geçen ay 12de mi ne olmuştum ama hep 1hafta öne gelir benim 12 geçmeden yapmam test üzülüyorum sonra
ben düşük yapmadan önce rüyamda hamile kalıp düşürüdüğümü görmüştüm benim genelde çıkar rüyalarım umarım bu seferde çıkar
İyi akşamlar kızlar hepinizi öpüyorum
Ne tatlısınız yaaa
ayşenur sendemi istanbuldasın öğretmensin ha ne güzel kadromu bekliyorsun canım.
roman yazıyon ve hatırlıyonda kitabı tamamlarsın vay anam vayyyy
ne yemek yaptın kızzz bende ne yapsam akşama diyodum
yok cnm atanamadim. esim pek calismami istemiyor gerci. etut merkezi var evimizin yakininda. ordan haber bekliorum yinede.
ya biraz zeytinyagli fasulyem vardi. simdide sosyete mantisi yapiorum. bu aksam menu pek uyumlu degil
Bugünde bitti çok şükür. kaldı 14 güncük
Ne tuhaf bi duygu günler tükendikçe heycan artıyor.
Hiç kasımda bekleyip de hamile olan yokmu bu topikte acaba?
Zaten önce kimseye duyurmayın diyolar yaaa ama insan o heyecanı paylaşmak ister en doğru yoll
Bence senin olabilir çünkü ciddi bi sorunun yok ayrıca çok takmıyorsun da kafaya pozitif bakıyosun.
bu arada verdiğin onca kan ne için pıhtılaşma nedir anlamadım ben
canım almaya gerek kalmadan gelirler inşallah civcivler :)) ama bu ay da gelmezse stok yapacağım evin bir köşesine, teşekkürler verdiğin bilgi için :)
ekledim bileBu arada benim bat 27 kasım canım listeye ekleyebilir misin ?
canııım akşam sert bir kahveyi eşine de içir çalışmadan 1 saat önce iyi diyorlar :)) :13: senin reglinin kaçıncı günü ? msj yazdım biraz önce ama görmedin sanırım
dün burdaydı cennet
600 küsür lamıştı kızlar bölüştüler ama okudularmı bilmiyom
:))) ben severim tazefasulye pilavda güzel giderdi yanında benim eşimde mantı sevmiyo yaaa makarna çok severiz ama kendisi makarnacıdırda
Türk kahvesi canım şekersiz sertttt olcak :)))
ilişkiden bi saat falan önce veriyomuşsun.
bende çok seviyorum mantı ben zaten böle menü değilde bu tarz şeylere bayııyorum kısır özelliklede bazen eşime tost filan yapıp geçiştiriyorum üşenmeden akşamları kısır, mantı vs. yaparım yerim
iyice karnımı acıktırdınız kızlar yapanlar benim iş yerine birer tabak gönderi versin sevabına
iyice karnımı acıktırdınız kızlar yapanlar benim iş yerine birer tabak gönderi versin sevabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?