Kasım 2013

kızlar günaydın,

ben güne iyi başlamadım maalesef. eşim bu hafta sonu sperm testi verecekti. doktor 3 gün cinsel perhiz 4. gün sperm vermeli dedi.
buna göre cuma vereckse pazartesi, cumartesi verecekse salı günü ilişki olması gerekıyordu.
bide geçen haftalarda yumurtlama zamanı olduğu için ben önüne hep kabak çekirdeği,keçi boynuzu falan koyuyordum.
şimdi teste gidecek diye kaldırdım önünden. buna alınmış. bırak doğal sonuç çıksın diyorum. bunları yiyeyim öyle görelim sonucu diyo kendince sebepleri var anlamadım. bende sperm testi vermeye niyetin yok dedim. başka zaman ilişki günlerine çok dikkat eder.
ve dünde çarşambaydı ve ilişki oldu kendi istedi. böylelikle pazar mı vermesi gerekiyo testi. yoksa bir günden fark etmez mi?
anladım ki ben çok sık boğaz ediyorum. verdin verecek misin? kendinde sıkıntı olur diye de korkuyo mu ne?
ağzımı açıp tek kelime etmeyeceğim artık verir mi vermez mi kendi bilir. ben diğer ay paşalar gibi rahim filmimi çektirir otururum artık ne yapayım.

HEP DERLERDİ ÇOCUK OLMAZSA KAVGALAR,BOŞANMALAR ÇOK OLUR DİYE DOĞRUYMUŞ O STRES İKİMİZİ DE YIPRATTI....

hayatın ne getireceği hiiiç belli olmuyor ki beklemediğin anda beklemediğin sonuçlar
bundan yıllar önce acaba beni sevmiyormu niye ilgisiz diye konu açmışım şimdide acaba bebeğimiz olurmu diye araştırıyorum :44:
sırada ne var ki bebeğim çok ağlıyor çok mızmız uyuyamıyorum mu

offf evet bu durumlar yıpratıyor bizleri, bence sen ona müdahale etme kendi ne istiyosa onu yapsın ben hiç demedim eşime bende gidip sperm testi yaptırıcam belki sen kendini boşa yoruyosun yıpratıyosun sorun bende ddi ben hiç tamam bile demedim. sırf kafaya takmaktan olmyo bizim yaaa bence..
dr ne dediyse ona göre versin canım bence 3 gün olmayacak 4. gün gelceksin diyosa onu uygulayın yazık boşuan gitmiş olmasın adam onun için ne zordur

Aynen yaaa hamilelik haberi alınca bu defada cinsiyetini araştırırız ne olacak yok kime benzer diye düşünürüz. Odası eşyası doyumsuzuz biz yaa şükredelim herşeye bence ve olacak diye kararlı olmak en mühimi umutsuzluk yok çünkü bizi yöneten düşüncelerimizmiş

Günaydın canım :103: okul yıllarında çok çok ilgilenirdim ama şimdi pek değil, yaşlandık biz Funda düşünsene 80-90 yaşına gelmişiz tanıştığımız herkese haala burç soruyormuşuz çocuğum burcun neydi senin :) eşimin burcu da oğlak, sabırlısındır sende :)) 17 kasım reglinin kaçıncı günü oluyor inşallah tutar tatlım

kavga arasında söyledim ama bari doktoru ara öyle git diye. ne yapar bilmiyorum.
konu açıldıkça içinde biriktirdiklerini gördüm. " sana çok içerledim ama anlatıp rencide etmek istemiyorum dedi. sonra da yatağı terketti." ben gittim çağırdım geldi geri. sarılıp yattık tartışma uzamasın gecenin bi yarısı diye ses etmedim ama akşam gelirse açacağım konuyu.

bazen diyorum çocuk için erken mi diye bu hareketlerini görünce.......

Günaydıın , canım yaa daha yeni evlisin bu kadar sıkıntı yapma Allah'ın izniyle olacak bebişin :) sen kocişini ara şimdi güzel şeyler söyle hiç bebekle ilgili konuşma akşam güzel yemekler hazırla gönlünü al canım üzmeyin birbirinizi... :103:

Ben çok inanırım sonuçta insanlar burç özelliğini taşıyomu evet taşıyo :))) 17 kasım yumurtlama günüm o yüzden zaten çok heyecan yaptım ya bende 17 kasımda hamilelik gerçekleşebilir diyor.

