Kasım 2013

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm

hayırlı olsun canım, Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip eder inşallah

iyi akşamlar canım türk kahvesi şekersiz en sertinden çalışmadan 1 saat önce

tamam canım sağol, birde öyle deneyelim bakalım

ben bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı , ayrıca sanırım pıhtılaşma var bende

şş hemen üzülme, olsa bile üzülme sakın, umarım gelmezler…hem bat 10 kasım daha erken daha, canım pıhtılaşma nedir ?

şş hemen üzülme, olsa bile üzülme sakın, umarım gelmezler…hem bat 10 kasım daha erken daha, canım pıhtılaşma nedir ?

kanım hemen pıhtılaşıyor canım, bebek ilk oluşmaya başlayınca keseye kan püskürtüyor vücut bebek beslensin diye, benim kanım gidip kesenin üzerinde pıhtılaşıyor ve bebek gelişmiyor
onu nasil uyguluyosun cnm. sogan kurunle birlikte yapiliyor mu acaba

valla bende okuyacağım ama sen iki kürü aynı anda yapma biri bitsin birine başla bence

sende buradan inceleyebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/265195-bal-199246rekotu-tar231305n-mucizesi.html

tamam cnm sagol sonra hicbir kurun etkisi olmayacak

canım yaa her ne olursa olsun , Rabbim ol derse olur…hiiç birşey engel olamaz ,Moralini bozma lütfen, minik bebişini kucağına alacaksın inşallah ayrıca dua edicem senin için :103:

yarin sabahta baslayabilirsin cnm eger is yerinde ortam musaitse

iş yeri müsait değil cnm zaten sabah mide bulantısından kahvaltıyı bile zor yapıyorum…en iyisi akşam :)) teşekkürler

senin icin hangisi en uygunsa cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…