Teşekkürler canım uzun zamandır çiçek almamıştım iyi geldi
ben bişey çıtlatayım aaaa der hemen hiç ikiletmez yer önceden olsa saçmalık derdi baktıki haklıyım hatta yum. günlerini hesaplıyordum ya saçmalık derdi sonra girip internetten ne okuduysa artık hemen harekete geçiyo silkeleme demiştim bidefa yapmıştı en son kendisi diyo dur seni silkeleyim gitsin iyice
evet maydanozu benim ki de sevmez ama dereotuna deli oluyor bende çook seviyorum :)) ahaha inşallah işe yararHaha iyi fikir kizlarr. Benimkide maydonuzu hic sevmez. Bende bu bahaneyle maydonoz yedireyim:))
Burdada mi tartisma cikti. Bu ara her girdigim topikte bi tartisma haberi duyuyorum.
Aslinda kaldiginiz yerden devam edebiliriz cekmeye. Ben varim oyle bi durum olursa:)
Ya yok tartışma derken iki arkadaş arasında tatsızlık oldu ikiside olumsuz sonuçları çıkıyo diye gerginlerdi hatta dün yazıştılar ya burda aralarıda çok iyidir. cennetle hatbulut onlarınki yaşadıkları sıkıntıdan kaynaklı.
Dua konusunda tamamlamış sayılırdık az kaldı diye hatırlıyorum. kaç tane kalmıştı ayşenura ver o bitirsin bizden kalanları
Çok fazla olunca ben yetiştiremiyorum bakmayın işlerde bu hafta sorun var durgun diye burdayım hep ama normalde ben hep ofis dışındayımdır. akşamda malum anca yetişiyorum ama okuyabildiğim sayı oydu..
Ya yok tartışma derken iki arkadaş arasında tatsızlık oldu ikiside olumsuz sonuçları çıkıyo diye gerginlerdi hatta dün yazıştılar ya burda aralarıda çok iyidir. cennetle hatbulut onlarınki yaşadıkları sıkıntıdan kaynaklı.
Dua konusunda tamamlamış sayılırdık az kaldı diye hatırlıyorum. kaç tane kalmıştı ayşenura ver o bitirsin bizden kalanları
Çok fazla olunca ben yetiştiremiyorum bakmayın işlerde bu hafta sorun var durgun diye burdayım hep ama normalde ben hep ofis dışındayımdır. akşamda malum anca yetişiyorum ama okuyabildiğim sayı oydu..
Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar ne var ne yok bakıyim yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim
Bebiş gelince bizimle olacaksın, o zaman gidemezsin :) Ayşenur la getiririz seni buraya
Cnm hastaligim bittigi gun baslarim kac tane kalmisti. Sed de tamam dedi. Biz aramizda bolusuruz. Dimi sed
( Burdada mi tartisma cikti. Bu ara her girdigim topikte bi tartisma haberi duyuyorum.
Aslinda kaldiginiz yerden devam edebiliriz cekmeye. Ben varim oyle bi durum olursa:) ) canım sen böyle yazmıştın ya :)
Ben aslında onu şöyle anladım ( tartışmayla ilgili ) tartışma yine çıkarsa hiç aldırış etmeden yazarız diye
Ama bölüşebiliriz canım, ne okunacağına da bağlı aslında çünkü işyerinde olduğum için yapabildiğim kadar yapabilirim canım :)
Dereotuna bende bayılıyorum her ikisinede maydonozlu ve dereotu ile bir kısır en favorimdir ımmmmmmm bayılırım
benimkide tavuk hastası deli oluyo tavuğa ve şimdi bi makale okudum hormonlu ya erkeklerin cinsel hayatını etkiliyomuş. hemen sölemem lazım bunu kendisine sigarayı bıraktı adam yaaa korkudan aha arıyooo
kızlar konuştum ne diyosuuuun diyo bundan sonra ağzıma sürmem aşkım aaa o kadar kötüyse yermiyim hiç diyo
Zaten bebiş bi gelsin hemen istifaaaaa hahahah çalışmam ben bakıp büyütecem onu
sen calisiyosun zaten cnm. azicik cekersin yine. bende evde cekebildigim kadarini cekerim
iyiyiz sağol canm umarım sende iyisindir :)
Ne tatlısınız yaaa
ayşenur sendemi istanbuldasın öğretmensin ha ne güzel kadromu bekliyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?