Canım o linki merak ettim benim içinde bir şey yazıyordur değil miinşallah gelir miniğin canım...ah nasıl bir şey olacaklar acaba, doğumdan korkuyor musun canm :))
gunaydin kizlar.. gecmisi anca okuyabildim
fundacim pes etmek yok. sen aksam eve gittiginde kaldigin yerden devam et cnm. bu yola bas koyduk artik,olmek var donmek yokben bu sabah anneme geldim. onada icirdim. annemde zayiflamak icin icerim dedi
yengec burcunu kaybettik ama aslan hala elimizde. bakalim belki onu tutturabiliriz kizlar
yeni hamilelerede tekrar hayirli olsun
iyiyim sağol Ayşenurcm umarım sende iyisindir
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12450899 canım burdan bakabilirsin, inşallah gelir inşallahhhhh hepimiz bekleyen isteyen herkeisn gelsin artık
Doğumdan çok korkuyorum hatta sezeryan istiyorum kesnlikle
Ayşenurcum tamam denicem ama yapamıyorum napim akşam dedini yapacam ve gene kaynatacam sen iyisin bakıyorum istikrarlı devam ediyosun inşallah sonuç alırsın
Gunaydın!.:)
İnşallah herkesin gönlünce olur.Bat 18 Kasım.Buarada benim reglimden itibaren 14. Günü kahve lekelenme oldu ve yaklaşik 4 gün sürdü ama kanama gibi birsey degildi,stresten olabilecegini düşündüm bakalim.Hayirlisi ..:)
hastalanıcam galiba belim felaket alt taraftan da biri çekiyo sanki sökülemedim galiba bu ayda yattı bebek işi
benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.
iyiyim sağol Ayşenurcm umarım sende iyisindir
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12450899 canım burdan bakabilirsin, inşallah gelir inşallahhhhh hepimiz bekleyen isteyen herkeisn gelsin artık
Doğumdan çok korkuyorum hatta sezeryan istiyorum kesnlikle
Ayşenurcum tamam denicem ama yapamıyorum napim akşam dedini yapacam ve gene kaynatacam sen iyisin bakıyorum istikrarlı devam ediyosun inşallah sonuç alırsın
bende iyiyim cnmsogan suyumu ictim,kendime geldimm
Gunaydın!.:)
İnşallah herkesin gönlünce olur.Bat 18 Kasım.Buarada benim reglimden itibaren 14. Günü kahve lekelenme oldu ve yaklaşik 4 gün sürdü ama kanama gibi birsey degildi,stresten olabilecegini düşündüm bakalim.Hayirlisi ..:)
Ağzında bal damliyorgunaydinn
ins yerlesmeden dolayi leke gelmistir cnm
link açılmıyor cnm ya...seni yormayım ne olarak bakıyorum ismini söyleyebilir misin ? inşallahh ...bende korkuyorum ama bazen de çok cesaretli oluyorum amann ne var ki diyorum :18: gerçekten ne hissettiğimi o gün yaklaşınca daha iyi hissederim sanırım
soğan kürünü annene bile içirmişsinAyşenuur o topici tamamen kapattılar haberin var mı ?
benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.
Hoş geldin cnm :) Allah bağışlasın minik kızını güzel sonuçları hep beraber yaşamak dileğiyle
İşler yoğun kaçırıyorum burayı sapıttımayşenur sana ve midene özenidm canımmmm onu demek istedim
evet cnm aksam gordum. orda konuyu baya uzatmislar. site yonetimine bile neler soylemisler. sonra kirmizi karti yemisler
pardon 1 kasım bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?