- 3 Haziran 2011
- 2.539
- 5.187
- 358
Ya sizin robot süpürgenin markası ne memnun olmadığınız ve bir öneriniz var mıO zaman hiç almayın. İyi olmayanlar hem havayı toza buluyor hem de almıyor zaten. Zaman ve enerji kaybı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sizin robot süpürgenin markası ne memnun olmadığınız ve bir öneriniz var mıO zaman hiç almayın. İyi olmayanlar hem havayı toza buluyor hem de almıyor zaten. Zaman ve enerji kaybı.
Kasayı bilmem de hiç kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.Dikkatli okuduysanız eşim veya babam teklif etmedi bana bunu hatta ben daha böyle düşündüğümü kimseye söylemedim bile. Sizin aile kavramınıza şaşırdım resmen
Eşimin ailesinin hediyesi. Kendi aileme de bilezik yerine iyi bir saat, kolye vs. alın dedim, kabul etmediler.Çirkin duruyorsa niye aldınız , aldırdınız.
O zaman hiç almayın. İyi olmayanlar hem havayı toza buluyor hem de almıyor zaten. Zaman ve enerji kaybı.
Aile toplantisi mi?Bizim buralarda takı çok takılır en ufak aile toplantılarında bile gelinler takılarıyla gelir sonuçta o kadar emek verip yapmışlar ve benimde emeğim yaptığım takılarım var insan özeniyor takmak için
Tövbe yarabbim.
Kendine kazık attırmaya bu kadar meraklı insanı ilk defa görüyorum.
Hayret verici bir şey.
Fakirliğimi yüzüme vuran bir konu daha![]()
Yorumlar çok iyi yaaFas fakirler topluluğu olmuş burası içim karardı![]()
Bayram, kız isteme, düğün ve bilumum altınların herkese gösterilebileceği oluşumlar.Aile toplantisi mi?
Nasil birsey o. Konseyli filan mi
Toplanti diyince baska bir sekilde canlanmisti gözümün önündeBayram, kız isteme, düğün ve bilumum altınların herkese gösterilebileceği oluşumlar.
Benim gibi meraklılar varsa amme hizmeti: 117937 liraymışStok da var, koşuuun
![]()

bunun komple kolu kaplayani yok mu, protez gibi mesela
Aile toplantisi mi?
Ne çok seviyorsunuz insanlarla ve değerleriyle dalga geçmeyi. Çok merak ettiyseniz söyliyim nişan düğün öncesi gelip gitmeler, bohça getirip götürme, iftarlar, yemekli oturmalar, köye gidince tüm yakın akrabaların bir evde toplanması, köyden bu tarafa gelen birileri olunca burda oturan eş dost akrabanın gelip gitmesi, doğumlar doğum günleri bayram seyran düğünler vb. Yani bir aile ortamında olması gereken şeyler pandemi döneminde herşey bitti tabi sizin aile yapınızda bu gibi şeyler yoksa bilemem biz iki ailede aynı sülaleden olunca birlik beraberlik fazlaAile toplantisi mi?
Niye bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz aile demek güven sadakat demek zaten bunlar ortadan kalkınca aile yapısı bitmiş demektir. Ben o aileye gelin gittim onlar beni kızları gibi sahiplendi ben onlarını anne baba ata. Yorucu olmuyor mu bu kadar insanlara güvensiz olmakKasayı bilmem de hiç kimseye bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.
Hata altınları az olan diğer konseyde eleniyor. Milletçe espiri anlayışımızı ne kadar gelişmiş böyle yaEvet, aralarındaki en zayıf halkaya sonraki hafta hep beraber misafir oluyorlar ahsjajsjaj
Kızlar bizim bankada kiralık kasamız var eşimin üstüne bütün düğün takılarımız birikim için yaptığımız altınlarımız hepsi orda duruyor ama eşimin üstüne olduğu için sadece eşim açabiliyor ve işleri çok yoğun oluyor bazen uzun yola gidiyor ve takılarını takmak istediğimde bazen müsait olup gidip açamıyor bu yüzden çok düğüne takısız gitmişliğim var. Sorum şu ki kayınpederim emekli ve hep müsait oluyor acaba kasayı babamın üstüne geçirsek o alsa koysa yerine sizce bu mantıklı mı ? Eşimin ailesi özelliklere babam çok iyidir asla gözüm arkada kalmaz . Sizce bu mantıklı olur mu ?
bunun komple kolu kaplayani yok mu, protez gibi meselayazin nisanlaniyorum ben forumda bu kadar altinla dalga gecmemin uzerine bana altin kol yakisir bence
![]()
Benim komşum dediğiniz gibi yapmıştı. Geçenlerde kayınbabası onlara sormadan düğün altınlarıyla küçük oğluna ev almış iş işten geçtikten sonra haberleri olmuş bu kadar deyim.Kızlar bizim bankada kiralık kasamız var eşimin üstüne bütün düğün takılarımız birikim için yaptığımız altınlarımız hepsi orda duruyor ama eşimin üstüne olduğu için sadece eşim açabiliyor ve işleri çok yoğun oluyor bazen uzun yola gidiyor ve takılarını takmak istediğimde bazen müsait olup gidip açamıyor bu yüzden çok düğüne takısız gitmişliğim var. Sorum şu ki kayınpederim emekli ve hep müsait oluyor acaba kasayı babamın üstüne geçirsek o alsa koysa yerine sizce bu mantıklı mı ? Eşimin ailesi özelliklere babam çok iyidir asla gözüm arkada kalmaz . Sizce bu mantıklı olur mu ?