Kayınpederi bi salın nolur yaOrtak kasa kiralayın. İstediğiniz zaman gidip açarsınız. Alıtınları alıp bırakırken Yalnız gitmek istemezseniz ( o kadar altınla tek başıma yürümeyim diye düşünürseniz. ) bir güvendiğiniz sizinle gelsin. Mesela kayınpederiniz.
kasa ortak açılsın. Eşiniz ve sizin adınıza.
Sizin için bilemem de kayınpeder olsam sorumluluk almam.
Sen neden alip tekrar yerine koyamiyorsun.Neden her zaman 3. bir kisiyi bekleyesiniz ki.Kendi uzerine al.Yada esin seni de listeye ekletsin hem sen hem de o kullanabilin.Kızlar bizim bankada kiralık kasamız var eşimin üstüne bütün düğün takılarımız birikim için yaptığımız altınlarımız hepsi orda duruyor ama eşimin üstüne olduğu için sadece eşim açabiliyor ve işleri çok yoğun oluyor bazen uzun yola gidiyor ve takılarını takmak istediğimde bazen müsait olup gidip açamıyor bu yüzden çok düğüne takısız gitmişliğim var. Sorum şu ki kayınpederim emekli ve hep müsait oluyor acaba kasayı babamın üstüne geçirsek o alsa koysa yerine sizce bu mantıklı mı ? Eşimin ailesi özelliklere babam çok iyidir asla gözüm arkada kalmaz . Sizce bu mantıklı olur mu ?
Oda doğru
Benim konularım da hep borç harç var.
Balkesli ne kadar şanslı baksana
Düğüne gidecekmiş takıları yokmuş kslşsd
Görüyorum ve artırıyorum
Olsaydı da düğünlerde takmazdım sanırım
Belki böyle kardeş düğününde filan olabilir
Yine de sarı altınlar içinde hayal edemem kendimi
Benim yok ki sen takbir de artık senin oğlan ya da benim oğlan evlenirse o zaman takarız :=)
Zamanında takıları bozdurup araba almasaydık bugün kasa kirası vermek zorunda kalacaktık diye kendimi avutuyorum ben de.
Görüyorum ve artırıyorum
Olsaydı da düğünlerde takmazdım sanırım
Belki böyle kardeş düğününde filan olabilir
Yine de sarı altınlar içinde hayal edemem kendimi
Kızlar bizim bankada kiralık kasamız var eşimin üstüne bütün düğün takılarımız birikim için yaptığımız altınlarımız hepsi orda duruyor ama eşimin üstüne olduğu için sadece eşim açabiliyor ve işleri çok yoğun oluyor bazen uzun yola gidiyor ve takılarını takmak istediğimde bazen müsait olup gidip açamıyor bu yüzden çok düğüne takısız gitmişliğim var. Sorum şu ki kayınpederim emekli ve hep müsait oluyor acaba kasayı babamın üstüne geçirsek o alsa koysa yerine sizce bu mantıklı mı ? Eşimin ailesi özelliklere babam çok iyidir asla gözüm arkada kalmaz . Sizce bu mantıklı olur mu ?
Aaaaaaa gigles ya niye öyle diyorsun tüm hayatımız o sarı altınlar üzerine kurulu.
İstemez misin şıkır şıkır bilezikler gelin topuzu yapmışsın akraba düğününe gidiyorsun skdlsd
Bende çalışıyorum mesai saatlerinde hiç çarşıya gidemiyorum müsait olsam kendi üstüme geçiricez eşimde diyor zaten ama izin alıp gidemem kiNeden kendi uzerine almiyosun? Babana bile güvenme demişler. Ben olsam istemem
Biz iş bankasından açtık kasayı ortak olmuyormuş ilk açarken ortak olsun dedik büyük kasa hariç ortak olmuyor dediler bankada bizim orta kasaiyide kasalar otaklaşa olabiliyor bizim kasamız eşimle ortaktı ikimizden biri istediğinde açiyordu sizde öyle yapın
Bizim buralarda takı çok takılır en ufak aile toplantılarında bile gelinler takılarıyla gelir sonuçta o kadar emek verip yapmışlar ve benimde emeğim yaptığım takılarım var insan özeniyor takmak içinsiz neden almıyorsunuz
yani yılda kaç düğün oluyor da takısız gitmeyi dert ettiniz
şimdiye kadar kasadan takı alıp iki düğüne gittim galiba
bizim kasa da eşimin adına, açıp yakın bankaya alalım diyoruz ama bir türlü zaman bulamadık
Sanırım dalga geçmeye yer arıyorsunuz. Bizim buralarda gelinler hep takılarıyla gelir her yere kültür meselesi. Ve benim üstüme değil çünkü bende çalıştığım için mesai saatlerinde gidip açma imkanım yok eşim yeri geliyor benden daha müsait oluyorVah canim vah
Çok üzüldüm ama ben
Düğünlere nasıl takısız gidersiniz
Kasa neden sizin üzerinize degil ?
Sizin değer algınız altın ve para üstüne kuruluysa saygı duyarımbu üyelikler, bu konular özellikle ben bir kadın olarak daha ne kadar kendimi değersizleştirebilirim mantığıyla açılmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum..
Bizim buralarda takı çok takılır en ufak aile toplantılarında bile gelinler takılarıyla gelir sonuçta o kadar emek verip yapmışlar ve benimde emeğim yaptığım takılarım var insan özeniyor takmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?