Bu arada benim bat 27 kasım canım listeye ekleyebilir misin ?
bol bol dua edelim ve saglam calisalim kizlar. sonrasinida Allaha birakalim. hersey ondan geliyor. Rabbim bize guc versin yeter..
O değilde ben kara kara akşam o iğrenç suyu nasıl içecem onun derdindeyim.
Kızlar bu arada ben bu ara çok kahve içiyorum etkisi olurmu acaba yaaa olumsuz yönde
bat 6 kasım bu aydan umutluyum bu hafta yumurtlama haftam zaten boş geçirmemeye bakıyorum
canııım akşam sert bir kahveyi eşine de içir çalışmadan 1 saat önce iyi diyorlar :)) :13: senin reglinin kaçıncı günü ? msj yazdım biraz önce ama görmedin sanırım
canım yumurtlama haftanı tam olarak nasıl öğrendim öyl yamışsın da bende bakıyorum ama ayarlayamıyorum :)
cnm sende artik burdasin dimi. diger kasim topigine gitmeyeceksin heralde. orasi baya karismis..
Evet canım buradayım :)) başından beri takip ediyordum topiği sadece 1 kişinin konuşma tarzından hoşlanmadım, Haksızlığı öyle güzel yapıyor ki insanlar birbirlerini tanımadan yazarken bile.....Çocuk gibi yok memnun değilseniz gelmeyin falan gelen herkese aynı yaklaşım... ilk önce bir dinle anla değil mi ? Basit insanlara ve aynı şekilde seviyesiz konuşmalara cevap verme tenezzülün de bulunmam asla ! :13:
sed mesaja bakamıyorum nerden bakılıyo :))) net kopuyo habire kızlar.
sert kahve denicem ama o içsin değilmi ben içmim
yumurtlama takibi soran arkadaş ovülasyon testi al en güzeli ozaman acaba geçtimi geldimi diye düşünmüyorsun.
Aynen cnm bende cevap yazmadim hic.. Oraya arada bakiyordum ztn,bir kac defa seninle konusmustuk sadece. Birdahada oyle seviyesiz topiklere girmem zaten :)
Evet kocişin içecek :)) Çalışıyor musun canım ?
hımmm ozaman ona yapıp verim zaten ne versem içer yeterki bebiş olsunbanada ozaman düşüyor.
evet canım çalışıyorum, inşaat teknikeriyim. istanbulda yaşıyorum. sen ve ayşenur ?
hımmm ozaman ona yapıp verim zaten ne versem içer yeterki bebiş olsunbanada ozaman düşüyor.
evet canım çalışıyorum, inşaat teknikeriyim. istanbulda yaşıyorum. sen ve ayşenur ?
Bende çalışıyorum canım istanbuldayım muhasebe :)) Vallahi canım ya aklımda farklı bir şey uyandırdın,benim ki de öyle ne yapsam içer yerbunu değerlendirmek lazım...sevmedikleri şeyleri yedirebiliriz , mesela benim ilk aklıma gelen dereotu oldu bayılırıımmm onun yüzünden yiyemem kokusuna bile dayanamaz :13: ahh çok iyi fikir oldu bu ya :) sende de varsa uygulamanın zamanı bence...ayşenuurr sende düşün bence
Bu aradasenin için
Bende çalışıyorum canım istanbuldayım muhasebe :)) Vallahi canım ya aklımda farklı bir şey uyandırdın,benim ki de öyle ne yapsam içer yerbunu değerlendirmek lazım...sevmedikleri şeyleri yedirebiliriz , mesela benim ilk aklıma gelen dereotu oldu bayılırıımmm onun yüzünden yiyemem kokusuna bile dayanamaz :13: ahh çok iyi fikir oldu bu ya :) sende de varsa uygulamanın zamanı bence...ayşenuurr sende düşün bence
Bu aradasenin için
funda tefriciyeye başladık ama tartışma çıkınca yarım kaldı bayada bitmişti napcaz onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?