Kasım 2013

inş cnm ne guzel olur toplu bı sevınc yasarız sen ıı doktor problem yazmıssında anlamadım ıı doktor bulmakmı problem demek ıstedın ?

evet canım aynen öyle yazmak istedim , anlatım bozukluğu yapmışım, daha doğrusu Türkçeyi katletmişim

:)) olsun haklısın valla ankara olsan benm bu gıttıgım doktor 10 numara ama sen nerdeydın ?

malatya canım, burdada iyi doktorlar var ama herkesi memnun etmek zor tabii, biri iyi biri kötü deyince gönül rahatlığıyla gidemiyorsun:26:

malatya canım, burdada iyi doktorlar var ama herkesi memnun etmek zor tabii, biri iyi biri kötü deyince gönül rahatlığıyla gidemiyorsun:26:

haklısın benmde 6. doktorum nerdeyse:S ama şimdi kime sorsam bu doktorda ve şiddetle tavsıye edıolar cok pahalı geldı ama emınımkı burdan bı sonuc alablıcem Allah ın izniyle

haklısın benmde 6. doktorum nerdeyse:S ama şimdi kime sorsam bu doktorda ve şiddetle tavsıye edıolar cok pahalı geldı ama emınımkı burdan bı sonuc alablıcem Allah ın izniyle

inşallah canım bebeğimiz olduktan sonra verdiğimiz paraları, çektiğimiz sıkıntıları unutacağız hayırlısıyla

inş canım valla oncedende soylemıstım yaşım bı tutsa direk tüp bebek istiyorum hem cok zekı oluyolarmıs

aslında iyi olur hem zeki hemde 2-3 oluyor, birdaha böyle şeyleri düşünmeye gerek kalmazdı, ama herşeyin bir zamanı vakti var bakalım hayat bize neyi gösterecek

hoş geldin tatlım, sende ay başındasın hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz [/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz güzel haberler veririz...ovulasyon testi yapıyorum 11. gün başladım. 14 ve 15.gün çift çizgiyi yakaladım.16. gün çizgi gitti yani hafif silik görünüyo ve o gün sol tarafımda acayip bi ağrı oldu.17. günde sağ taraf ağırlıkta olmak üzere adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu..yumurtam 16. gün mü çatlamış oluyor şimdi.???

merhaba kızlar bende geldimm:) bat 2 kasım inşallah gelmez...

HOŞGELDİN CANIM BENİM
hoş geldin tatlım, sende ay başındasın hadi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz

çok teşekkür ederim canım..inşallah hepimiz güzel haberler veririz...ovulasyon testi yapıyorum 11. gün başladım. 14 ve 15.gün çift çizgiyi yakaladım.16. gün çizgi gitti yani hafif silik görünüyo ve o gün sol tarafımda acayip bi ağrı oldu.17. günde sağ taraf ağırlıkta olmak üzere adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu..yumurtam 16. gün mü çatlamış oluyor şimdi.???[/QUOTE]

CANIM YUMURTAN 14.GÜN ÇATLAMIŞ ÇİFT ÇİZGİ OLDUĞUNA GÖRE :) BENDE TAM TERSİ 8.GÜN ÇATLIYORUM GENELDE :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…