- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
İlaç kullanmıyor muydun etki etmiştir belki?İnşaAllah ama sanmam hele ki bir de pıhtılaşma sorunum bile varken çok zor kimyasal gebeliklerimdede lekesiz günüm geçmedi sonra çözüldü buda zaten olmadı bilmiyorum ya değildir heralde günümde olmadı erken oldum dört gün ona da ayrı canım sıkıldı bir de düzen bozulması ile uğraşamam ya
İnşAllah ikimiz hakkında da hayırlısı olur canım , inşAllah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruzİnşaAllah ama sanmam hele ki bir de pıhtılaşma sorunum bile varken çok zor kimyasal gebeliklerimdede lekesiz günüm geçmedi sonra çözüldü buda zaten olmadı bilmiyorum ya değildir heralde günümde olmadı erken oldum dört gün ona da ayrı canım sıkıldı bir de düzen bozulması ile uğraşamam ya
İnşAllah hamilelik belirtisidir canımBende de ara sıra sol yumurtalıkta batma oluyor, göğüslerim çok sızlıyor ve sertleşti ama Bata 7 gün var bunlar regl belirtisi de olabilir.. Aradaki farkı nasıl anlayabiliriz bilmiyorum. Ben genelde Bat'a 4 gün kala akıntı yaşamıyorum oradan anlıyorum regl olacağımı bakalım birkaç gün sonra akıntım kesilirse regl olacağım der test yapmam.. Fakat şu an süt beyazı kıvamında akıntım var
Günde altı ilaç alıyorum bu ay farklı olarak bebe aspirini eklendi sabah aç karnına tiroid ilacı sonrasında Demir ilacı sonra bebe aspirini sonra vitamin folik asit ve balık yağı ilacı kullanıyorum yani etki edeceğini sanmıyorum geçen ay hep kullanıyordum bu ay tek bebe aspirini eklendi onun da erken kanama yapar mı bilmiyorumİlaç kullanmıyor muydun etki etmiştir belki?
İnşaAllah ya artık o kadar çok istiyorum ki çevremde ki herkes hamileİnşAllah ikimiz hakkında da hayırlısı olur canım , inşAllah en kısa zaman da bebeklerimize kavuşuruz
Aynı şekil bende de ama vardır Allah’ın bir bildiği demekki senin eşinde sıkıntı var mı canımİnşaAllah ya artık o kadar çok istiyorum ki çevremde ki herkes hamile
Bebe aspirini yapıyor diye duymuştum canım ablamın kayınvalidesi adeti gelsin diye kullanıyorduGünde altı ilaç alıyorum bu ay farklı olarak bebe aspirini eklendi sabah aç karnına tiroid ilacı sonrasında Demir ilacı sonra bebe aspirini sonra vitamin folik asit ve balık yağı ilacı kullanıyorum yani etki edeceğini sanmıyorum geçen ay hep kullanıyordum bu ay tek bebe aspirini eklendi onun da erken kanama yapar mı bilmiyorum
Yok kuzum en son genetik DNA testi verdiğimizde işte bende pıhtılaşma çıktı ama eşimde bi sıkıntı yoktu kromozom ile ilgili bir şeydi onda da galiba yani bildiğim kadarı ile yokAynı şekil bende de ama vardır Allah’ın bir bildiği demekki senin eşinde sıkıntı var mı canım
Yok kuzum normal aspirin söktürsün diye kullanılıyor galiba ama benim ki coraspin pıhtılaşma tedavisi için kullanılan bi ilaç bebe aspirini diye geçiyor kan cıvısın bebek oluştuğunda beslensin diye çünkü üç kimyasal geçirdim ben değerlerim de çok yüksekte çıkmamıştı doktorum hücreler bi gram bile oynayamıyor birleşip Rahime gidemiyor demişti öyle yaniBebe aspirini yapıyor diye duymuştum canım ablamın kayınvalidesi adeti gelsin diye kullanıyordu
Herşeyin bir vakti zamanı var kuzum üzülmeyelim belki de Rabbim en doğru zamanı bekliyordurYok kuzum en son genetik DNA testi verdiğimizde işte bende pıhtılaşma çıktı ama eşimde bi sıkıntı yoktu kromozom ile ilgili bir şeydi onda da galiba yani bildiğim kadarı ile yok
Öyle ya yapacak bir şey yok bekleyelim bakalım ben ovulasyon aldım bu adetim bitsin başlayacam bakalım o aydan ümidim daha fazla elimde test olduğu için mi nedir inşaAllah en hayırlı zamanda kavuşuruz bebelerimizeHerşeyin bir vakti zamanı var kuzum üzülmeyelim belki de Rabbim en doğru zamanı bekliyordur
Canım aynen benimde bu şekilde ağrım var sanki dalaklarım şiş daha reglime 5 gün varBenimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır
