Kasım 2013

rica ederim cnm :) işte bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım...sevmediği yemeği yap bak bunu yersen hemen bebişimiz olur de :)))
ben dereotun da kararlıyım ciddi ciddi yapıcam kuvvet macunu görevini görüyormuş diyicimm

Haha iyi fikir kizlarr. Benimkide maydonuzu hic sevmez. Bende bu bahaneyle maydonoz yedireyim:))
evet maydanozu benim ki de sevmez ama dereotuna deli oluyor bende çook seviyorum :)) ahaha inşallah işe yarar

Burdada mi tartisma cikti. Bu ara her girdigim topikte bi tartisma haberi duyuyorum.
Aslinda kaldiginiz yerden devam edebiliriz cekmeye. Ben varim oyle bi durum olursa:)

Bende varım :)

Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar ne var ne yok bakıyim yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim

Cnm hastaligim bittigi gun baslarim kac tane kalmisti. Sed de tamam dedi. Biz aramizda bolusuruz. Dimi sed

Bebiş gelince bizimle olacaksın, o zaman gidemezsin :) Ayşenur la getiririz seni buraya

Dereotuna bende bayılıyorum her ikisinede maydonozlu ve dereotu ile bir kısır en favorimdir ımmmmmmm bayılırım
benimkide tavuk hastası deli oluyo tavuğa ve şimdi bi makale okudum hormonlu ya erkeklerin cinsel hayatını etkiliyomuş. hemen sölemem lazım bunu kendisine sigarayı bıraktı adam yaaa korkudan aha arıyooo
kızlar konuştum ne diyosuuuun diyo bundan sonra ağzıma sürmem aşkım aaa o kadar kötüyse yermiyim hiç diyo

Zaten bebiş bi gelsin hemen istifaaaaa hahahah çalışmam ben bakıp büyütecem onu

Cnm hastaligim bittigi gun baslarim kac tane kalmisti. Sed de tamam dedi. Biz aramizda bolusuruz. Dimi sed

( Burdada mi tartisma cikti. Bu ara her girdigim topikte bi tartisma haberi duyuyorum.
Aslinda kaldiginiz yerden devam edebiliriz cekmeye. Ben varim oyle bi durum olursa:) ) canım sen böyle yazmıştın ya :)

Ben aslında onu şöyle anladım ( tartışmayla ilgili ) tartışma yine çıkarsa hiç aldırış etmeden yazarız diye

Ama bölüşebiliriz canım, ne okunacağına da bağlı aslında çünkü işyerinde olduğum için yapabildiğim kadar yapabilirim canım :)

Son düzenleme:

sen calisiyosun zaten cnm. azicik cekersin yine. bende evde cekebildigim kadarini cekerim

kısır mıı off deli olurum :) her şeye inanıyorlar garibim ya , ama iyi oluyor onlara oh olsun :))

Zaten bebiş bi gelsin hemen istifaaaaa hahahah çalışmam ben bakıp büyütecem onu

canım doğru olanı yine sen bilirsin ama istifa etmesen , bırak onlar çıkarsın seni tazminatını al bütün haklarını kullan sonra çık bence, ben öyle yapacağım :)

Ne tatlısınız yaaa
ayşenur sendemi istanbuldasın öğretmensin ha ne güzel kadromu bekliyorsun canım.

herkese Merhaba arkadaşlar:) girmeyeli yine sayfalar dolmuş maşallah. okuyamadım geçmişi ama henüz mutlu haber de yok kimseden :/

oh oh oh

malesef daha güzel bi haber yok bi arkadaş vardı silik ikinci çizgi diyen ama oda girmedi ne zamandır

duayla ilgilenen ben olmadığım için bilmiyorumki ne kadar kaldı ama bitse iyi olur az kalmıştı zaten cennet ilgileniyodu o günden sonra pek girmiyo ama en azından ne kadar kaldığını söylese yada geçmiş sayfaları karıştırıp bulmak lazım ne kadar kaldı

Son düzenleme:
dün burdaydı cennet
600 küsür lamıştı kızlar bölüştüler ama okudularmı bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…