Kasayı kayınpedere emanet etmek

Kayınpederi bi salın nolur ya
Konu sahibi kasaya yolluyor siz yanınızda götürüyorsunuz
Adam kaç yaşına gelmiş peşinize koşmasın bi evinde rahat otursun

Sizin için bilemem de kayınpeder olsam sorumluluk almam.

katıldım

yıllar önce anneannem otobüs ile dayımlara gidecekti şehirler arası yol

bilezikleri vardı o zamanlar

neyse yolda bilezikle gitmeye korkarım demiş, evi de boş olacak hırsızdan da korkmuş

bir yakın arkadaşı komşusu vardı sana bırakayım ben sana güvenirim demiş

o teyze akıllıymış

evet demiş bana güvenirsin, ben de senin bileziğinin üstüne yatmam

ama demiş sen yokken ben vefat etsem gelinler de aaa kaynanamızın bilezikleri varmış deyip alıp taksalar kollarına ne olacak demiş nasıl söyleyeceksin onlar benim demiş

sonuç anneannem bilezikleri satıp bankaya koydu parasını sonra da devremülk aldı o para ile ( o da ayrı bir olaylı hikaye)

Sen neden alip tekrar yerine koyamiyorsun.Neden her zaman 3. bir kisiyi bekleyesiniz ki.Kendi uzerine al.Yada esin seni de listeye ekletsin hem sen hem de o kullanabilin.

Oda doğru
Benim konularım da hep borç harç var.
Balkesli ne kadar şanslı baksana

Düğüne gidecekmiş takıları yokmuş kslşsd

Zamanında takıları bozdurup araba almasaydık bugün kasa kirası vermek zorunda kalacaktık diye kendimi avutuyorum ben de.

Görüyorum ve artırıyorum
Olsaydı da düğünlerde takmazdım sanırım
Belki böyle kardeş düğününde filan olabilir
Yine de sarı altınlar içinde hayal edemem kendimi

öyle bilezikler değil de set hikayesi var ya onu takmak gerekebiliyor

ha kaç kere taktım iki kere

bir benden iki sene sonra evlenen görümcemin düğününde elbisem bile ona göre idi yani elbisenin de altın simleri vardı altın takı ile uyumlu yine de kv bilezikleri de taksaydın demişti yani setin bilekliği az gelmiş

bir de iş arkadaşımın düğününde benden bir sene sonra evlendi :)))

bir de artık senin oğlan ya da benim oğlan evlenirse o zaman takarız :=)

bir de artık senin oğlan ya da benim oğlan evlenirse o zaman takarız :=)
Benim yok ki sen tak
Ev yaptık biz takıları üstüne oturuyoruz
Neyse ilerde oğlum evlenirken kendime de bi pırlanta set aldırırım da takarım artık (oğlum dedim )

Görüyorum ve artırıyorum
Olsaydı da düğünlerde takmazdım sanırım
Belki böyle kardeş düğününde filan olabilir
Yine de sarı altınlar içinde hayal edemem kendimi

Aaaaaaa gigles ya niye öyle diyorsun tüm hayatımız o sarı altınlar üzerine kurulu.
İstemez misin şıkır şıkır bilezikler gelin topuzu yapmışsın akraba düğününe gidiyorsun skdlsd

Siz kendinizi neden bu kadar hiç yerine koyuyorsunuz?

iyide kasalar otaklaşa olabiliyor bizim kasamız eşimle ortaktı ikimizden biri istediğinde açiyordu sizde öyle yapın
Biz iş bankasından açtık kasayı ortak olmuyormuş ilk açarken ortak olsun dedik büyük kasa hariç ortak olmuyor dediler bankada bizim orta kasa

Vah canim vah
Çok üzüldüm ama ben
Düğünlere nasıl takısız gidersiniz

Kasa neden sizin üzerinize degil ?

Bizim buralarda takı çok takılır en ufak aile toplantılarında bile gelinler takılarıyla gelir sonuçta o kadar emek verip yapmışlar ve benimde emeğim yaptığım takılarım var insan özeniyor takmak için

Vah canim vah
Çok üzüldüm ama ben
Düğünlere nasıl takısız gidersiniz

Kasa neden sizin üzerinize degil ?
Sanırım dalga geçmeye yer arıyorsunuz. Bizim buralarda gelinler hep takılarıyla gelir her yere kültür meselesi. Ve benim üstüme değil çünkü bende çalıştığım için mesai saatlerinde gidip açma imkanım yok eşim yeri geliyor benden daha müsait oluyor

o zaman ya evde saklayacaksınız ya siz gidip alacaksınız

yani kp ile ilişkinizi bilemem de yarın günüm var takılarımdan ucu taşlı olan kenarı güllü olanı getirir misin demek de sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…