Kasım 2013

Ayy mis gibiiii evettt gelsinler biran evvellll miniğimizzzz
Hergünmüüü 1 hafta boyuncamı bende öle şartlandırıyom kndimi ama olmuyorrr olmuyorr yorgunluk filan isteksizlik ne bilim çok zor oluyor yaaa en güzeli evlenir evlenmez yapacan çocuğu ozaman çok istekli oluyosun çünkü hem kadın hem erkek zaten bi çoğu o yüzden hemen hamile kalıyor ya yeni evlenenler istek arzu çok oluyor ama zamanla o istek gidiyor. Hele 3 yılı aşınca
kocamla çok seviyoruz birbirimizi güzel vakit geçiriyoruz ama şartlandırınca olmuyor oluyo ama işkence gibi. Kendiliğinden olsa yaa

Sosyalcimmm hoşgeldiiiiiin, özlettin kendiniiii

Ayy senin yokluğun ne belliydi kıııız
sen neler yaptın nasıl gidiyor eğitim antalya nasıl eminim sıcaktır istanbul bile yanıyor
benim adet bitti bile 28-29 kasım gibi düşünmekteyim. bu arada soğan kürüne başladık bi aycıkta öle deneyek dedik

O değilde ben kara kara akşam o iğrenç suyu nasıl içecem onun derdindeyim.
Kızlar bu arada ben bu ara çok kahve içiyorum etkisi olurmu acaba yaaa olumsuz yönde

ben dusunmuyorum su anda onu. kokusu daha yeni yeni geciyo burnumdan. yalniz kiloda verdiriyomus bu kur. 2-3 kilo fazlam vardi onuda veririm ins

bence kahveyi cok tuketme cnm. hem demiri tuketiyo. buna bagli olarakta kansizlik cikiyor. su zamanlarda depolarin dolu olmali hem

mrb cnm. benim bat 5 aralik. benide bu topige kabul eder misin

kasım başlığı ya bu başlık şimdi isterseniz siz aralık başlığı açın arkadaşlar, aralıkta bekleyenler de gelir böylelikle hatta bizde geliriz benimde 10 kasım ama hiç umudum yok

antalyaya daha gitmedim canım 15-20 gün sonra gideceğim , eğitimim kendi şehirimde bende bugün gittim pıhtılaşma testi verdim 15 tüp kan, 1 ay sonra çıkacakmış

ya ben ilaclari korunurken aldim cnm. adetlerim cok duzenli olurdu. korunmayi birakinca duzen kalmadi. 2 aydir 31 gunde bi hasta oluyorum onceden 25 gunde bir olurdum. o yuzden adet dongumu 30 gun olarak varsayiyorum artik

O zaman korunmayla ilgili, hormonlarımız değişiyor demek ki canım :)) ben bu ay 2 günde bir değil, bu bir hafta her gün çalışacağm :78: komşum hamile kaldı böyle yaparak...bende bende :84: :84: hayırlısı ile gelsin civcivlerimiz :) yumuk elleri, miss kokusu düşünmesi bile ne güzel ya [/QUOTE]

evet cnm oyleymis. haha bu ay herseyi deneyelim 2013 bitmeden hamile kalalim

Aynen yaa 3-4 kilo versem hem hamile kalırken zayıf kalınki rahat verin o kiloları diyolar amaaan hamile kalimde 5 kilo alıyım önemli değil
tamammm ozaman napıyoruzzzz içmiyoruuuuz bol bol su içiyorum

Ayyy niyeyse aralık adı altına hiç giresimiz yokkkk

Şimdilik kasım kalsın yaaa :))) kasımda hamilelik başkadır mı yapsak ehehhehehe
17 kasımı bekliyorum umutla

bu arada ben tere ve roka yiyorum sürekli olarak çok iyiymiş

kızlar benim sol kasığım çok ağrıyor, hatta yürürken zorlanıyorum, acaba hamilelik belirtisinde böyle bir şey duyan oldu mu?

kasım diye başladık ya buraya kasım bitsinde ondan sonra değişcekse değişsin başlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…