Kasım 2013

Ben negatif görülecekse de yapılması tarattarıyım. Üzüleceksin ama içindeki o stres bekleyiş de bitecek kısmen. Dolayısıyla psikolojik bi adet gecikmesi varsa adet olucaksın belki.

doğru diyorsun canım haklsın inşallah stres felan da değildir bebeğim benimledir...inşallah

o halde ayşenurla sed 340 ar bölüşsün kabul ediyolarsa çok gelirse yeni arkadaşlar sizde katılabilirsiniz. duamız yarım kaldı bitiremedik..

iyi olmuş canım rahatlamışsındır en azından yeni ay yeni umut inşallah hayırlısı olur bu yeni ayda hamile kalırız. bende bu defa tutmazsa dr gidicem beklemekle olmuyor..

yazarken fark ettim ki,en iyiysi bu ay korunmak,ben çok pimpirikliyim çünkü
9 ay kafama takarım bunu...
3 aydır bebiş olmuyo halbuki oğluma korunmadığım ilk ayda hamile kaldım...
rabbim herşeyin hayırlısını ver

en iyisi de bu sanırım yapıp kurtulmak.. inşallah bebeğim benimledir...

adetliyken okuyabiliyosun diye biliyorum ben canım salatı tefriceyi

tehlikeye atmasan bebişini. ben lazeri bıraktım iğnenin olmasa da ışınların zararı olur

iğnede ışın yok canım ama genital olduğu için,uyşturucu iğne kullnılıyo...
ayın başındayım bu aydanda umut yok artık benim için...
inşallah size nasip olsun bebiş

680değil özelden sordum ama görmedin sanırım eğer sen hiç okumadıysan 576 kalmış okumak isteyen kızlar paylaşsın

iştee kötü olmaktan korkuyor insan.. inşallah bebeğim benimledir dualarınaza ekleyin benide arkadaşlar... gelmesin kırmızlarr 9 ay 10 gün boyuncaa.. inşallahh

inşallah gelmezler tatlım üzme bu kadar kendini Hayırlısı olsun her şeyin , kaç senelik evlisin

İnşallah hepimizin olsun bir sürü bebek olsun:))

amiin cnm , hamilelikte zorluklar olursa da hep birlikte atlatırız inşallah

Son düzenleme:
inşallah gelmezler tatlım üzme bu kadar kendini Hayırlısı olsun her şeyin , kaç senelik evlisin

amiin cnm , hamilelikte zorluklar olursa da hep birlikte atlatırız inşallah

hadi bakalım inşallah... 1 sende 2 buçuk ay oldu...

Bizim payımıza düşen dışında kalandı o rakam canım ben ve bikaç arkadaş okudu kalan rakamdı bu hatırladığım. kuusra bakmayın işler yopun yetişemiyom

Müjdeli haberlerle dönersin inşallah herşeyden önce hayırlısı ne ise o olsun bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…