- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
Ben bile heyecanlandım canımSon dakikalar bende çok heyecanlıyım
Kız bayağı gebesin heralde yoksa bende tonlarca iş yaptım bi tane bile bel ağrısı olmadı yaBende dikkat ediyorum ama napayım ben yapmasam yapabilecek başka kimse yok. Bende mutfak dolaplarını sildim ama şu an acayip sırtım ağrıyor
Canım bize haber ver kesinSon dakikalar bende çok heyecanlıyım
Ay umutlanmazmı insan her ay hüsrana da uğrasak yine de her ay o umudu da kaybetmiyoruz hep deniyoruz buna da şükür inşaAllah hayırlısı olsun hakkımızda benim bu ayda olmazsa ovulasyon denicem artık zaten bi denemediğim o kalmıştı
Bende dün yaptım da bugün gözüm yemedi çokta sıcak bana da aşırı sıcak basıyor kendi kendime heralde menopoza girecek kadınlar gibi oldum öyle bir şey her yer her yerde benim bugün iş falan yapmayacam canım da istemiyor
He valla aynen dediğin gibi evin derdi mi biterAmaaan bir gün görüyon ikinci gün aynı oluyor
Bitmiyor hele de yatak odasıHe valla aynen dediğin gibi evin derdi mi biter
Benim de yatak odası ve mutfak gerçekten bitmiyorBitmiyor hele de yatak odası
Ay evetBenim de yatak odası ve mutfak gerçekten bitmiyor
Kuzum naptınTamam canım sonuçları alayım okumaya başlarım İnşAllahevi temizlemeye bile korkuyorum vallaha
7 temmuzda bir yıl oldu yani bir yıllık evliyim ve bir yıldır ev işleri yapıyorum hahahaha sen kaç yıllık evlisinAy evetkaç yıllık evlisin canım
Bende tam buraya yazıyordumKuzum naptın
7 Temmuz’da bana da 1 yıl oldu tesadüfe bak çok şaşırdım7 temmuzda bir yıl oldu yani bir yıllık evliyim ve bir yıldır ev işleri yapıyorum hahahaha sen kaç yıllık evlisin
İnşAllah canım Benim inşAllah olmaz , değer iyimi yani anlamadığım için soruyorumBende tam buraya yazıyordumsonuçlarım çıktı 47,6 değerim pazartesi tekrar gitcem değer yükseliyor mu ona bakcaz hemşire kendini zorlama dedi her ihtimale karşı öyle işte İnşAllah pazartesiye kadar kanama felan yaşamam
Hamilelik olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil normalde 3 haftalık gebeliklerde 50-70 arası gibi bi değer çıkması lazımİnşAllah canım Benim inşAllah olmaz , değer iyimi yani anlamadığım için soruyorum
Aaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya7 Temmuz’da bana da 1 yıl oldu tesadüfe bak çok şaşırdım
Haydi gözün aydın kuzum benim gebelik var değer yine de iyi bence adetine daha olduğu için inşaAllah artar haydi bismillahHamilelik olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil normalde 3 haftalık gebeliklerde 50-70 arası gibi bi değer çıkması lazım
İnşAllah canım benim gerçekten ben de çok şaşırdım 6 Temmuz’da da kınam vardı 7 Temmuz’da düğün vardıAaa aaaa inanmıyorum gerçekten bu kadar tesadüf olur çok sevindim ikimiz de aynı tarih bir de ikimiz de bu ay hamile kalırsak bak sen ya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?