Kasım 2013

sağlık olsun canım , rabbim hayır etsin erkek bebek güzel haber derler, ben rüyalarımdan roman yazarım hiç unutmam da :) umarım güzel haberlerle gelirsin :)

roman yazıyon ve hatırlıyonda kitabı tamamlarsın vay anam vayyyy
ne yemek yaptın kızzz bende ne yapsam akşama diyodum

yok cnm atanamadim. esim pek calismami istemiyor gerci. etut merkezi var evimizin yakininda. ordan haber bekliorum yinede.

bende bebiş olursa çalışmam, ee çocuk haberi alırsan zaten çalışamıycan boşverrr

Bugünde bitti çok şükür. kaldı 14 güncük
Ne tuhaf bi duygu günler tükendikçe heycan artıyor.
Hiç kasımda bekleyip de hamile olan yokmu bu topikte acaba?

ya biraz zeytinyagli fasulyem vardi. simdide sosyete mantisi yapiorum. bu aksam menu pek uyumlu degil

:))) ben severim tazefasulye pilavda güzel giderdi yanında benim eşimde mantı sevmiyo yaaa makarna çok severiz ama kendisi makarnacıdırda

adetinemi 14 gün kaldı canım bende sabırsızlıkla yum. günlerini bekliyorum ama aksi gibi yum. gelmeden bizde ilişki olur o dönem geldimide bi isteksizlik olur

yaa biri vardı silik çizgi çıkmıştı testte ama kimdi hatırlamıyorum kanda baktırıcaktı dönüş yapmadı sanırım.

1kişi var sadece canım şimdilik galiba

dur daha bakalım ayın başaında sayılırız çıkar daha umarım:18:

canım benim kürtajım varya ondan baktılar, kanım pıhtılaşıyor mu pıhtılaşmıyor mu diye, ona göre diğer hamileliklerimde (inşallah olursa ) önlem alalım

canım almaya gerek kalmadan gelirler inşallah civcivler :)) ama bu ay da gelmezse stok yapacağım evin bir köşesine, teşekkürler verdiğin bilgi için :)

rica ederim ne demek, lafı bile olmaz

Bu arada benim bat 27 kasım canım listeye ekleyebilir misin ?
ekledim bile
canııım akşam sert bir kahveyi eşine de içir çalışmadan 1 saat önce iyi diyorlar :)) :13: senin reglinin kaçıncı günü ? msj yazdım biraz önce ama görmedin sanırım

kızlar bu kahve türk kahvesi mi, şekerli mi şekersiz mi

dün burdaydı cennet
600 küsür lamıştı kızlar bölüştüler ama okudularmı bilmiyom

ben 60 tane daha okumuştum

Türk kahvesi canım şekersiz sertttt olcak :)))
ilişkiden bi saat falan önce veriyomuşsun.

bende çok seviyorum mantı ben zaten böle menü değilde bu tarz şeylere bayııyorum kısır özelliklede bazen eşime tost filan yapıp geçiştiriyorum üşenmeden akşamları kısır, mantı vs. yaparım yerim

iyice karnımı acıktırdınız kızlar yapanlar benim iş yerine birer tabak gönderi versin sevabına

tamam canım anlaşılmıştır

iyice karnımı acıktırdınız kızlar yapanlar benim iş yerine birer tabak gönderi versin sevabına

bendede pirinç pilavı ve bamya var dünden yapmştım

Ben bamyaya bayılırım ama kocam hiçççç ağzına sürmez o yüzden yapmıyorumm anneme gidince yap geliyom diyom :))) benimki varsa yoksa tavukkkk ama bugün bi makale okudum ve hormonlara spermlere çok zararı varmış dedim ağzıma sürmem daha diyo sebzede yiyince mutsuz oluyo etcildir ama idare eder artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…