Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dikkat ediyorum ama napayım ben yapmasam yapabilecek başka kimse yok. Bende mutfak dolaplarını sildim ama şu an acayip sırtım ağrıyor
Kız bayağı gebesin heralde yoksa bende tonlarca iş yaptım bi tane bile bel ağrısı olmadı ya

İnşAllah olur canım

Amaaan bir gün görüyon ikinci gün aynı oluyor

İnşAllah canım Benim inşAllah olmaz , değer iyimi yani anlamadığım için soruyorum

Daha senin adetine var ama daha da yükselir inşAllah bak ne güzel bir tutunacağın yer var

7 Temmuz’da bana da 1 yıl oldu tesadüfe bak çok şaşırdım
Aaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya

Hamilelik olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil normalde 3 haftalık gebeliklerde 50-70 arası gibi bi değer çıkması lazım
Haydi gözün aydın kuzum benim gebelik var değer yine de iyi bence adetine daha olduğu için inşaAllah artar haydi bismillah

Benimde gecikmemin 7. Günü kasik ağrım var göbeğime doğru geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve şuan test yapmaya korkuyorum

Aaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya ☺
İnşAllah canım benim gerçekten ben de çok şaşırdım 6 Temmuz’da da kınam vardı 7 Temmuz’da düğün vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…