Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime bi iki gün var ama akıntım var niye olabilir bilginiz var mı beyazımsı bir şekilde

Bende öyle düşünüyorum İnşAllah bu sefer de beni bırakıp gitmez kan verdim şimdi 2 gibi çıkacak
Moralini yüksek tut inşaAllah hiçbir şey olmaz neyden korkarsan başına gelir o yüzden rahat ol

Kızlar adetime bi iki gün var ama akıntım var niye olabilir bilginiz var mı beyazımsı bir şekilde
Ona da gebelik belirtisi diyorlar bizim gelinde adetine üç gün kala öyle akıntı ile karşılaşmış zaten adeti de üç gün geçince test yapmış pozitif ama onun o esnada iştahı da çok açılmıştı hiç acı yemezdi kesinlikle ama birden acı yer oldu sende iştah durumları ne

İnşAllah canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım çıkacak sonuca bağlı
İlk sonuç gebelik verebilir zaten de sonrası önemli canım artıp artmayacağı her gün 41 tane ayetel kürsi ile 41 Fatiha oku eline üfle karnının her yerine sür

İlk sonuç gebelik verebilir zaten de sonrası önemli canım artıp artmayacağı her gün 41 tane ayetel kürsi ile 41 Fatiha oku eline üfle karnının her yerine sür
Tamam canım sonuçları alayım okumaya başlarım İnşAllah evi temizlemeye bile korkuyorum vallaha

Tamam canım sonuçları alayım okumaya başlarım İnşAllah evi temizlemeye bile korkuyorum vallaha
Ay valla ben hep dikkat ettiğimde başıma iş geldi hahahaha ay Allah seni ve bebeğini korusun ben o yüzden her adetime yakın temkinli davranırdım ama bu ay öyle yapmadım adetime dört gün kaldı hiçbir belirtim yok zaten umudum da yok da dün camları sildim temizlik yaptım hiç yani

Bende de aksine canım hiç bişey istemiyor , herşey boğazımda gibi ara ara başım dönüyor ama bende çok ümitlenemiyorum inşAllah tutmuştur bu sefer , Bende şimdi kapıları siliyorum valla

Belli olmaz canım yine de dikkat et sen

Bende de aksine canım hiç bişey istemiyor , herşey boğazımda gibi ara ara başım dönüyor ama bende çok ümitlenemiyorum inşAllah tutmuştur bu sefer , Bende şimdi kapıları siliyorum valla
Yani iştahsızlıkta gebelik belirtisi derler ki neyse bekleyelim bakalım senin kaç gün var adete benim dört gün var bende ümitlenmiyorum ama sende yine de belirti varmış ya bende hiçbiri yok sen en iyisi mi daha dikkat et ne olur ne olmaz

Benim bugün 27. Günüm canım , inşAllah bakalım umarım bu seferki belirtiler beni yanıltmaz her seferinde bir belirti ister istemez de olda umutlandırıyor

Bende dikkat ediyorum ama napayım ben yapmasam yapabilecek başka kimse yok. Bende mutfak dolaplarını sildim ama şu an acayip sırtım ağrıyor

Benim bugün 27. Günüm canım , inşAllah bakalım umarım bu seferki belirtiler beni yanıltmaz her seferinde bir belirti ister istemez de olda umutlandırıyor
Ay umutlanmazmı insan her ay hüsrana da uğrasak yine de her ay o umudu da kaybetmiyoruz hep deniyoruz buna da şükür inşaAllah hayırlısı olsun hakkımızda benim bu ayda olmazsa ovulasyon denicem artık zaten bi denemediğim o kalmıştı

Napıyım ay yapmayınca da olmuyor en azından bişeylerle oyalanıyorum
Bende dün yaptım da bugün gözüm yemedi çokta sıcak bana da aşırı sıcak basıyor kendi kendime heralde menopoza girecek kadınlar gibi oldum öyle bir şey her yer her yerde benim bugün iş falan yapmayacam canım da istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…