Kasım 2013

Günaydın kızlar ben bu ay ilk defa duphaston kullandım doktorumun tavsiyesiyle.37 günde bir oluyordum düzenli olsada çok geçti.Bugün ilacım biteli 5.gündü ve adet oldum vay be hayatımda ilk defa 29.gün adet oldum güzelmiş yeni bat 7 aralık o zaman çünkü bu ay yine kullancam

günaydınnn arkadaşlar.. 3 kasım adet tarihimdi fakat olmadım henüz... bakıyorum hamilelelik belirtilerine onlarda yok. adet olacakmışım gibi bir ağrılarım da yok... kırmızıları görmeyi hiç istemiyorum bu şekilde hamile olanlar var mı yaa yoksa belirtiler mi olmalı lütfen biri yardımcı olabilir mi??

gunaydin cnm bazen hamilelikte hicbir belirtide olmuyor. sen evde bi test yapsana cnm

ne guzel adetin duzene girmis cnm ins araliktada hamis olursun

eşim bekle diyor.. negattif çıkarsa üzüleceksin az daha zaman geçsin diyo... bende cesaretsizim yoksa hadi diye

bende gecen ay oyleydim. test yapinca insan daha kotu oluyo o zaman biraz daha sabret cnm. esini dinle biraz daha zaman gecsin. olmazsan test yaparsin sonra burda bize guzel haberleri verirsin ins

selam arkadaşlar. benim bat 6-7 kasımdı. ama hala olmadım. dün kasıklarımda ağrı göğüslermde şişlik çoktu oldum zannettm birşey yok ne zaman test yapsam idrarda birşey varsa çıkar?

kızlar bişey sorcam size....
ben genital bölgeyi iğneli epilasyonla aldırıyorum...
en son 3 ay önce yaptırdım,sonra bebek çelışmalarına başladık
ama 3 aydır nasip olmadı bebiş,şimdi tekrar iğneli yaptırmam gerekiyor:26:

sorun şu, iğneli yaptırırken uyuşturucu iğne yaptırıyorum 5 tane...
genital bölge olduğu için adet bitikten sonra yaptırmak gerekiyor ki bidahaki adet zanına kadar iyleşsin..
şimdi yumurtlama günümden sonra yaptırmayı düşünüyorum,acaba bebeiş olursa
uyuşturu iğnenin bi zararı olurmu.dişçilerin kullandığı uyuşturucu ile aynı etkiye sahipmiş.

2 aydır erteliyorum bebiş olursa die ama nezamn olucagı belli deyil
napim sizce

bende gecen ay oyleydim. test yapinca insan daha kotu oluyo o zaman biraz daha sabret cnm. esini dinle biraz daha zaman gecsin. olmazsan test yaparsin sonra burda bize guzel haberleri verirsin ins

iştee kötü olmaktan korkuyor insan.. inşallah bebeğim benimledir dualarınaza ekleyin benide arkadaşlar... gelmesin kırmızlarr 9 ay 10 gün boyuncaa.. inşallahh

gunaydın arkadaslar nasılsınız nevar ne yok

Günaydın cennetcim bizler iyiyiz hamile haberleri geliyoo sende ne var ne yok varmı bi gelişme moralin nasıl oldu

Bu arada dualar yarım kalmıştı ya bir iki arkadaşımız tamamlamak istiyor. Kalanları bölüştürüversene bitiremedik

selam arkadaşlar. benim bat 6-7 kasımdı. ama hala olmadım. dün kasıklarımda ağrı göğüslermde şişlik çoktu oldum zannettm birşey yok ne zaman test yapsam idrarda birşey varsa çıkar?

test yapma zamanın gelmiş bence varsa idrarda mutlaka çıkar...

eşim bekle diyor.. negattif çıkarsa üzüleceksin az daha zaman geçsin diyo... bende cesaretsizim yoksa hadi diye

Ben negatif görülecekse de yapılması tarattarıyım. Üzüleceksin ama içindeki o stres bekleyiş de bitecek kısmen. Dolayısıyla psikolojik bi adet gecikmesi varsa adet olucaksın belki.

Canım şimdi daha çok yıpranıyorsun , belirsizlik daha kötü tamam testi negatif görüp üzülüyorsun ama sadece 1 saat sürüyor üzüntün, ama gelen giden yok daha çok stres ve bence daha çok eziyet yap kurtul... İnşallaahh gelmiştir bebişin :103:

agustos 72 ıle konustuk bıraz once 680 kalmıstı en son bende 6 gun gecıkmeden sonra adet oldm bugun cok heveslenmstım ama kısmet degılmıs yarın hastaneye gıdıcem hamıle olan arkadaslarıda tebrık ederm okuyamadm gecmısı herkese saglıklı bebekler nasıp etsın Rabbım

tehlikeye atmasan bebişini. ben lazeri bıraktım iğnenin olmasa da ışınların zararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…