Kasım 2013

tamam cnm fakat işyerinde olduğum için okuyabildiğim kadar okurum :) salat-ı tefriciye mi ?

evet kızlar ayyyy içim kıpır kıpır sanki bu ay güzel şeyler olcak ben bu ay yum. hafasını hiç boş geçmicem öle karar verdim gerekirse tüm cazibemi kullanacm

benim kırmızılarda geldi sağolsunlar yeni bat 2 aralık ne diyelim hayırlısı çalışmaya devam

Kızlar herkesee selammm..

Ağzında bal damliyor
İnşallah canım ya:)

Canım pek ümitsizliğine kapılmanı istemem ama geçen ayda bana böle oldu senin gibi 14. gün gibi değil daha erken zamanlarda oldu lekelenme bende panikledim de ne oluyor acaba diye sonra adetim 7-8 gün gecikince test yaptım bişi çıkmadı sonrasında doktoro gittim bişi yokmuş.. böle bi yaşanmışlıkta olduğu için yazmak istedim..

Ama inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır ama çokta umutlanma ne olur ne olmaz diye çünkü gerçekten insan çok üzülüyor.. herşey için sebep arar hale geldik çünkü.

evet kızlar ayyyy içim kıpır kıpır sanki bu ay güzel şeyler olcak ben bu ay yum. hafasını hiç boş geçmicem öle karar verdim gerekirse tüm cazibemi kullanacm

inşallaahhh canım bende boş geçirmemeye çalışıyorum benim bu hafta...bol bol tatlı mı yesek ne

inşallaahhh canım bende boş geçirmemeye çalışıyorum benim bu hafta...bol bol tatlı mı yesek ne

benim kırmızılarda geldi sağolsunlar yeni bat 2 aralık ne diyelim hayırlısı çalışmaya devam

288 sonucummm kızlar darısı size inşallahhhhhhh:))))))

tatlımııııı olur valla etkiliyosaaaaa yerim bendeee

nasip canım inşallah yeni batlarımız gelmezzzz

ayyyy ne güzel bir haber bu yaaaaaa nasıl bi mutluluktur gözün aydın inşallah sorunsuz bir hamilelij geçirisizn Bizişm için dua et tamammııı

Dualarım sizinle kızlar ama donmuş vaziyetteyi m. İnşallah darısı size olur aylardır sizlerle güldüm sizlerle agladım sizin fikirlerinizden yararlandım hepinize tşk ederimmm

kıız hani kuvvet gibi günlerce çalışma yormas mı insanı...ooff benimde bebiş gelsin hayırlısıyla tazminatımı alıp gidiciim burdan :))

Paylaşımın için teşekkürler. Evet haklısın açıkcası stresten kaynaklandığını düşünüyorum umutlanmakta istemiyorum.Bu lekelenme durumum tam yumurtlama dönemine geldi.Ondan dolayi çalışmaya devam edemedik.Zaten o günde yumurtlama belirtisi de göremedim ne bileyim karışık bişeyler oldu:) 3 aydir düşünüyoruz sürekli yumurtlama günümde bir aksilik çıkıyor birlikte olamiyoruz, vardir bunda da bir hayır: ( buarada yarın dr'a gidicem neden oldu diye.

kıız hani kuvvet gibi günlerce çalışma yormas mı insanı...ooff benimde bebiş gelsin hayırlısıyla tazminatımı alıp gidiciim burdan :))

benim yumyuma cok var daha bebislerimiz ayni ayda gelse keske hepimizinn

Ayyy bende bendeeee bebişim olunca çalışmamak sıkıcı gelmezde diyorum hep onla vakit geçiricemmmm ne güzelllll ayy inşallahhh biran evvel tadarız o duyguyuuu

İnşallah canımmmm aynı ay olsa ne güzel olur vallahiiiiii:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…