cnm ben su anda hastayim ama. hastaligim bitince cekerim. bana bi 100 tane yazin simdilik
kızlar okumak isteyene 494 tane tefriciye duamız var
o halde ayşenurla sed 340 ar bölüşsün kabul ediyolarsa çok gelirse yeni arkadaşlar sizde katılabilirsiniz. duamız yarım kaldı bitiremedik..
iyi olmuş canım rahatlamışsındır en azından yeni ay yeni umut inşallah hayırlısı olur bu yeni ayda hamile kalırız. bende bu defa tutmazsa dr gidicem beklemekle olmuyor..
Ağzında bal damliyor
İnşallah canım ya:)
hadi guzel haberlerinizi bekliyoruzz cnm.. dualarimiz seninle
288 sonucummm kızlar darısı size inşallahhhhhhh:))))))
evet kızlar ayyyy içim kıpır kıpır sanki bu ay güzel şeyler olcak ben bu ay yum. hafasını hiç boş geçmicem öle karar verdim gerekirse tüm cazibemi kullanacm
inşallaahhh canım bende boş geçirmemeye çalışıyorumbenim bu hafta...bol bol tatlı mı yesek ne
benim kırmızılarda geldi sağolsunlar yeni bat 2 aralık ne diyelim hayırlısı çalışmaya devam
evet kızlar ayyyy içim kıpır kıpır sanki bu ay güzel şeyler olcak ben bu ay yum. hafasını hiç boş geçmicem öle karar verdim gerekirse tüm cazibemi kullanacm
tatlımııııı olur valla etkiliyosaaaaa yerim bendeee
nasip canım inşallah yeni batlarımız gelmezzzz
ayyyy ne güzel bir haber bu yaaaaaa nasıl bi mutluluktur gözün aydın inşallah sorunsuz bir hamilelij geçirisizn Bizişm için dua et tamammııı
kıız hani kuvvet gibigünlerce çalışma yormas mı insanı...ooff benimde bebiş gelsin hayırlısıyla tazminatımı alıp gidiciim burdan :))
benim kırmızılarda geldi sağolsunlar yeni bat 2 aralık ne diyelim hayırlısı çalışmaya devam
Kızlar herkesee selammm..
Canım pek ümitsizliğine kapılmanı istemem ama geçen ayda bana böle oldu senin gibi 14. gün gibi değil daha erken zamanlarda oldu lekelenme bende panikledim de ne oluyor acaba diye sonra adetim 7-8 gün gecikince test yaptım bişi çıkmadı sonrasında doktoro gittim bişi yokmuş.. böle bi yaşanmışlıkta olduğu için yazmak istedim..
Ama inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır ama çokta umutlanma ne olur ne olmaz diye çünkü gerçekten insan çok üzülüyor.. herşey için sebep arar hale geldik çünkü.
canim cok sevindim. dun aksamda soylemistim hamilesin diyehayirli ugurlu olsun cnm. Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. dualarini bekliyoruz tatlim
kıız hani kuvvet gibigünlerce çalışma yormas mı insanı...ooff benimde bebiş gelsin hayırlısıyla tazminatımı alıp gidiciim burdan :))
benim yumyuma cok var dahabebislerimiz ayni ayda gelse keske hepimizinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?