kızlar benim sol kasığım çok ağrıyor, hatta yürürken zorlanıyorum, acaba hamilelik belirtisinde böyle bir şey duyan oldu mu?
çok uzun bi süre adetin gelsede en azından rahat etsen hayırlısı
genelde hep kasik agrisinla basliyor cnm. tum hamilelerden bunu duydum.hadi ins seninkide guzel bi haberdir
Ye ye cinsel isteğide arttırıyomuş
sosyal evettt belirti canımmmm bacağa vurması özellikledeee hadi inşallah güzel haberler ver bize az kaldı bata
ama öyle böyle değil yaa, çok ağrıyor hayırlısı bakalım kızlar, ilk sizle paylaşırım zaten
hiç sorma hayattı ki pişmanlığımı sorsalar hemen değilde evliliğim bir yıl ıdoldurunca bıraksaydım diyorum o zaman tabi borç harç bide yeniyiz gezip tozma hayalleri nasılsa olur diye düşünüp. bende öle korkuyodum ama ben yasminle korundum bide evlenmeden başladım çünkü çok sancılı ve düzensizdi adetlerim. ben dr. gttim canım geçen şubatta gittim herşeye bakıldı fsh ve prolaktin yüksek çıktı ama çok değil oda çok etkilemez ama çok korunmuşsun 1 yıl içinde olur ama hemen değil dedi. 1 yıl içinde olmazsa işlem yaparız dedi. Bende ondan sonra gitmedim 1 yıl dolmadı diye[/QUOTE .!.:evet canım keşke evlilikten 1 yıl doldurduktan sonra yapsaydık :)) demek yasminle korunduğun için bu kadar uzadı en azından sebebini biliyorsun canım yengemde öyle olmuştu...senin reglin 27-28 değil mi canım bu günler toprağımızın verimli olduğu günlerinşallah mutluluğumuzda beraber olur :103:
cnm 4 sene cokta uzun bi zaman degil. zaten ikinizde bebek olmasini pek istememissiniz anladigim kadariyla. bana kalsa biraz daha beklerdim ama esim artik olsun dedi.ama korunmayi birakincada hemen olsun dusuncesine kapildim:21:[/QUOTE .!.:evet canım doğru tahmin ettin pek istekli değildik.4 sene uzun değil ama iki kişi hep aynı rutin bir şekilde süre giden bir hayat tamam geziyoruz eğleniyoruz ama o yumurcağın yeri çok belli ediyor daha gelmeden özlettiriyor kendini :)) 2 sene çok güzel zamanlar bence en doğru kararı vermişsiniz bak funda ve bana :))
kızlar gebelik testlerinizi internetten alın, hem ucuz hemde eczane eczane dolaşmayın,benim 2 tane kalmıştı, tekrar alacağım
evet canım keşke evlilikten 1 yıl doldurduktan sonra yapsaydık :)) demek yasminle korunduğun için bu kadar uzadı en azından sebebini biliyorsun canım yengemde öyle olmuştu...senin reglin 27-28 değil mi canım bu günler toprağımızın verimli olduğu günlerinşallah mutluluğumuzda beraber olur :103:
evet canım doğru tahmin ettin pek istekli değildik.4 sene uzun değil ama iki kişi hep aynı rutin bir şekilde süre giden bir hayat tamam geziyoruz eğleniyoruz ama o yumurcağın yeri çok belli ediyor daha gelmeden özlettiriyor kendini :)) 2 sene çok güzel zamanlar bence en doğru kararı vermişsiniz bak funda ve bana :))
guzel haberlerini bekliyoruz cnm
Hiç ümitlenme bence 16eylülden beri regli olmadım çok ümitliydim test yaptım 2 saattir ağlıyorum
Ağlamaaa hayırlısını iste canım yaaaa
Hiç ümitlenme bence 16eylülden beri regli olmadım çok ümitliydim test yaptım 2 saattir ağlıyorum
kızlar gebelik testlerinizi internetten alın, hem ucuz hemde eczane eczane dolaşmayın,benim 2 tane kalmıştı, tekrar alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?