- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 33
- 29
Hadi hayırlısı canım bizi haberdar etBende öyle düşünüyorum İnşAllah bu sefer de beni bırakıp gitmezkan verdim şimdi 2 gibi çıkacak
Moralini yüksek tut inşaAllah hiçbir şey olmaz neyden korkarsan başına gelir o yüzden rahat olBende öyle düşünüyorum İnşAllah bu sefer de beni bırakıp gitmezkan verdim şimdi 2 gibi çıkacak
Ona da gebelik belirtisi diyorlar bizim gelinde adetine üç gün kala öyle akıntı ile karşılaşmış zaten adeti de üç gün geçince test yapmış pozitif ama onun o esnada iştahı da çok açılmıştı hiç acı yemezdi kesinlikle ama birden acı yer oldu sende iştah durumları neKızlar adetime bi iki gün var ama akıntım var niye olabilir bilginiz var mı beyazımsı bir şekilde
İnşAllah canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım çıkacak sonuca bağlıMoralini yüksek tut inşaAllah hiçbir şey olmaz neyden korkarsan başına gelir o yüzden rahat ol
İlk sonuç gebelik verebilir zaten de sonrası önemli canım artıp artmayacağı her gün 41 tane ayetel kürsi ile 41 Fatiha oku eline üfle karnının her yerine sürİnşAllah canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım çıkacak sonuca bağlı
Tamam canım sonuçları alayım okumaya başlarım İnşAllahİlk sonuç gebelik verebilir zaten de sonrası önemli canım artıp artmayacağı her gün 41 tane ayetel kürsi ile 41 Fatiha oku eline üfle karnının her yerine sür
Ay valla ben hep dikkat ettiğimde başıma iş geldi hahahaha ay Allah seni ve bebeğini korusun ben o yüzden her adetime yakın temkinli davranırdım ama bu ay öyle yapmadım adetime dört gün kaldı hiçbir belirtim yok zaten umudum da yok da dün camları sildim temizlik yaptım hiç yaniTamam canım sonuçları alayım okumaya başlarım İnşAllahevi temizlemeye bile korkuyorum vallaha
Bende de aksine canım hiç bişey istemiyor , herşey boğazımda gibi ara ara başım dönüyor ama bende çok ümitlenemiyorum inşAllah tutmuştur bu sefer ,Ona da gebelik belirtisi diyorlar bizim gelinde adetine üç gün kala öyle akıntı ile karşılaşmış zaten adeti de üç gün geçince test yapmış pozitif ama onun o esnada iştahı da çok açılmıştı hiç acı yemezdi kesinlikle ama birden acı yer oldu sende iştah durumları ne
Ay valla ben hep dikkat ettiğimde başıma iş geldi hahahaha ay Allah seni ve bebeğini korusun ben o yüzden her adetime yakın temkinli davranırdım ama bu ay öyle yapmadım adetime dört gün kaldı hiçbir belirtim yok zaten umudum da yok da dün camları sildim temizlik yaptım hiç yani
İnşAllah canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım çıkacak sonuca bağlı
Yani iştahsızlıkta gebelik belirtisi derler ki neyse bekleyelim bakalım senin kaç gün var adete benim dört gün var bende ümitlenmiyorum ama sende yine de belirti varmış ya bende hiçbiri yok sen en iyisi mi daha dikkat et ne olur ne olmazBende de aksine canım hiç bişey istemiyor , herşey boğazımda gibi ara ara başım dönüyor ama bende çok ümitlenemiyorum inşAllah tutmuştur bu sefer ,Bende şimdi kapıları siliyorum valla
Kız bana diyene bak kolay gelsin sana da sende dikkat etBelli olmaz canım yine de dikkat et sen
Benim bugün 27. Günüm canım , inşAllah bakalım umarım bu seferki belirtiler beni yanıltmaz her seferinde bir belirti ister istemez de olda umutlandırıyorYani iştahsızlıkta gebelik belirtisi derler ki neyse bekleyelim bakalım senin kaç gün var adete benim dört gün var bende ümitlenmiyorum ama sende yine de belirti varmış ya bende hiçbiri yok sen en iyisi mi daha dikkat et ne olur ne olmaz
Kız bana diyene bak kolay gelsin sana da sende dikkat et
Napıyım ay yapmayınca da olmuyor en azından bişeylerle oyalanıyorum
Bende dikkat ediyorum ama napayım ben yapmasam yapabilecek başka kimse yok. Bende mutfak dolaplarını sildim ama şu an acayip sırtım ağrıyorAy valla ben hep dikkat ettiğimde başıma iş geldi hahahaha ay Allah seni ve bebeğini korusun ben o yüzden her adetime yakın temkinli davranırdım ama bu ay öyle yapmadım adetime dört gün kaldı hiçbir belirtim yok zaten umudum da yok da dün camları sildim temizlik yaptım hiç yani
Son dakikalar bende çok heyecanlıyımGüzel çıkar inşAllah canım bizde senin gibi merakla bekliyoruz ☺
Ay umutlanmazmı insan her ay hüsrana da uğrasak yine de her ay o umudu da kaybetmiyoruz hep deniyoruz buna da şükür inşaAllah hayırlısı olsun hakkımızda benim bu ayda olmazsa ovulasyon denicem artık zaten bi denemediğim o kalmıştıBenim bugün 27. Günüm canım , inşAllah bakalım umarım bu seferki belirtiler beni yanıltmaz her seferinde bir belirti ister istemez de olda umutlandırıyor
Bende dün yaptım da bugün gözüm yemedi çokta sıcak bana da aşırı sıcak basıyor kendi kendime heralde menopoza girecek kadınlar gibi oldum öyle bir şey her yer her yerde benim bugün iş falan yapmayacam canım da istemiyorNapıyım ay yapmayınca da olmuyor en azından bişeylerle oyalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?