ayy canım beni düşündüğün için çok sağol akşam üzeri ölçtüm biraz düşmüş ama bu gün doktorum aradı aslında haftaya pazartesi günüydü kontrol ama beni yarın görmek istediğini söyledi bide hazırlıklı gel bebeğin durumuna göre yarın alabilirimde dedi tahmin et ne haldeyim sanki yarın doğurcakmışım gibi strese girdim 2 haftacık daha dursun karnımda yalvarıyorum Allahıma çok küçük daha yavrum yaa
haftasonu nst ye girdim.sancılarım çıktı.zaten kasılmalar için gitmiştim.erken doğum olabilir dedi.canım çok sıkıldı.fitil verdi 10-15 gün geciktirir dedi.allahım inşallah zamanında doğar şimdi çok küçük çok erken doğması için.dua edin arkadaşlarda bebişlerimiz zamanında doğsun
kızlar bu aralar doğurmam inşallah bugün yine çok kötü oldum.kasılmalar arttı ve sancı olarakda girmeye başladı.off inaşallah erken doğum yapmam
kızlar bu aralar doğurmam inşallah bugün yine çok kötü oldum.kasılmalar arttı ve sancı olarakda girmeye başladı.off inaşallah erken doğum yapmam
elma şekeri bizi haberdar et mutlaka,inşallah tansıyonun düşmüştürde bebişin 1-2 hafta daha sabreder karnında
maalesef canım çarşamba günü bebişim geliyor ama daha çok küçük
canım sağ sağlim kurtulunda çokda erken değil
37 haftalık olsa prematüre kabul edilmiyo bile sadece bir hafta erken
bak canım stress yapmıyacan inş sen ve bebişinin güzel haberlerini alcaz canıma.s.
haftasonu nst ye girdim.sancılarım çıktı.zaten kasılmalar için gitmiştim.erken doğum olabilir dedi.canım çok sıkıldı.fitil verdi 10-15 gün geciktirir dedi.allahım inşallah zamanında doğar şimdi çok küçük çok erken doğması için.dua edin arkadaşlarda bebişlerimiz zamanında doğsun
canım izne ayrıldın mı sen 37. haftaya kadar çalışcam diyordun yat evde dinlen yatınca kasılmalarda duruyor günümüz yaklaştıkça hepimizde erken doğum korkusu daha bir arttı bence sakin olmalı kötü şeyler düşünmemeliyiz.
ayın sonunda ayrılcam izne canım.ama bu hafta sonunda ayrılmayı düşünüyorum.inşallah bişey olmadan izine ayrılıp dinlenirim biraz
maalesef canım çarşamba günü bebişim geliyor ama daha çok küçük
ya kızlar benimde karnım çok sertleşiyo bu aralar dr braxton hicks kasılmasıır dedi sizede oluyomu nisan anneleriiiiiii
pazartesi drumada anlattım ulturasonda baktı dediki beni korkuttun sertleşme falan dedin ama rahim ağzın kapalı erken doğum tehliken yok dedi çok şükür
ama kızlar benimki kasılma gii değil yani bi sertleşip bi gevşemiyo
bazen sadece sertlik oluyo gevşemiyo tam göbek hizamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?