Çocuk için erkende değil geçte tam zamanı ama aceleside yokki yani bu kadar gerilecek kadar abartmayın baksana söledine göre yani hitap şekline göre alıngan duygusal biri dahada açma bence bu konuyu sed inde dediği gibi tatlıya bağla hiç çocuktan bahsetme mutlu olmaya mutlu etmeye bak dahada kötü olmasın

Ben çok inanırım sonuçta insanlar burç özelliğini taşıyomu evet taşıyo :))) 17 kasım yumurtlama günüm o yüzden zaten çok heyecan yaptım ya bende 17 kasımda hamilelik gerçekleşebilir diyor.

Canım o linki merak ettim benim içinde bir şey yazıyordur değil mi inşallah gelir miniğin canım...ah nasıl bir şey olacaklar acaba, doğumdan korkuyor musun canm :))

peki o içinde biriktirdiği konuları sormayayım mı? "sadece bu konu olsa..." dedi demek başka şeylerde var.

sabahta hiç bir şey olmamış gibi davranıyo onu da ben yapamıyorum işte. gece yatağı terketmeden önce sarıldı küs müyüz diye ben konuşmak istemiyorum deyince gtti yataktan. ne yapayım çok kızdım söylediklerine

gunaydin kizlar.. gecmisi anca okuyabildim

fundacim pes etmek yok. sen aksam eve gittiginde kaldigin yerden devam et cnm. bu yola bas koyduk artik,olmek var donmek yok ben bu sabah anneme geldim. onada icirdim. annemde zayiflamak icin icerim dedi

yengec burcunu kaybettik ama aslan hala elimizde. bakalim belki onu tutturabiliriz kizlar

yeni hamilelerede tekrar hayirli olsun

kadınların ne kadar çabuk incindiğini bilmiyorlar ki, üzülme siz bi bütün olmuşsunuz dönüp dolaşıp birbirinize sarılcaksınız yine, unutulup gidiyor kızgınlıklar oda bi gecede unutmuş bile

gunaydin cnm. seni cok iyi anliyorum. sende, esinde gerilmissiniz biraz. bence sende konuyu acma cnm,cunku gergin bi halde yapilan konusmalarin sonu hep tartismaya gidiyor. tecrubeyle sabittir
bence akisina birak. ins hersey yoluna girer cnm

canım seni çok iyi anlıyorum...biz ne söylesek te soracaksın, ama tartışma açarak sorma , bir anlık sinirle seni sinir etmek için yapmış olabilir bence evlilikte en güzel şey ne kadar tartışma olursa olsun birbirine bakıp gülümsemek sarılmak :) bana da başlarda zor geliyordu tartıştıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi davranmak...ama eşimle sadece bir kaç saat küs kalabiliyoruz çünkü birbirimize baktığımız da gülmeye başlıyoruz :) Kırmayın birbirinizi, baksana yaklaşmış sana uzatma bence yine olursa ( umarım olmaz ) o zaman sorarsın... :127:

Son düzenleme:

Günaydın canım :)

kadınların ne kadar çabuk incindiğini bilmiyorlar ki, üzülme siz bi bütün olmuşsunuz dönüp dolaşıp birbirinize sarılcaksınız yine, unutulup gidiyor kızgınlıklar oda bi gecede unutmuş bile

gunaydin cnm. seni cok iyi anliyorum. sende, esinde gerilmissiniz biraz. bence sende konuyu acma cnm,cunku gergin bi halde yapilan konusmalarin sonu hep tartismaya gidiyor. tecrubeyle sabittir
bence akisina birak. ins hersey yoluna girer cnm

anladım canım fıkırleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. sormayayım o zaman akşam kendi geldiğinde konuyu açarsa ki sanmıyorum o zaman sorarım

Gunaydın!.:)
İnşallah herkesin gönlünce olur.Bat 18 Kasım.Buarada benim reglimden itibaren 14. Günü kahve lekelenme oldu ve yaklaşik 4 gün sürdü ama kanama gibi birsey degildi,stresten olabilecegini düşündüm bakalim.Hayirlisi ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…