- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 30
Bu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlama günümü ve 3 temmuzda görmüştüm 5 inde de çatlama olmuştu yumurtlamadan 3 gün önce de doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda da görünmüştü yumurtlamam doktorum 2 güne çatlar demişti ama çatlaması 4-5 günü bulmuştuDaha çokmuş belki de geç yumurtlaman olmuştur
Yarın sabah erken gebelik testi yapsanaBu ay ovulasyonla takip ettim yumurtlama günümü ve 3 temmuzda görmüştüm 5 inde de çatlama olmuştu yumurtlamadan 3 gün önce de doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda da görünmüştü yumurtlamam doktorum 2 güne çatlar demişti ama çatlaması 4-5 günü bulmuştu
Aslında ben yarını da beklemek istemiyorum acaba acile gidip kan testi mi yapsam diye düşünüyorum hem kesin sonuç almış olurum. Yarın diş randevum var eğer hamilelik söz konusu olursa iptal etmem gerekcekYarın sabah erken gebelik testi yapsana
Aynen canım o zaman versen iyi olur inşalalh hamişsindirAslında ben yarını da beklemek istemiyorum acaba acile gidip kan testi mi yapsam diye düşünüyorum hem kesin sonuç almış olurum. Yarın diş randevum var eğer hamilelik söz konusu olursa iptal etmem gerekcek
İnşAllah canımAynen canım o zaman versen iyi olur inşalalh hamişsindir
Şu an aynı durumdayız canım bata 8 gün falan var bel ağrım var yaaa anlamadım ki inş üzülmeyin umutlandıktan sonraBenimde yumurtlamadan sonra ara ara kasık ağrım oldu çatlamayı gördüğüm günde idrar yaparken yanma oluyordu onu bol su içerek atlattım çok şükür. Adetime 7 gün var ve dün akşam dayanılmayacak şekilde sırt ağrım vardı böbrek ağrısı diye düşündüm ben o taraflarda oluyordu çünkü. Bugünde kasık ağrım var sol bacağıma da vuruyor ağrısı yumurtlama günlerini ovulasyonla takip edip değerlendirmiştik bakalım İnşAllah bu çektiğim ağrılar minik çileğimin tutunmasıyla alakalıdır
İnşAllah kuzum yaa her ay acaba hamile miyim diye düşünmekten yoruldum vallahi bu ay umutlanmayayım diyorum ama böyle belirtilerde olunca düşünmeden edemiyorumŞu an aynı durumdayız canım bata 8 gün falan var bel ağrım var yaaa anlamadım ki inş üzülmeyin umutlandıktan sonra
Ay canım inanmıyorum hamilesin çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınnnKızlar elimde gebelik testi vardı dayanamayıp yaptım veee sonuçakşama da acile gidip kan testinde baktırcam
Amin İnşAllah kuzumAy canım inanmıyorum hamilesin çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınnn
Canım benim hamilesin benceKızlar elimde gebelik testi vardı dayanamayıp yaptım veee sonuçakşama da acile gidip kan testinde baktırcam
İnşAllah sende hamilesindir canımCanım benim hamilesin benceumut oldu bana da şimdi bakkk
İnş kuzum benim bata bi hafta mı var seninİnşAllah sende hamilesindir canım
Ewt canım bat 22 temmuz 7 gün varİnş kuzum benim bata bi hafta mı var senin
Ovulasyon testiniz innovita mı bende bu ay aldım adet olursam benim de beş gün var denicem daha önce de benim üç kimyasal olmuştu üst üste kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum şimdi bu ay oldu mu olmadı mi bilmiyorum ama bu test var elimde bakcam bende denicem hassas test diyorlar bayağıEwt canım bat 22 temmuz 7 gün var
Benim de 23 ya da 24 ü canım kan testi sonucunu yaz mutlaka canım merak ettim inş vardır ve sağlıkla kucağına alırsın arkandan da biz gelirizEwt canım bat 22 temmuz 7 gün var
Hangi marka olduğunu bilmiyorum canım yaa instagramdan ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan almıştım canım resmini de bırakırım bakarsın seninkiyle aynı mıOvulasyon testiniz innovita mı bende bu ay aldım adet olursam benim de beş gün var denicem daha önce de benim üç kimyasal olmuştu üst üste kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum şimdi bu ay oldu mu olmadı mi bilmiyorum ama bu test var elimde bakcam bende denicem hassas test diyorlar bayağı
Canım o gün bir akraba söyledi bi tanıdığında kan pıhtılaşması varmış ama tedavi ile şimdi 2 çocuğu var allah beterinden korusun rabbim sağlıklı bebişler versinOvulasyon testiniz innovita mı bende bu ay aldım adet olursam benim de beş gün var denicem daha önce de benim üç kimyasal olmuştu üst üste kan pıhtılaşması çıktı ilaç kullanıyorum şimdi bu ay oldu mu olmadı mi bilmiyorum ama bu test var elimde bakcam bende denicem hassas test diyorlar bayağı
Aaaa yok içi aynı benziyor ama dışı ismi aynı değilHangi marka olduğunu bilmiyorum canım yaa instagramdan ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan almıştım canım resmini de bırakırım bakarsın seninkiyle aynı mı
İnşAllah sizde hamilesinizdir canımBenim de 23 ya da 24 ü canım kan testi sonucunu yaz mutlaka canım merak ettim inş vardır ve sağlıkla kucağına alırsın arkandan da biz geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?