kızlar benim kasılmalar bu günlerde sıklaşmaya başladı kasıklarımada daha fazla ağrı giriyo çok can yakıcı değil ama acayip can sıkıcı belimede ağrılar girmeye başladı sanırım artık hamileleiğin cilveleri başladı haa bu arada bide tansiyonum gittikçe kötüleşiyor akşam 18-11 e kadar çıktı doktorumu aradım (alfamet250) ilaca başladık bakalım hayırlısı ama bu durum çok canımı sıkıyor yaaa bebeğime bişey olcak diye çoooook korkuyorum nolur bana dua edin
Canım,çok geçmiş olsun.Ama bak ilacada başlamışsın.kendine stres yapma.Hiçbir şey olmaz kuzularımıza..çok az bir zamanımız kaldı zaten kavuşmaya..hepimizin duaları seninle..hiç korkma sen:)
kızlar benim kasılmalar bu günlerde sıklaşmaya başladı kasıklarımada daha fazla ağrı giriyo çok can yakıcı değil ama acayip can sıkıcı belimede ağrılar girmeye başladı sanırım artık hamileleiğin cilveleri başladı haa bu arada bide tansiyonum gittikçe kötüleşiyor akşam 18-11 e kadar çıktı doktorumu aradım (alfamet250) ilaca başladık bakalım hayırlısı ama bu durum çok canımı sıkıyor yaaa bebeğime bişey olcak diye çoooook korkuyorum nolur bana dua edin
canım çok geçmiş olsun bak azcık kalmış bi kaç hafta daha sabredin elma şekeri ayrıca böyle moralini bozarsan ağlarsan tansiyonun düşmez ama
lütfen sakin ol canım ilaç etkisini gösterir en yakın zamanda inş
sağol tatlım ama bu akşam 10buçukta dördüncü ilacı alıcam hala aynı tansiyon hiç düşme falan yok çokmu aceleediyorum acaba
elma şekeri nasıl olduın cnm
ayy canım beni düşündüğün için çok sağol akşam üzeri ölçtüm biraz düşmüş ama bu gün doktorum aradı aslında haftaya pazartesi günüydü kontrol ama beni yarın görmek istediğini söyledi bide hazırlıklı gel bebeğin durumuna göre yarın alabilirimde dedi tahmin et ne haldeyim sanki yarın doğurcakmışım gibi strese girdim 2 haftacık daha dursun karnımda yalvarıyorum Allahıma çok küçük daha yavrum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?