızdan geçmesin dedim, bıraktım gittim hepsini. Ohh iyi rahatlamıştım. Kendileri düşünsün inançları varsa

Bende geçen hafta Maviş'e (muhabbet kuşumuz) yem aldım . Kasada yem 7,95 .- TL çıktı .olmaz dedim o yemi 15 günde bir alıyorum yem 1.95.- TL di en son aldığımda . Kız bana''yanlışınız var
3 'lü sallama yemler 1.95TL dedi. Olamaz falan dedim gittim reyona baktım dediğim fiyat.

inatla yanlışın var deyip tekrar okutmuyor. Bide beni salak yerine koyuyor. Hani zam gelse en fazla
%10 zamla 4 TL olsun. O bana ben ona ağız dalaşı yaptık. Market müdürü geldi . Kız kendini haklı çıkarmak için anlattıda anlattı. Adam gayet sakin gitti reyona fiyat benim dediğim fiyat. Arkada kuyruk aldı başını gidiyor. Herkes 7.95 için kavga ettiğimi sanıyor. Bense salak yerine konmayı kaldıramıyom.

Neyse şube müdürü kıza yeniden okuttu. Ve fiyat 7,95 değil,1.95 çıktı.

Lafın özü lütfen market fişlerinizi üsenmeyin ve tek tek kontrol edin. Toplu alım yapsaydım eğer iyi bir kazık yiyecektim.

Gecende yegenimin 23 nisan gosterisine gittik esim kardesim var iki sandalyeyi bize verdi baskalari oturun diye sandalyeleri aldim geldim yan yana koydum tam oturcaz kadinin biri sunun birini ver diye asildi vermiyorum dedim o asildi ben asildim o asildi ben asildim ben genc olmama ragmen o orta yasin ustu kadin aldi elimden biraktim artik sonra gitti oturdu.esim yasli iste falan dedi ne yaslisi dedim zorla aldi hakkima girdi dedi buyuk diye herseyi hos mu gorcez dedim buyukse buyuklugunu bilsin dedim sinir oldum.

Back
X