Kasım 2013

Ye ye cinsel isteğide arttırıyomuş

sosyal evettt belirti canımmmm bacağa vurması özellikledeee hadi inşallah güzel haberler ver bize az kaldı bata

genelde hep kasik agrisinla basliyor cnm. tum hamilelerden bunu duydum.hadi ins seninkide guzel bi haberdir

Ye ye cinsel isteğide arttırıyomuş

sosyal evettt belirti canımmmm bacağa vurması özellikledeee hadi inşallah güzel haberler ver bize az kaldı bata

ama öyle böyle değil yaa, çok ağrıyor hayırlısı bakalım kızlar, ilk sizle paylaşırım zaten

kızlar gebelik testlerinizi internetten alın, hem ucuz hemde eczane eczane dolaşmayın,benim 2 tane kalmıştı, tekrar alacağım

Zaten önce kimseye duyurmayın diyolar yaaa ama insan o heyecanı paylaşmak ister en doğru yoll
Bence senin olabilir çünkü ciddi bi sorunun yok ayrıca çok takmıyorsun da kafaya pozitif bakıyosun.
bu arada verdiğin onca kan ne için pıhtılaşma nedir anlamadım ben

kızlar gebelik testlerinizi internetten alın, hem ucuz hemde eczane eczane dolaşmayın,benim 2 tane kalmıştı, tekrar alacağım

canım almaya gerek kalmadan gelirler inşallah civcivler :)) ama bu ay da gelmezse stok yapacağım evin bir köşesine, teşekkürler verdiğin bilgi için :)

bol bol dua edelim ve saglam calisalim kizlar. sonrasinida Allaha birakalim. hersey ondan geliyor. Rabbim bize guc versin yeter..

Tamam sosi akşama görüşürüz ortak karar başlık değişmesin şimdilik
sölediğin mantıklı eczane kapılarını aşındırmak çok can sıkıcı, ovülasyon testlerimin içinde vardı ama hiç sevmedim ben onları. Ovü. testi aldımda ertesi gün geldi hemen onuda öle yapacam haklısın çok karlı oluyor

He yaa ayşenur bak bize nasıl pişmanızzz inşallah bu ay sonu yada aralık başı güzel haberler alırız bizdeee

Ağlamaaa hayırlısını iste canım yaaaa

Hiç ümitlenme bence 16eylülden beri regli olmadım çok ümitliydim test yaptım 2 saattir ağlıyorum

stres yapıyoruz işte uzun süre uğraşıpta sonra bebek sahibi olanların dediği tek şey stres yapmayın ama nasıl olcak stres yapmadan elimizde ddeğil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…