Kasım 2013

bizdeki durumda ayni bamya eve bile giremez diyo bende annemde ve kayinvalidemde yiyorum

Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)

bizdeki durumda ayni bamya eve bile giremez diyo bende annemde ve kayinvalidemde yiyorum

ayy biz bamyayı çok seviyoruz, 2 haftada 1 de yaparım,şanlıymışım desenize fundacığım tavuklarda gerçekten problem var, çok yemeyin haftada 1 kez kafi

Amiiiiiin inşallah testler yardımcı olmuştur bende kullanacam bi hafta sora

Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)

amin canım aminn, eklerim neden eklemeyeyim

Amiiiiiin inşallah testler yardımcı olmuştur bende kullanacam bi hafta sora

Iyi Olduğunu düşünüyorum açıkçası. . Ben gittidiyordan aldım laboquik diye tavsiye ederim çok pahalı testlerde var ama gereksiz diye düşündüm ayni işlevi görüyo neticede ..fiyat olarakta uygun bilgin olsun.15. ve 16. Gun pozitifi gorunce çalışmalara basladik simdi beklemedeyim :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum birazdan işten çıkıcam toparlanıyim yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

hosgeldin cnm. batin hic gelmez ins sen ne zamandir cocuk istiyosun cnm

roman yazıyon ve hatırlıyonda kitabı tamamlarsın vay anam vayyyy
ne yemek yaptın kızzz bende ne yapsam akşama diyodum

İstersen hergün gördüğüm rüyaları anlatayım ama eşim gibi sende bıkmayacaksın , kaçmak yok anlaştık mı :13:

:))) ben severim tazefasulye pilavda güzel giderdi yanında benim eşimde mantı sevmiyo yaaa makarna çok severiz ama kendisi makarnacıdırda

Makarna işin içine girince yazmak istedim ben makarna delisiyim

mantiya bayiliriz evde yufka vardi. aklima sosyete mantisi geldi. yufkayi almisim unutmusum tam zamaninda gormusum Allahtan

afiyet bal şeker olsun canım benim yemeğim daha yeni oluyor çok yoruldum

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm

Tebrik ediyorum canım :103: darısı başımıza inşallah Allah nazarlardan saklasın :119:

selammm heycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba

iyi akşamlar canım türk kahvesi şekersiz en sertinden çalışmadan 1 saat önce

Son düzenleme:
selammm heycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba

inşallah güzel olur canım , umarım hemen çatlar sonrada gelir bebişin :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…