evet aslında haklı stres cok etkılıyor ama düşünmeyıyım dıoruzda cıksa aklımızdan olacak..çıkmıyokı...baska seylerle ugrasmak lazımm..
cnm senı üzmek istemem ama hamıle kaldıgında bu kadar düşünüyor muydun yanı kafana takıyor muydun
rica ederim ilk başlarda çok üzülüyordum, nasibi yokmuş demek ki diyorum yoksa Rabbim bi şekilde kucağıma almayı nasip ederdi, ilk hamileliğimde 3.ayda gelmişti o zamanlar çok kafama takmıyordum çünkü burayı takip etmiyordumama şimdi öyle değil çok fazla stres yapıyorum, yaşımda ilerleyince iyice panic oluyorum:18:
anladım cnmm..ınss tez zmanda gelıcek Rabbım hayırlısını versın..Demekkı zamanımız var dha kendımı sıkma cnmm yasında ne varkı bu devırde zor degıl..boyle yapınca strese gırıp ıyıce kasıyoruz kendımızı zevk almak lazım bence oyle planlı ollmuyo malesef.. ben bunun farkına vardım..
çok haklısın, insanlar ne zaman ki düşünmüyorlar o zaman hamile kalıyorlar, gerçi ben geçen 2 ay gibi değilim sanki , ayy inşallah bu ay isteyen herkes hayırlı güzel mutlu haberler alırl
amin inşallah canım Allah herkesın gönlündekını versın...cnm bnm cıkmam lazım ugrarsm yıne yazarım buraya kafaya takmaa artık tamam mı bu ay bızımde bebıslerımz geleck ınsss
bu kadar az mıyız kasımı bekleyen, demek ki çoğu arkadaş ekimde mutluluğu tadanlardan
Selamm
Ben de 16 kasim.
. insallah kasimda baska olur da bebisim olur. Yumurta takibine basladim bu ay ins. kist fln olmazda bebis olur
inşallah canım, bu arada doktor kont. yapıyorsunuz yumurta takibini?
BAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
Ewet dr hap verdi. Kullaniyorum uc gundur. cuma da bakicak iste yumoslar nasil buyumus mu fln. bende ilk defa yaptiriyorum. ins guzel sonuclanir.
Sende durumlar nedir. tanisalim kaynasalim :)
bat 8 kasım bende eylülde aşılama yaptırdım tutmadı..bayram dolayısıyla 2.aşılama yapılmadı.biz kendimiz denedik bu ay..kasım 8 tutmazsa aşılama yada tüp bebek yapılacak.çikolata kistim var 30 yaşındayız :))))
Canım hayırlı olsun topiğin benim bat bilinmiyor henüz yumurta çatkadıktan 14 sonra mı adet olunuyor ona göre hesaplayayım
bende 32 canım, ama bende kist falan görünmüyor,Allah kolaylık versin canım sanada inşallah bu ay tutunur minnoşun sana
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ :)
inşallah canım inşallah hepimiz :)bende 32 canım, ama bende kist falan görünmüyor,allah kolaylık versin canım sanada inşallah bu ay tutunur minnoşun sana
inşallah canım inşallah hepimiz :)
siz kaç aydır uğraşıyorsunuz?
evlendiğim günden beri uğraşıyoruz biz.1,5 yıl olacak nerdeyse.mart ayında laparoskopi yaptırdm kistlerimin içi boşaltıldı.snra doğal yoldan yine olmayınca eylülde aşılama yapıldı tutmadı.kasımda adet olur olmaz tüp bebek denicez.sizin durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?