Of ya bu ay çok istedim aslında bebişin olmasını çünkü yengeç olacaktı ama olmadıgüzel burç duygusal anneye bağlı :) benim Aslan canım gösterişi çok sever ama tam tersi hiiç sevmem :)
evet cnm bende yengec olmasini istedim ama kismet tabi. bu ay hamile kalirsam aslan oluyor. aslan burcunuda severim amaaslan burcunuda uyumlu diye biliyorum. dogru mudur:26:
ama öyle böyle değil yaa, çok ağrıyor hayırlısı bakalım kızlar, ilk sizle paylaşırım zaten
Teşekkürler canım uzun zamandır çiçek almamıştım iyi geldi
ben bişey çıtlatayım aaaa der hemen hiç ikiletmez yer önceden olsa saçmalık derdi baktıki haklıyım hatta yum. günlerini hesaplıyordum ya saçmalık derdi sonra girip internetten ne okuduysa artık hemen harekete geçiyo silkeleme demiştim bidefa yapmıştı en son kendisi diyo dur seni silkeleyim gitsin iyice
Dereotuna bende bayılıyorum her ikisinede maydonozlu ve dereotu ile bir kısır en favorimdir ımmmmmmm bayılırım
benimkide tavuk hastası deli oluyo tavuğa ve şimdi bi makale okudum hormonlu ya erkeklerin cinsel hayatını etkiliyomuş. hemen sölemem lazım bunu kendisine sigarayı bıraktı adam yaaa korkudan aha arıyooo
kızlar konuştum ne diyosuuuun diyo bundan sonra ağzıma sürmem aşkım aaa o kadar kötüyse yermiyim hiç diyo
Canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllahkızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm
Burcum Aslan ama ola ki bu ay tutarsa Aslan oluyor ve içimden düşündüğümü itiraf ediyorum " minik inş. 2 hafta erken gelir de yengeç olur" diyorumtövbe yarabbim sağlıklı olsun tabii Hayırlı evlat olsun Ben ne desem ki şimdi uyumludur ama yapmacık olabiliyorlar :) benim yükselenim kova daha çok kovanın özelliklerini taşıyorum sen nasıl özelliklerini taşıyormusun yengeçin , yengeç geveze olur
Allah gonlune gore versin cnmyengecler cok uyumludur,ailesine cok baglidir,kirilgan olurlar ben yengecin cogu ozelligini tasiyorum. birde sevdigi insanlara cok baglanirlar yengec nazik bi burctur
evet canım seviyorum işte :) İnşallah hepimizin dilediği gibi olur herşey :103: canım seni çok öpüyorum kociş geldi yemeğini hazırlayayım İyi geceler , bebişli , çiçekli en güzel rüyalar( FUNDA' ya da gönderiyorum güzel dilekleri )
iyi geceler kızlar benim yumurtalama günlerim başladı
bat 25 kasım...
rabbim hayırlısıyla, sağlıkla versin inşallah hepimize
hosgeldin cnm. batin hic gelmez inssen ne zamandir cocuk istiyosun cnm
Amin insallah canım hosbuldum:) 5 aydir bekliyorum belki çok değil ama her ay beklemek çok zor
ya aslinda zaman algisi onemli degil. insan korunmayi birakinca hemen hamile kalacm diye dusunuyo. bizde 2 ay denedik olmadi. simdi hastayim. 3 deneme ayimiz olacak iste.aslinda cok kisa bi sure bakildiginda ama insan psikolojisi iste. uzmanlar 1 seneye kadar olmamasi normal diyolar. biz 2. aydan sikintiya basliyoruz.:26: o yuzden oluruna birakmak lazim. ben cok kafaya takmamaya calisiyorum. sadece ilk ay kendimi cok sartlandirmistim. her belirtiye ne anlamlar yuklemistimay cenem acildi.
evet ayşenur bende öyle düşünüyodum hiç bebeğim olmayacak hamile kalamıycam diye düşünüyodum çok şükür üçüncü ayda hamiş oldum ama bu üç ay bile bana zor geldi stres yapmayalım diyoruz ama ben çok stres yapıyodum seni çok iyi anlıyorum ama seninde dediğin gibi oluruna bırakmak lazım çok dua etmek lazım tevekkül lazım hayırlısını diliyorum kendim ve bebk isteyen herkes için
Eki Görüntüle 852456 bu ne anlama geliyor
Bugün kan testi yapıldı kızlar. B hcg 385 çıktığı şükür. İnş cuma günü 2 katına çıkmış olur değerim.
Çok ağrım olduğunu söyledim doktora rahimde sıvı birikmesi var dedi. İyi mi kötü mü anlayamadım.
Cnm silikte ciksa hamile oldugunu gosteriyo diyolar. Sen testi tekrarla cnm. Yine ayni cikarsa o zaman kesinlesir. Hadi ins birsey vardir:))
Canım inan kaç gündür seni ve dgr arkadaşları takip ettim Allah hepimize nasip etsin ama emin değilim bebetime dgr testleri yaptıgımda heryer kırmızılasıyordu bu dagıldı ondan acabam var resimdede fark etmişsindir
Amin cnm.. Ama cizgi silikte olsa belli oluyor. Sen bence yarin sabah bidaha test yap cnm. Ama bence hamilesin:))
İnşallah canımmm ama çok sonra gördüm dediğin gibi yapacam aylardır evde hastane kaçar defa yapıyodum bu defa cesaret edemedim yarın baktırim kesin çok tsk ederim iyi dileklerin için canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?