Kasım 2013

Of ya bu ay çok istedim aslında bebişin olmasını çünkü yengeç olacaktı ama olmadı güzel burç duygusal anneye bağlı :) benim Aslan canım gösterişi çok sever ama tam tersi hiiç sevmem :)

evet cnm bende yengec olmasini istedim ama kismet tabi. bu ay hamile kalirsam aslan oluyor. aslan burcunuda severim ama aslan burcunuda uyumlu diye biliyorum. dogru mudur:26:

evet cnm bende yengec olmasini istedim ama kismet tabi. bu ay hamile kalirsam aslan oluyor. aslan burcunuda severim ama aslan burcunuda uyumlu diye biliyorum. dogru mudur:26:

Burcum Aslan ama ola ki bu ay tutarsa Aslan oluyor ve içimden düşündüğümü itiraf ediyorum… " minik inş. 2 hafta erken gelir de yengeç olur" diyorum tövbe yarabbim sağlıklı olsun tabii Hayırlı evlat olsun…Ben ne desem ki şimdi uyumludur ama yapmacık olabiliyorlar :) benim yükselenim kova daha çok kovanın özelliklerini taşıyorum…sen nasıl özelliklerini taşıyormusun yengeçin , yengeç geveze olur

Kızlar herkese iyi akşamlarr.. Bayaa ilerlemis sayfalar.. Ben gündüz giremiyorum (

ama öyle böyle değil yaa, çok ağrıyor hayırlısı bakalım kızlar, ilk sizle paylaşırım zaten

Canım daha var sana da aynı bat a sahibiz ve aynı şeyi bende yaşıyorum inşAllah göbüşlerimiz doludur.. (Aminn)

Aynı durum bizdede oldu canım herşeye saçalık dedi özellikle yumurtlamaya şimdi oda benden hevesli :)
Ben ama silkeleme işini anlamadım :))

Bizde tavuğu çok seviyoruz haftada 1 kesin yeriz 2 de olur bıramsak 3 de olacak o derece üzüldüm şimdi

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm
Canım hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah darısı başımıza dua et bize

Allah gonlune gore versin cnm yengecler cok uyumludur,ailesine cok baglidir,kirilgan olurlar ben yengecin cogu ozelligini tasiyorum. birde sevdigi insanlara cok baglanirlar yengec nazik bi burctur

Allah gonlune gore versin cnm yengecler cok uyumludur,ailesine cok baglidir,kirilgan olurlar ben yengecin cogu ozelligini tasiyorum. birde sevdigi insanlara cok baglanirlar yengec nazik bi burctur

evet canım seviyorum işte :) İnşallah hepimizin dilediği gibi olur herşey :103: canım seni çok öpüyorum kociş geldi yemeğini hazırlayayım… İyi geceler , bebişli , çiçekli en güzel rüyalar ( FUNDA' ya da gönderiyorum güzel dilekleri )

tamam cnm benimm yarin gorusmek uzere

iyi geceler kızlar benim yumurtalama günlerim başladı
bat 25 kasım...
rabbim hayırlısıyla, sağlıkla versin inşallah hepimize

Amin insallah canım hosbuldum:) 5 aydir bekliyorum belki çok değil ama her ay beklemek çok zor

ya aslinda zaman algisi onemli degil. insan korunmayi birakinca hemen hamile kalacm diye dusunuyo. bizde 2 ay denedik olmadi. simdi hastayim. 3 deneme ayimiz olacak iste.aslinda cok kisa bi sure bakildiginda ama insan psikolojisi iste. uzmanlar 1 seneye kadar olmamasi normal diyolar. biz 2. aydan sikintiya basliyoruz.:26: o yuzden oluruna birakmak lazim. ben cok kafaya takmamaya calisiyorum. sadece ilk ay kendimi cok sartlandirmistim. her belirtiye ne anlamlar yuklemistim ay cenem acildi.

evet ayşenur bende öyle düşünüyodum hiç bebeğim olmayacak hamile kalamıycam diye düşünüyodum çok şükür üçüncü ayda hamiş oldum ama bu üç ay bile bana zor geldi stres yapmayalım diyoruz ama ben çok stres yapıyodum seni çok iyi anlıyorum ama seninde dediğin gibi oluruna bırakmak lazım çok dua etmek lazım tevekkül lazım hayırlısını diliyorum kendim ve bebk isteyen herkes için

Amin cnm sagolasin. Ben umutla bakiyorum sadece. Bu ayda olmazsa diger aya kalacak umutlar. Kaderimizde yazilarlari yasiyoruz. Dedigin gibi tevekkul cok onemli,bir diger onemli husus ise; her ne sartta olursak olalim hayirlisini istemek..

Bugün kan testi yapıldı kızlar. B hcg 385 çıktığı şükür. İnş cuma günü 2 katına çıkmış olur değerim.
Çok ağrım olduğunu söyledim doktora rahimde sıvı birikmesi var dedi. İyi mi kötü mü anlayamadım.

Cnm silikte ciksa hamile oldugunu gosteriyo diyolar. Sen testi tekrarla cnm. Yine ayni cikarsa o zaman kesinlesir. Hadi ins birsey vardir:))

Canım inan kaç gündür seni ve dgr arkadaşları takip ettim Allah hepimize nasip etsin ama emin değilim bebetime dgr testleri yaptıgımda heryer kırmızılasıyordu bu dagıldı ondan acabam var resimdede fark etmişsindir

Amin cnm.. Ama cizgi silikte olsa belli oluyor. Sen bence yarin sabah bidaha test yap cnm. Ama bence hamilesin:))

İnşallah canımmm ama çok sonra gördüm dediğin gibi yapacam aylardır evde hastane kaçar defa yapıyodum bu defa cesaret edemedim yarın baktırim kesin çok tsk ederim iyi dileklerin için canımm

Ayy bende cok merak ettim. İnss gelmistir bebisinn:) yrn bizede haber vermeyi unutma cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…