Yazarım yarın canımTest yaptığın zmn sonucunu buraya da yaz merak ettim
Canım ilk defa gördüm bu gebelik testini ama varsa çok sevindim gerçekten darısı bize olur inşAllahKızlar elimde gebelik testi vardı dayanamayıp yaptım veee sonuçakşama da acile gidip kan testinde baktırcam
Ovulasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerinden bu canım. İnşAllah sizinde hayırlı haberlerinizi alırızCanım ilk defa gördüm bu gebelik testini ama varsa çok sevindim gerçekten darısı bize olur inşAllah
İnşAllah canım benim adına çok sevindimOvulasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerinden bu canım. İnşAllah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllahYok canım daha kan veremedim oturduğumuz yere hastane biraz uzak o yüzden eşim işten geldikten sonra gitcem.
Acile gittim ama gebelik için kan testi yaptırmıyolarmış. Halbuki daha önce bi kaç kez acile gidip yaptırdığım olmuştuHayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah
Çok saçma canım ben yaptırmıştım...Acile gittim ama gebelik için kan testi yaptırmıyolarmış. Halbuki daha önce bi kaç kez acile gidip yaptırdığım olmuştuyarın sağlık ocağına gidip yaptırcam
Bende yaptırmıştım özellikle bi kaç kez tekrar ettim ama kabul etmedi belkide doktordan doktora değişiyor yapıp yapmayacağıÇok saçma canım ben yaptırmıştım...
Canım eğer sen regle 7 gün var demişsen belki ondan yapmamıştır...Bende yaptırmıştım özellikle bi kaç kez tekrar ettim ama kabul etmedi belkide doktordan doktora değişiyor yapıp yapmayacağı
Yok öyle söylersem yapmaz diye düşündüm o yüzden reglim 1 gün gecikti dedimCanım eğer sen regle 7 gün var demişsen belki ondan yapmamıştır...
İlginçmiş canım neyse yarın ola hayrola yarın daha doğru sonuç verir hemmYok öyle söylersem yapmaz diye düşündüm o yüzden reglim 1 gün gecikti dedim
Aynen öyle. Eve gelirken bi tanede gebelik testi aldım onda da çizgi silik çıktı yarın akşamı nasıl bekleycem bilmiyorumİlginçmiş canım neyse yarın ola hayrola yarın daha doğru sonuç verir hemm
Canım iki test de silikse kesinlikle var geçen aylarda bir sürü test yaptım şahsen hiç silik dahi görmedim bembeyazdı yanılma ihtimali yok denecek kadar azdır.. sağlık ocakları bi gün sonra veriyor sonucu canım bildiğim özel hastaneler 1 saat imkanın varsa özelde yaptır canım için rahat etsinAynen öyle. Eve gelirken bi tanede gebelik testi aldım onda da çizgi silik çıktı yarın akşamı nasıl bekleycem bilmiyorum
Kimyasal gebeliğimde de sağlık ocağında test yapmıştım öğleden sonraya çıkmıştı canımCanım iki test de silikse kesinlikle var geçen aylarda bir sürü test yaptım şahsen hiç silik dahi görmedim bembeyazdı yanılma ihtimali yok denecek kadar azdır.. sağlık ocakları bi gün sonra veriyor sonucu canım bildiğim özel hastaneler 1 saat imkanın varsa özelde yaptır canım için rahat etsin
Rabbim bi daha yaşatmasın canım benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı umarım 2. Miz sağlıklı olur.. yarın haber et canımmKimyasal gebeliğimde de sağlık ocağında test yapmıştım öğleden sonraya çıkmıştı canım
İlginç aslında yapıyorlardı haber et canım bize ama hamilesindir benceYok öyle söylersem yapmaz diye düşündüm o yüzden reglim 1 gün gecikti dedim
Amin kuzum İnşAllahRabbim bi daha yaşatmasın canım benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı umarım 2. Miz sağlıklı olur.. yarın haber et canımm
Sonuçlar çıksın söylerim tabiiİlginç aslında yapıyorlardı haber et canım bize ama hamilesindir bence
Acil de yapıyorlardı aslında ama bilemedim bende neden öyle yaptıklarını neyse okudum diğer yorumları da sağlık ocağından sonuç çıkınca haber et inşaAllah canım benim ama bir daha yapmışsın silik çıkmış muhtemelen kesin vardırAcile gittim ama gebelik için kan testi yaptırmıyolarmış. Halbuki daha önce bi kaç kez acile gidip yaptırdığım olmuştuyarın sağlık ocağına gidip yaptırcam
Bende öyle düşünüyorum İnşAllah bu sefer de beni bırakıp gitmezAcil de yapıyorlardı aslında ama bilemedim bende neden öyle yaptıklarını neyse okudum diğer yorumları da sağlık ocağından sonuç çıkınca haber et inşaAllah canım benim ama bir daha yapmışsın silik çıkmış muhtemelen kesin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?