Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle. Eve gelirken bi tanede gebelik testi aldım onda da çizgi silik çıktı yarın akşamı nasıl bekleycem bilmiyorum
Canım iki test de silikse kesinlikle var geçen aylarda bir sürü test yaptım şahsen hiç silik dahi görmedim bembeyazdı yanılma ihtimali yok denecek kadar azdır.. sağlık ocakları bi gün sonra veriyor sonucu canım bildiğim özel hastaneler 1 saat imkanın varsa özelde yaptır canım için rahat etsin

Kimyasal gebeliğimde de sağlık ocağında test yapmıştım öğleden sonraya çıkmıştı canım

Acile gittim ama gebelik için kan testi yaptırmıyolarmış. Halbuki daha önce bi kaç kez acile gidip yaptırdığım olmuştu yarın sağlık ocağına gidip yaptırcam
Acil de yapıyorlardı aslında ama bilemedim bende neden öyle yaptıklarını neyse okudum diğer yorumları da sağlık ocağından sonuç çıkınca haber et inşaAllah canım benim ama bir daha yapmışsın silik çıkmış muhtemelen kesin vardır

Bende öyle düşünüyorum İnşAllah bu sefer de beni bırakıp gitmez kan verdim şimdi 2 gibi çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…