Kasım 2013

4 aydır düzensiz canım ama gecen aya göre 3 gün gecikti diyebilirm yumurlama döneminden beri diyebilirim canım çok yogundu şuanda daha az ve ara ara beyaz...

Himm.. Hamilelikle akintida artis olurmus. Tabi herkeste hamilelik belirtisi farkli oluyor. Gecikmede var,akintida fazla,testte silik cikti. Yani bunlari toplayinca hamilesin diyesim geliyo direk:) seni umutlandirmakta istemiyorum. Sen yrn test yapta icimiz rahatlasin cnm:) cidden bende cok merak ettim..

Aynen canım sıkıntı stres çok büyük etken maalesef. .ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım dr.istanbula gitti bende ovulasyon testiyle deniyorum oluru olur belki diye bakalım rabbim nasip kısmet eder inşallah vakti saati vardır diye düşünüyorum ama hep aynı çaba icinde olunca aklımda hep o olsun isteğini engelleyemiyorum hayırlısı bakalım..bu ayda olmassa bal çörek otu tarçın deniyecem baya faydalı olduğunu gördüm yumurtaliklar için. .bunlara gerek kalmaz insallah ve hepimiz hamile haberlerimizi iletiririz birbirimize..

İyi dileklerin için bana zaman ayırıp yardımcı oldugun için çok ama çok tşk ederim inşallah dediğin gibidir değilse önümüzdeki aylara bakacaz Allah gönlüne göre versin canımmm Allah isteyen herkese ben dahil:)kısa zamanda nasip etsin anneliği...

Amin canim insallah.. Bende sogan kurune basladim bugun cnm. Biz elimizden geleni yapalim gerisini Allah'a birakalim..

Rica ederim cnm ne demek. Burdaki herkesin amaci;bildiklerimizi paylasmak ve birbirimize destek olmak.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin.. Haberlerini bekliyorum.. İyi geceler tatlim :)

selammm heycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba

Canım ovitrelle vurulduysan iğneden sonra 36 saat sonra yumurta çatlıyo iliski duzeninde ona göre olmalı..gun aşırı bide iliski yani persembe cuma pazar gibi..geçen ay bende vuruldum ama olmadı malesef..inşallah senin olur..ve iliskiden sonra belinin altına yastık koyup yaklaşık yarim saat ayaklarını dikip yat kalkma..dr bana oyle demişti. .

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

yavaş yavaş hamilelerimiz çıkmaya başlamış tebrik ediyorum hepsini Allah bizede nasip eder inş

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm

ya bende şu bal çörek tarçına başlayayım dedim :44:

canım burçları çok merak ederim ben senin burcun nedir ? :)))

Ayyy amma döktürmüşsünüz oku oku bitiremedimmmm, bu arada hamilelerimizde artış olmuş ne güzelll hepinizi tebri kediyorum kızlar. Darısı başımızaaaa..

Eteken canım bende geçen ay ovü. testi siparişimi o siteden verdim hatta yazdım burdada çok hızlı sipariş verdim ertesi gün geldi. Ama bayrama denk geldi bizim ve şehir dışında kayınvalidemlerdeydik yapamadım tabi..

Leylin tebriklerrrr darısı başımıza

Bal tarçın çörekotunu ben yapamadım tiksintiden tadı midemi bozdu sosicim

Sedgn bende astroloji hastasıyımdır ne güzellll hatta burda link atmıştım geçen hafta kasıma girince herkes burçlarını okusun diye ben oğlağım oğlakla yengeçe 17 kasımda sıkı çalışın hamile kalma şansınız yüksek dedi
aysenurcum sende yengeçmişsin benim eşimde yengeç bu haberi dinleyincede iyice umutlandım tabi hem benim burcumda hem onun aynı tarihi verdi. Bende geçen ay çok istiyordum hamile kalim yengeç olsun diye çünkü eşimin karakteri çok güzel ona çeksin istedim.

günaydın tabi bu arada canlarrrrr
ben gece soğan kürü yaptım ama midem bulandı ve çıkardım bu sabahta yapmadım korkudan pes ettim heralde

Günaydın kızlar..
yine işe geldim ilk işim bu sayfayı açmak oldu
benim hissettiklerimi hissedenlerin bekleyişini izlemek hoşuma gidiyor
fundagün aklına sonucu getir, içtiğini düşünme başka şeylere odaklan gerçekten soğan kürünün mucizesine inanıyorum çok araştırdım

ara vermiş oldum olurmuki akşam yapsam yarım yamalak yapmış olacam

ya hamile kalan arkadaşlar yardım edin bize nasıl çalıştınız nelere dikkat ettiniz yum. günleri geliyo destekleriniz bekliyoruz. birde kafaya çok takıyoruz sanki bu olumsuz etkilicek gibi geliyo bana, aklımdan çıkmıyor bebek düşüncesi

lizim seninde dedin gibi gelir gelmez burayı açtım akşam giremedim sayfalarda akıp gitmiş.. ama işte hepimizin aklı bebeğe odaklı bu ara napacaz bu stres ço ketkiliyomuş ama leylin de taktığı hald ekalmış gebe offf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…