Kasım 2013

Canım o linki merak ettim benim içinde bir şey yazıyordur değil mi inşallah gelir miniğin canım...ah nasıl bir şey olacaklar acaba, doğumdan korkuyor musun canm :))

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12450899 canım burdan bakabilirsin, inşallah gelir inşallahhhhh hepimiz bekleyen isteyen herkeisn gelsin artık
Doğumdan çok korkuyorum hatta sezeryan istiyorum kesnlikle

Ayşenurcum tamam denicem ama yapamıyorum napim akşam dedini yapacam ve gene kaynatacam sen iyisin bakıyorum istikrarlı devam ediyosun inşallah sonuç alırsın

biraz sinirlarimizi zorlayalim tatlim sonra icimiz rahat olur hem. bak ben burnumu tikayip iciyorum. sende oyle denemelisin koku gidince sorun kalmiyor

hastalanıcam galiba belim felaket alt taraftan da biri çekiyo sanki sökülemedim galiba bu ayda yattı bebek işi

gunaydinn
ins yerlesmeden dolayi leke gelmistir cnm

Nasıl özendim sana bir bilsennnn

Kahverengi lekeler normal değil yerleşme olabilir inşallahda öledir hadi hayırlısıııııı

benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.

iyiyim sağol Ayşenurcm umarım sende iyisindir

link açılmıyor cnm ya...seni yormayım ne olarak bakıyorum ismini söyleyebilir misin ? inşallahh ...bende korkuyorum ama bazen de çok cesaretli oluyorum amann ne var ki diyorum :18: gerçekten ne hissettiğimi o gün yaklaşınca daha iyi hissederim sanırım

bende iyiyim cnm sogan suyumu ictim,kendime geldimm

soğan kürünü annene bile içirmişsin Ayşenuur o topici tamamen kapattılar haberin var mı ?

İşler yoğun kaçırıyorum burayı sapıttım ayşenur sana ve midene özenidm canımmmm onu demek istedim

Günaydın cnm inşallah stresten değil bebiştendir :103:

evet cnm aksam gordum. orda konuyu baya uzatmislar. site yonetimine bile neler soylemisler. sonra kirmizi karti yemisler

benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.

Hoş geldin cnm :) Allah bağışlasın minik kızını güzel sonuçları hep beraber yaşamak dileğiyle

aramiza hosgeldin cnm
ins bizlere hayirli haberler verirsin
benimde bat 5 aralik. kasim topiginde aralik bat larimizi beklioruz
bu arada sadece ikimizin bati aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…