Emir olarak değilde rica sonuçta babam hep bizim iyi olmamız için çabalar ben çocuklarım için çabalamayı severim hem emekliyim evde işim yok sizin için çabalamak hoşuma gider siz işinize sahip çıkın der. Ama vefat konusunda (Allah gecinden versin ) haklısınız bu yönünü düşünmemiştimBu yoruma çok katıldım
İki taraf açısından da dertsiz başa dert açmak olur
Kayınpeder için de büyük sorumluluk
Sizin açınızdan da güveniyorsunuz, kötü bir şey olmayacağını da varsayalım
Ama her düğün zamanı koca adamı kasaya gönderebilecek misiniz gerçekten?
Ben yapamazdım sanırım
Emir erim gibi git takı getir diye
Bir de damdan'ın dediği gibi vefat durumunda çok sıkıntıya girebilirsiniz
Yani her türlü ne gerek var?
Bende çalışıyorum mesai saatlerinde hiç çarşıya gidemiyorum müsait olsam kendi üstüme geçiricez eşimde diyor zaten ama izin alıp gidemem ki
Mutlaka iyiliğinizi isterEmir olarak değilde rica sonuçta babam hep bizim iyi olmamız için çabalar ben çocuklarım için çabalamayı severim hem emekliyim evde işim yok sizin için çabalamak hoşuma gider siz işinize sahip çıkın der. Ama vefat konusunda (Allah gecinden versin ) haklısınız bu yönünü düşünmemiştim
Sizin değer algınız altın ve para üstüne kuruluysa saygı duyarım
Bence olaya çok farklı yönden bakıyorsunuz siz evliliği ne sanıyorsunuz eşinizin ailesi hep arkanızdan kuyu kazar fesatlanır diye mi bizde öyle değil evlendik koca bir aile olduk kenetlendik yeri geldi sorunlar yaşadık çözdük onlar bize bir aile birey olarak saygı duydu biz onlara büyük ata diye saygı duyduk bu çerçeveden çıkmadık kazık atma tabiri bizim çevremizden hiç geçmediTövbe yarabbim.
Kendine kazık attırmaya bu kadar meraklı insanı ilk defa görüyorum.
Hayret verici bir şey.
Emir olarak değilde rica sonuçta babam hep bizim iyi olmamız için çabalar ben çocuklarım için çabalamayı severim hem emekliyim evde işim yok sizin için çabalamak hoşuma gider siz işinize sahip çıkın der. Ama vefat konusunda (Allah gecinden versin ) haklısınız bu yönünü düşünmemiştim
Bu yönüyle hiç düşünmemiştim teşekkürlerKasa babanın üzerine olur ise, vefat durumunda kasaya ortak olmadığınız için sayım yapılmadan açamazsınız bile, bu sefer tüm takılar için vergi ödersiniz. Bankalara bu tip durumlar için hemen bildirim gidiyor.
Kasa sahibi = mal sahibi
Aman diyeyim.
Düğünlerde altın takıp gitmek kimseyi değersizleştirmez ha tek gayesi o altını takıp düğüne gitmek üretken olmayıp koca parasına tamah eden eşinin ailesinin yaptığı altınlardan başka bir düşüncesi olmayan bireyden bahsediyorsanız haklısınız ama o taktığım altınların yarısı benim emeğim düğünden sonra tüp bebek tedavisi için yarısını bozdum gözümde yok hiç sonra çalıştım didindim yenilerini yaptım takıp hava atmak için değil tekrar tedaviye bşlamak içinha sizin değer algınız altın ve para üzerine olmadığı için düğünlere giderken altın takıp takıştırmak önemli ve o sebeple kasaya her an kolay nasıl ulaşırımı düşünüyorsunuz.
mevzu maddi bi varlığa değer vermek değil kendine değer vermek. eşinle ortak kasa açmak gibi bi seçenek varken sadece eşin üzerine açılması ve hatta kp üzerine açılması düşünülebiliyor.
umarım anlatabilmişizdir..
Dııt yanlış cevap Balıkesirİş bankasında ortak kasa oluyor geçen sene sormuştum ben
Niye kp olsun ki kendiniz olun
Buarada nerelisiniz merak ettim
Tahmin ediyorum: afyon
Ailesinize karşı ne kadarda güvensizsinizKurda kuzu emanet etmek
Aaa evet Balıkesirli arkadaşım vardı düğünlerde yöresel kıyafet bile giyerlerdiDııt yanlış cevap Balıkesir
Kendi babanizsa bisey diyemem ama eş aileleri genelde güvensizlik veriyor her zamanAilesinize karşı ne kadarda güvensizsiniz
Eşimin ailesine karşı asla güvensizliğim yoktur çok şükür onlarında bana karşı öyleKendi babanizsa bisey diyemem ama eş aileleri genelde güvensizlik veriyor her zaman
Evet bizim yöre öyle çok güzel olur düğünlerimizAaa evet Balıkesirli arkadaşım vardı düğünlerde yöresel kıyafet bile giyerlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?