Kasım 2013

İnşallah hiç gelmez 9 ay kadar canım :)))
ama çok takılma ozamanda geç oluyo ya

cennetin yazdığı mesajlara baktımda 680 tane kalmış sanırım o gelsinde daha kesin bişey olur ayşenur ve seda okumaya çok istekliler kalanlarıda onlar okusunda bitsin tabi isterlerse :)

Sana katılıyorum ağustoscum ben tamam diyrum bu işe

inş kızlar geçen gün rüyamda erkek bebek doğurduğumu falanda gördüm iyice sıyırdım

cennetin yazdığı mesajlara baktımda 680 tane kalmış sanırım o gelsinde daha kesin bişey olur ayşenur ve seda okumaya çok istekliler kalanlarıda onlar okusunda bitsin tabi isterlerse :)

Tabii canım işyerinde okuyabildiğim kadar okurum :) Ayşenur can gitti bende arada çıkmak zorunda kalıyorum bilgisayarın başından uzaklaştığım için kapatmam gerekiyor

inş kızlar geçen gün rüyamda erkek bebek doğurduğumu falanda gördüm iyice sıyırdım

önceden hiç görmezdim çalışmalara başladığımızdan beri bende görüyorum arada hamile olduğumu bebeğim olduğunu falan

Benimde geçen hafta içi eşim görmüş beni hamile çok üzüldüm yaaa artık o bile sıyırdı

Bencede; benimkide soruyo oldumu oldumu diye yok diyince aaa olmasın sakın diyo e bu kadar gecikincede ne umutlanmıştır yazık

geçen ay 12de mi ne olmuştum ama hep 1hafta öne gelir benim 12 geçmeden yapmam test üzülüyorum sonra

ben düşük yapmadan önce rüyamda hamile kalıp düşürüdüğümü görmüştüm benim genelde çıkar rüyalarım umarım bu seferde çıkar

Ayyy inşallah çıkar rüyan canım ozamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…