Belirti diye bişey yoktur. Rahat bırakın kafanızı aadete 5 gün kala da test yapmayın gebelik varda dahi hcg hormonu kişiden kişiye değişir idrarda hemen çıkmaz adetinizi bekleyiniz. Ayrıca adet ağrısı ile hamile kaldığınız ay ağrılar hemen hemen aynı. Belirtiler var demeyin bu yüzden. Adet olursanız o zaman 2 kat hüsrana uğrayavaksınız. Beliti yazanlarıda dinlemeyin. Herkesin bünyesi aynı değil mide bulantısı baş dönmesi bunlar adet öncesi olacak işler değil. Göğüs acısı eğer normalde de göğsünüz acıyorsa hamile kaldığınız ay da açır. Kasık ağrısı kist varda ve adet ile atılacaksa da ağrı yapıyor. Kist oluştuğu ay emin olun aynı sorunları yaşarsınız. Bu yüzden belirti denilen şeyleri okumayın kafanıza takmayın en rahat şekilde ilişkiye girin ve o ayı rahat geçirin. Tıpben kanıtlanmış olan bişey var. Fazla gebeliği düşünmek gebe kalmayı engelliiyor. Beyin ve yumurtlalıklar ortak çalışma içinde. Unutun hamileliği yok kasık ağrısı yok bacak ağrısı bunları da silin kafanızdan. Baş dönmesi ve mide bulantısı psikolojik onalr zaten 5.-6. Haftada başlar. Oda herkeste değil. Benim etrafımda hamile olup midesi bulanan sadece 1 kişi vardı. Herkes mide bulantısız gebelik geçirdi. Rahat olun ve inanmanın belirir aramayı bırakıp sadece normal yaşantınıza baktığınız ay hamile kalacaksınız. Etrafıda hiç kafaya takmayın. Size çocuk sorana bence tersleyin en önemlisi o sizin özel hayatınız. Açıkçası sevişmenizi soruyor. 8 yıl çocuğum olmadı ama kim bana çocuk sorduysa ağzını kapattım. Bu ay kocamla yatmadım bunu soruyorsan diye cevap verdim. O insanların terbiyesizliği bu yüzden öyle sorularıda kişisel haklarınıza saldırı olarak görün üzülmeyin ve size bunu soranı tersleyin. Sizde mi okudum bilmiyorum ama vajinumusmuşsunuz. Bunu kimse bilmez haddi olmayan sorular sorar. Ne güzel hastalığınızı yemişsiniz. Bence şimdi bunun tadını çıkarın eğer başka ciddi problemleminiz yoksa bebeğiniz sizinle olacaktır. Hatta bu topikten çıkın derim kafanızı takıp belirti arayıp yazanlarında belirtilerini kafanıza takıp gebeliğinizi engellersiniz. Çocu psikolojik zaten hamilelik belirtisi diye bişey yok. En rahat hamilelik rahat kafa ile. 8 yıl olmayan bebeğim gayet en rahat kafada asla çocuk düşünmediğim ayda doğal yolla normal yumurtalama günlerini değerlendirip ama çocuk düşüncesini kafamdan komple silerek yaşadığım ay benimle idi. Şimdi 9. Hafta ama risk bitmiyor işte sorun hamile kalmaktan çıkıp acaba sağlıklı büyüyecek mi derdine dönüyor. Bu yüzden şimdi en rahat günlerinizi geçirmeye özen gösterin.Belirtilerim vardı. Geçen tansiyonum düştü falan gebeliğe bağlamıştım. Ama bugün üzüldüm. Beş gün kala erken testte negatif çıkıyorsa umut yoktur diye düşündüm.
İkisinde de silik bi çizgi görünüyor bence hamilesinKizlar bugün bende dayanamayıp test yaptım 2 tane sırasıyla ekliyorum birincisi fulu gibiydi yamuktu bı tane daha yaptım ama kafam çok karışık ikisinde de belli süre geçtikten sonra çizgi belli oldu bat 23 temmuz 7 gün var kan testine de cesaret edemedim kasık agrilarimda devam hala bakabilir misiniz bir rica etsemcok sarı olan sabahtan yaptığım ona 4 damla diğerine 3 damla damlattım
Kuzum çok teşekkür ederimİkisinde de silik bi çizgi görünüyor bence hamilesinkan testi içinde hiç korkma hatta yaptırabiliyosan hemen yaptır hem içinde rahat etmiş olur kanda kesin çıkar
Sen bilirsin canım ama şimdi de yaptırsan hamile olduğunu kanıtlayacak bi değer çıkacaktır benceKuzum çok teşekkür ederimBugün bekleyeceğim yarın da bir gebelik testi yapayım diyorum bir 2 gün takip edip pazar yaptırmayı düşünüyorum inşallah En azından kesin sonuca ulaşmış olurum
Öyle mi dersin :) Şimdi artık gidip beklemek için geç olur yarına kalır :) Yarın gidersem aynı gün alabilirimSen bilirsin canım ama şimdi de yaptırsan hamile olduğunu kanıtlayacak bi değer çıkacaktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?