Günaydın cnm inşallah stresten değil bebiştendir :103:
Ben negatif görülecekse de yapılması tarattarıyım. Üzüleceksin ama içindeki o stres bekleyiş de bitecek kısmen. Dolayısıyla psikolojik bi adet gecikmesi varsa adet olucaksın belki.
Canım şimdi daha çok yıpranıyorsun , belirsizlik daha kötü tamam testi negatif görüp üzülüyorsun ama sadece 1 saat sürüyor üzüntün, ama gelen giden yok daha çok stres ve bence daha çok eziyetyap kurtul... İnşallaahh gelmiştir bebişin :103:
tehlikeye atmasan bebişini. ben lazeri bıraktım iğnenin olmasa da ışınların zararı olur
adetliyken okuyabiliyosun diye biliyorum ben canım salatı tefriceyi
doğru diyorsun canım haklsın inşallah stres felan da değildir bebeğim benimledir...inşallah
o halde ayşenurla sed 340 ar bölüşsün kabul ediyolarsa çok gelirse yeni arkadaşlar sizde katılabilirsiniz. duamız yarım kaldı bitiremedik..
o halde ayşenurla sed 340 ar bölüşsün kabul ediyolarsa çok gelirse yeni arkadaşlar sizde katılabilirsiniz. duamız yarım kaldı bitiremedik..
iyi olmuş canım rahatlamışsındır en azından yeni ay yeni umut inşallah hayırlısı olur bu yeni ayda hamile kalırız. bende bu defa tutmazsa dr gidicem beklemekle olmuyor..
iştee kötü olmaktan korkuyor insan.. inşallah bebeğim benimledir dualarınaza ekleyin benide arkadaşlar... gelmesin kırmızlarr 9 ay 10 gün boyuncaa.. inşallahh
İnşallah hepimizin olsun bir sürü bebek olsun:))
test yapma zamanın gelmiş bence varsa idrarda mutlaka çıkar...
inşallah gelmezler tatlım üzme bu kadar kendiniHayırlısı olsun her şeyin , kaç senelik evlisin
amiin cnm , hamilelikte zorluklar olursa da hep birlikte atlatırız inşallah
canım 1 kasım son adet tarihin sanırım :) beklenen adet tarihi ( bat) muhtemelen 1 aralık tır tatlım
Sevgili anne olmayı bekleyen arkadaslarım birazdan kan test sonucunu alacam dualarınızı bekliyorum...
Bizim payımıza düşen dışında kalandı o rakam canım ben ve bikaç arkadaş okudu kalan rakamdı bu hatırladığım. kuusra bakmayın işler yopun yetişemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?