- Konu Sahibi merveeaydin
-
- #1.941
Canım biliyorum çok zor ama sanırım yaşın da daha genç...Sen elinden geleni yap da Takdir Allah'ın...Sabır çok ama çok önemli bir faktör bizlerin durumunda...geç olsun güç olmasın canımcım...
evet haklısın canım, beni tek yoran şey çevremdeki insanlaarrrr.. en azzzzz günde 5-6 kişi bebek yok mu hala diye soruyo, 3 gün önce soran bugün tekrar soruyo.. bugün hatta izin aldım işe bile gitmedim bir kişinin bile artık bebek yok mu diye sormasına tahammülüm yoktu çünkü.. eminim bu hepimizin başına geliyodur
canım emin ol o çevrendeki insanlardan hepimizde var...insanlar çok anlayışsız,düşüncesiz...tamam çoğunun art niyeti yok ama işte düşünemiyorlar..sanki herkesin pat diye çocuğu oluyor..Ahh ahh..boşver tatlım tıka kulaklarını....
evett söylediklerinde hemfikirim bende.. sağol canım moral verdin.. inşallahhh bu ay senin yüzün güler
Ne demek canım...Güzel dileklerinin karşısında inşallah diyeyim ama ben kendim için nedense karamsar düşünüyorum biraz...Hayırlısı olsun diyeyim...
slm kızlar geçen hafta yazmıştım 25 kasımda aşılama oldum ama daha sonra ohss olduğum için hastaneye kaldırıldım 2 haftadır hastanede yatıorum beta hcg dün 136 geldi dr hamile olduğumu söledi fakat daha anlayamadım bile karnımdan 6.5 lt su çekildi 2 haftada bugün yine çekilecek sanırım çok zormuş sevinemedim bile dualarınızı eksik etmeyin
evet haklısın canım, beni tek yoran şey çevremdeki insanlaarrrr.. en azzzzz günde 5-6 kişi bebek yok mu hala diye soruyo, 3 gün önce soran bugün tekrar soruyo.. bugün hatta izin aldım işe bile gitmedim bir kişinin bile artık bebek yok mu diye sormasına tahammülüm yoktu çünkü.. eminim bu hepimizin başına geliyodur
slm kızlar geçen hafta yazmıştım 25 kasımda aşılama oldum ama daha sonra ohss olduğum için hastaneye kaldırıldım 2 haftadır hastanede yatıorum beta hcg dün 136 geldi dr hamile olduğumu söledi fakat daha anlayamadım bile karnımdan 6.5 lt su çekildi 2 haftada bugün yine çekilecek sanırım çok zormuş sevinemedim bile dualarınızı eksik etmeyin
tebrik ederim canım antay gibi senin de hamile oldugun belliydi aslında hamile olanlarda bu ohss sendromu bu kadar şiddetli seyredermiş. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kendine gelirsin inşallah
gebelik testini yaptırdım ilk aşılamam tutmadı maleseff.. bu ay da soğan kürünü denicem bakalımm :/
ben sogan yaptim sonuc
arkadaşlar bugünaşılamadan sonra 13. günümdü kan testi negatif..
tebrik ederim canım antay gibi senin de hamile oldugun belliydi aslında hamile olanlarda bu ohss sendromu bu kadar şiddetli seyredermiş. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda kendine gelirsin inşallah
çatlama iğnesini vurulalı 15.gün oldu dün 1-2 damla kan geldi adet oldum sandım ağladım deli gibi ama şimdi hiç bir şey yok, tertemiz. acaba adet mi olcamın belirtisi ya da o kan neydi arkadaşlar? başına hiç böyle bir şey gelen var mı? off inat ettim yaptırmıcam o testi usandım artık her ay negatif olmasından
hala hastanedeyim canım nezaman çıkacağımda hiç belli değil alınan sıvı 8lt yi buldu karnım hiç inmedi alt kısmımda hala şiş ama bugünlerede şükür vardır elbet Rabbimin bi bildiği hepinize dua ediyorum dün bebişin kesesini gördük ama doktorum p.tesi bidaa bakçak ikizden şüpheleniyo..bilmiyorum hayırlısını versin Rabbim hepimize dualarınızı eksik etmeyin benimde dualarım sizinle...
Heyecanlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olmasın taltua? Hem az olmuş hem de tam zamanı.
Döllenmeden yaklaşık 8-10 gün sonra olurmuş.
İnşallah öyledir hadi bakalım senin de güzel haberlerini alırız. :)
Çok geçmiş olsun dualarımız seninle antay. Daha ne kadar sürebilirmiş doktorlar birşey söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?