Ayy bende cok merak ettim. İnss gelmistir bebisinn:) yrn bizede haber vermeyi unutma cnm.
Kesinlikle haber verecem nedense yokmuş gibi teste güvenmiyorum yarın olsun hayr olsun bakalım:)
Hakkina hayirlisi olsun cnm. Ne zamandir bebek istiyosun cnm?
Evleneli 8 ay oldu hiç korunmadım canım ilk günden beri
Hadi bakalim bu ay sizin ayiniz olur insallah :)
İnşallah canım bşy daha sorsam kahverengi lekelerim vardı bikaçgün yogundu şimdilerde daha az böyle olunca adet baslamıyomu
Adetine kac gun var cnm? O kahverengi lekelenmeler yerlesme olmasin cnm:) kac gundur var lekelenmem peki
4 aydır düzensiz canım ama gecen aya göre 3 gün gecikti diyebilirm yumurlama döneminden beri diyebilirim canım çok yogundu şuanda daha az ve ara ara beyaz...
ya aslinda zaman algisi onemli degil. insan korunmayi birakinca hemen hamile kalacm diye dusunuyo. bizde 2 ay denedik olmadi. simdi hastayim. 3 deneme ayimiz olacak iste.aslinda cok kisa bi sure bakildiginda ama insan psikolojisi iste. uzmanlar 1 seneye kadar olmamasi normal diyolar. biz 2. aydan sikintiya basliyoruz.:26: o yuzden oluruna birakmak lazim. ben cok kafaya takmamaya calisiyorum. sadece ilk ay kendimi cok sartlandirmistim. her belirtiye ne anlamlar yuklemistimay cenem acildi.
Himm.. Hamilelikle akintida artis olurmus. Tabi herkeste hamilelik belirtisi farkli oluyor. Gecikmede var,akintida fazla,testte silik cikti. Yani bunlari toplayinca hamilesin diyesim geliyo direk:) seni umutlandirmakta istemiyorum. Sen yrn test yapta icimiz rahatlasin cnm:) cidden bende cok merak ettim..
Aynen canım sıkıntı stres çok büyük etken maalesef. .ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dr.istanbula gitti bende ovulasyon testiyle deniyorum oluru olur belki diye bakalım rabbim nasip kısmet eder inşallah vakti saati vardır diye düşünüyorum ama hep aynı çaba icinde olunca aklımda hep o olsun isteğini engelleyemiyorum hayırlısı bakalım..bu ayda olmassa bal çörek otu tarçın deniyecem baya faydalı olduğunu gördüm yumurtaliklar için. .bunlara gerek kalmaz insallah ve hepimiz hamile haberlerimizi iletiririz birbirimize..
İyi dileklerin için bana zaman ayırıp yardımcı oldugun için çok ama çok tşk ederim inşallah dediğin gibidir değilse önümüzdeki aylara bakacaz Allah gönlüne göre versin canımmm Allah isteyen herkese ben dahil:)kısa zamanda nasip etsin anneliği...
Amin canim insallah.. Bende sogan kurune basladim bugun cnm. Biz elimizden geleni yapalim gerisini Allah'a birakalim..
selammmheycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba
kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm
Bugün kan testi yapıldı kızlar. B hcg 385 çıktığı şükür. İnş cuma günü 2 katına çıkmış olur değerim.
Çok ağrım olduğunu söyledim doktora rahimde sıvı birikmesi var dedi. İyi mi kötü mü anlayamadım.
Iyi Olduğunu düşünüyorum açıkçası. . Ben gittidiyordan aldım laboquik diye tavsiye ederim çok pahalı testlerde var ama gereksiz diye düşündüm ayni işlevi görüyo neticede ..fiyat olarakta uygun bilgin olsun.15. ve 16. Gun pozitifi gorunce çalışmalara basladik simdi beklemedeyim :)
kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm
ya bende şu bal çörek tarçına başlayayım dedim :44:
canım burçları çok merak ederim ben senin burcun nedir ? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?