- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
İnşAllah bu ay farklı olur canım kaybetme umudunuBenimde gecikmemin 7. Günü kasik ağrım var göbeğime doğru geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve şuan test yapmaya korkuyorum
Aynı benimde öyle kız valla harika denk geldi haydi bir de gebelik olursa tamamdır bu kadar tevafuk derim ancaİnşAllah canım benim gerçekten ben de çok şaşırdım 6 Temmuz’da da kınam vardı 7 Temmuz’da düğün vardı
İnşAllah canım benim duanıza ihtiyacım varHaydi gözün aydın kuzum benim gebelik var değer yine de iyi bence adetine daha olduğu için inşaAllah artar haydi bismillah
İnşAllah canım benim çok sevinirim vallaAynı benimde öyle kız valla harika denk geldi haydi bir de gebelik olursa tamamdır bu kadar tevafuk derim anca
Canım bence değer çok iyi inş daha da yükselecek gözün aydın şimdiden rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnBende tam buraya yazıyordumsonuçlarım çıktı 47,6 değerim pazartesi tekrar gitcem değer yükseliyor mu ona bakcaz hemşire kendini zorlama dedi her ihtimale karşı öyle işte İnşAllah pazartesiye kadar kanama felan yaşamam
Dualarımız seninle inşaAllah güzel olacak her şeyİnşAllah canım benim duanıza ihtiyacım var
İnşaAllah ya dua edelim birbirimize de hayırlısı ile olsunİnşAllah canım benim çok sevinirim vallaismin ne bu arada
İnşAllah canım edelimİnşaAllah ya dua edelim birbirimize de hayırlısı ile olsunMelike ismim canım ☺
Bence gayet güzel kesin hamilesin o zaman kuzum RabiaŞimdi biraz araştırdım da 3 haftalık gebelikte hcg 10-50 arasıymış
Amin kuzum İnşAllahCanım bence değer çok iyi inş daha da yükselecek gözün aydın şimdiden rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Bende Feyza sandım da sormadım kız memnun oldum canım benimİnşAllah canım edelimBenimde gamze
Vallahi benimde çatlamayı gördüğümden beridir google ye sormadığım soru kalmadıBence gayet güzel kesin hamilesin o zaman kuzum Rabia
Feyza göbek adım kuzumBende Feyza sandım da sormadım kız memnun oldum canım benim ☺
Canım ben 5.1 le öğrendim doktor bana gebelik yok dedi adete 2 gün varken yapmıştım adetim 2 günü tekrar yaptım 59.3 çıktı şuan 4.5 aylık hamileyim kızım olacakŞimdi biraz araştırdım da 3 haftalık gebelikte hcg 10-50 arasıymış
Kaç gün geçti adetin canımBende tam buraya yazıyordumsonuçlarım çıktı 47,6 değerim pazartesi tekrar gitcem değer yükseliyor mu ona bakcaz hemşire kendini zorlama dedi her ihtimale karşı öyle işte İnşAllah pazartesiye kadar kanama felan yaşamam
Yaaa anca bu kadar olur bende de öyle oldu şimdiFeyza göbek adım kuzumAma şuan moralim bozuldu akıntım kahveye döndü kesin adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?