ozturyu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2007 439 3 96 44 - Yurtdışı 19 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #41 ya kizlar ben 38 haftanin icindeyim bende hic bi belirti yok daha. off normal dogum istiyorum bu gidisle suni sanciya kalcam herhalde ay kasilma olsa bi turlu olmasa bi turlu allahim sen yardim et bizlere....
ya kizlar ben 38 haftanin icindeyim bende hic bi belirti yok daha. off normal dogum istiyorum bu gidisle suni sanciya kalcam herhalde ay kasilma olsa bi turlu olmasa bi turlu allahim sen yardim et bizlere....
B bendir79 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2008 83 0 86 İzmir 24 Mart 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #42 kasılmalar yada toplanmalar saatte 4 kere olursa tehlikeliymiş onun haricinde normalmiş kızlar..korkmayın..
kasılmalar yada toplanmalar saatte 4 kere olursa tehlikeliymiş onun haricinde normalmiş kızlar..korkmayın..
M myline Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 1.418 4 116 Bursa 16 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zeliscik #43 benim kasılmalar baya ağrılı olmaya başladı saatte 4den fazla ne zaman gelir acaba son iki gündür böyleyiz 4 gün daha sabret kızım lütfen.
benim kasılmalar baya ağrılı olmaya başladı saatte 4den fazla ne zaman gelir acaba son iki gündür böyleyiz 4 gün daha sabret kızım lütfen.