- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Keşkeeeeee inş canım benim hayırlısı ileeeAmin kuzum İnşAllahRabbim İnşAllah bu ay size de nasip eder birlikte doktorlarımızı, ağrılarımızı gebelik boyunca çektiklerimizi konuşuruz
Batın ne zamandı kuzumFeyza göbek adım kuzum ☺ Ama şuan moralim bozuldu akıntım kahveye döndü kesin adet oluyorum
Geç döllenme falansa canım hcg hemen yükselmeyebiliyo sanırımmm sağlıkla kucağınıza alın inşCanım ben 5.1 le öğrendim doktor bana gebelik yok dedi adete 2 gün varken yapmıştım adetim 2 günü tekrar yaptım 59.3 çıktı şuan 4.5 aylık hamileyim kızım olacak
İnş yerleşme akıntısıdır canımŞimdi akıntım kahveye döndü kırmızı arası bişey adet oluyorum heralde
Bugün 27. Günümdü canım daha adet günüm geçmemiştiBatın ne zamandı kuzum
Amin. inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatlari olurİnşAllah bu ay farklı olur canım kaybetme umudunu
Umudum yok canım bu ay da gitti heraldeİnş yerleşme akıntısıdır canım
Üzülme canım benim her şeyin hayırlısı bak benim de bi tane oldu düşük yaptım.. bi haftaya yakın karnımda ölü kaldı kürtaj olmadım kendi düşsün diye bir sürü acı çektim.. en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim hepimizeUmudum yok canım bu ay da gitti heralde
Ne için canım sıcak su torbasınsıcak su torbası der susarım
Yaaa çok üzüldüm canımÜzülme canım benim her şeyin hayırlısı bak benim de bi tane oldu düşük yaptım.. bi haftaya yakın karnımda ölü kaldı kürtaj olmadım kendi düşsün diye bir sürü acı çektim.. en kısa sürede sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize
Kanama çok değilse ve rengi kırmızı değilse canım yerleşme kanaması olabilirUmudum yok canım bu ay da gitti heralde
Çok değil tam kırmızı gibi değil ama afedersin her lavobaya gittiğimde peçeteye bulaşıyorKanama çok değilse ve rengi kırmızı değilse canım yerleşme kanaması olabilir
Daha yeni mi gelmeye başladı canım normalde de adet olurken böyle mi oluyor yoksa direk geliyor mu benim arkadaşımda öyle olmustu adet sandı ama değil birde ben ayın 11 inde adet oldum 25 inde kanamam geldi sonra bi daha gelmedi doktora sordum yerleşme dediÇok değil tam kırmızı gibi değil ama afedersin her lavobaya gittiğimde peçeteye bulaşıyor
Adetim henüz geçmedi bata 6 gün varKaç gün geçti adetin canım
Yaa İnşAllah yerleşme kanamasıdırYaaa anca bu kadar olur bende de öyle oldu şimdi
Sende de mi var lekeYaaa anca bu kadar olur bende de öyle oldu şimdi
İnşAllah bende de öyle olur aklım gitti desem inanırmısınDaha yeni mi gelmeye başladı canım normalde de adet olurken böyle mi oluyor yoksa direk geliyor mu benim arkadaşımda öyle olmustu adet sandı ama değil birde ben ayın 11 inde adet oldum 25 inde kanamam geldi sonra bi daha gelmedi doktora sordum yerleşme dedi
Evet bende de var ama yarına iyice çoğalır muhtemelSende de mi var leke
İnşaAllah ama sanmam hele ki bir de pıhtılaşma sorunum bile varken çok zor kimyasal gebeliklerimdede lekesiz günüm geçmedi sonra çözüldü buda zaten olmadı bilmiyorum ya değildir heralde günümde olmadı erken oldum dört gün ona da ayrı canım sıkıldı bir de düzen bozulması ile uğraşamam yaYaa İnşAllah yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?