Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o gün bir akraba söyledi bi tanıdığında kan pıhtılaşması varmış ama tedavi ile şimdi 2 çocuğu var allah beterinden korusun rabbim sağlıklı bebişler versin
Yaaa evet böyleleri bana Umut oluyor doktorum da ciddi olmadığını demişti bana da ciddi boyutta değilmiş ama ilaç kullanıyorum bebe aspirini gebe kalınca da hemen iğne başlıcakmışım inşaAllah Rabbim herkese isteyen herkese hayırlı bebek versin ya sağlıklı sağlıklı inşaAllah

İnşAllah canım benim sizdende güzel haberler alırız İnşAllah benimde mart ayında bi kimyasalım oldu ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım meğer yumurtlama günlerini kaçırıyormuşum bu ay bunu fark ettim ovulasyon testleri gerçekten işe yarıyormuş

Amin canım benim

Merhaba canım bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun sana Bende sana yakın yumurtladım ayın 6 sında 20mm di yumurtam doktor çatlıcak değerlendirin dedi ama ne zaman çatladığını hiç bilmiyorum Biz yine de değerlendirdik yarın için kan testi istedi doktorum yarın vericem bende hayırlısıyla test için erken gibi geliyor daha ama istedi işte Pek umudum yok gerçi benim senin gibi ağrım olmadı pek yumurtlama günleri sanırım çatladıysa o zaman bi oldu, şuanda da sadece hafif göğüs ağrım var he bide arada ateş basması

Bakalım adetime beş gün var hiçbir belirtim yok ne adet ne gebelik hiçbiri o yüzden unutlanmıyorum ama kimyasal olduğu zamanlar tutturabiliyordum yumurtlama zamanı biliyordum akıntıdan falan anlayabiliyordum eşime de çokça Türk kahvesi bitter veriyordum işe yarıyordu ama pıhtılaşma olduğunu öğrendiğimden beri boşunaymış gibi geldi çabalarım ilaçla artık yeniden denicem hemde ek olarak ovulasyon işte inşaAllah dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Amin canım benim Benimde yumurtam 17 mm olarak görünmüştü sende 3-4 gün üst üste ve ya 1 gün arayla değerlendirseydin keşke garanti olurdu

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır İnşAllah sakın umudunu kaybetme bende de pcos var bazen benimde umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama yine de elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyodum. Bu ay bende yumurtlamayı görene kadar eşime her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı keciboynuzu pekmezi yediriyordum sperm kalitesini arttiryormus öyle duymuştum

Amin canım benim Benimde yumurtam 17 mm olarak görünmüştü sende 3-4 gün üst üste ve ya 1 gün arayla değerlendirseydin keşke garanti olurdu
Canım pazartesi yumurtam 20 mm di dediğim gibi o gün bi başladık salı harici cumartesiye kadar hep değerlendirdik zaten pazartesinin önceside var Bende pcoluyum

Canım pazartesi yumurtam 20 mm di dediğim gibi o gün bi başladık salı harici cumartesiye kadar hep değerlendirdik zaten pazartesinin önceside var Bende pcoluyum
Senden de güzel haberler alırız İnşAllah benimde kasık ve bel ağrım dışında belirtim olmadı akıntı felan diyorlar ama benim hep kupkuruydu böyle olunca bu ayda tutmadı herhalde diye düşünmüştüm. Bi kaç gündür de göğsümde yeşil damarların belirginlestiğini görmüştüm internette bakınırken hamilelik belirtisi olarak görünüyordu ama adete yakında olabiliyormuş öyle yazıyordu onuda okuyunca daha bi umutsuzlanmıştım ama çok şükür öyle olmamış

İnşallah canım ya çok istiyorum bende rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Şuan göğüsüm benimde öyle bundan önce kimyasal olmuştu onda da göğüsüm 10 gün önceden böyle ağrımaya başlamıştı ama o zaman batmalarım olmuştu bu sefer olmayınca acaba diyorum bakalım yarın belli olucak kısmetse Senin baya erken döllenme olmuş adete 7 gün kala çıktığına gmre maşallah canım sağlıkla yükselsin değerin inşallah

Amin İnşAllah benimde kimyasal gebeliğimi öğrenmeden önce alt karnımda çekilmeler olmuştu ama bu ay öyle bisey yaşamadım her zmn aynı belirti olmuyomuş demek ki

Merhaba kızlar
Benim de 33-34 gün olan adet döngüm gecikti
40. gündeyim. Soğan kürünün etkisi mi bilemiyorum.. Bel ağrısı var epey 3 gün önce test yaptım negatif sonuç

Merhaba kızlar
Benim de 33-34 gün olan adet döngüm gecikti
40. gündeyim. Soğan kürünün etkisi mi bilemiyorum.. Bel ağrısı var epey 3 gün önce test yaptım negatif sonuç
Canım yumurtlama ne zaman oldu peki biliyo musun ben de soğan kürü yaptım 8 gün yumurtlamada bıraktım

Canım yumurtlama ne zaman oldu peki biliyo musun ben de soğan kürü yaptım 8 gün yumurtlamada bıraktım
Yumurtlama zamanım 19. Gün görmüştüm 2 ay ovülasyon testi yaptığımda bu ay yapamadım test.. Tahminen aynı zamanda yani haziran 24 ve 25 civarı.. Ben 14 gün yapabildim soğan kürünü çok düzenli olmamakla birlikte.. Şu an çok akıntım ve bel ağrısı var

Alla alla anlamadım canım yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet olman gerekiyor benim bildiğim... akıntı bel ağrısı gebelik belirtisi kafam karıştı

Amin İnşAllah benimde kimyasal gebeliğimi öğrenmeden önce alt karnımda çekilmeler olmuştu ama bu ay öyle bisey yaşamadım her zmn aynı belirti olmuyomuş demek ki
Evet öyle diyorlar umarım öyledir

Amin inşaAllah Haa benim de aklımda bulunsun bende yapayım onu da bir de onu deneyelim inşaAllah benim bu ay değil de diğer aydan umudum var şimdiden bu arada kan verdin mi

Amin inşaAllah Haa benim de aklımda bulunsun bende yapayım onu da bir de onu deneyelim inşaAllah benim bu ay değil de diğer aydan umudum var şimdiden bu arada kan verdin mi
Yok canım daha kan veremedim oturduğumuz yere hastane biraz uzak o yüzden eşim işten geldikten sonra gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…