Evet canımm benim dualarım kesinlikle namaz kılıp yasin okicam ve hepiniz dualarımda olacaksınız
uzulme cnm. benimde bat 5 aralik. Aralik ayi bizim ayimiz olacak
Oku canım bizler içinde iste gebe kadını nduası kabul olurmuşşşş.Ayşenurun çok emeği var üzerinde çok ilgilenmiş senle en çok ona dua et
kızlar okumak isteyene 494 tane tefriciye duamız var
kızlar yarın cuma isterseniz cumaya kadar olsun biz sözde geçen cuma öğlene kadar bitircektik ama olmadı
inş canım yoksa gidip tüpü koydurup gelicem artık
fundacimm canimmicimizden kim olsa ayni seyi yapardii
Dualarım sizinle kızlar ama donmuş vaziyetteyi m. İnşallah darısı size olur aylardır sizlerle güldüm sizlerle agladım sizin fikirlerinizden yararlandım hepinize tşk ederimmm
Benimde aklıma çok geliyo bu fikir
aslında aralıkta gidip yaptırmayı düşünüyodum ama herkes yaşın küçük bekle normal yollada hamile kalabiliyosun diyolar napıcamı şaşırdım çok karasızım
yarın ki cuma diye düşünmüştüm ama siz bilirsiniz konuşunanlaşın
benim yumyuma cok var dahabebislerimiz ayni ayda gelse keske hepimizinn
Ayyy bende bendeeee bebişim olunca çalışmamak sıkıcı gelmezde diyorum hep onla vakit geçiricemmmm ne güzelllll ayy inşallahhh biran evvel tadarız o duyguyuuu
İnşallah canımmmm aynı ay olsa ne güzel olur vallahiiiiii:118:
Merhaba kızlar..benim yumurtlama donemin geçti fakat bugün kasıklarimda acaip ağrı var sanki regl olacakmışım gibi ve şeffaf akıntım var..sizce iki kez mi yumurtluyorum ki böyle bişey neden olur bileniniz var mı?
başladım bile abdest almak gerekiyormu acaba ? işyerindeyim şuan pek mümkün değilde
belli bi sayı söylesen daha iyi olurtamam cnm fakat işyerinde olduğum için okuyabildiğim kadar okurum :) salat-ı tefriciye mi ?
kızlar bu dualar ne zamana kadar okunacak zaman kısıtlı değilse bende okuyayım çorbada bı tuzum olsun
kızlar yarın cuma isterseniz cumaya kadar olsun biz sözde geçen cuma öğlene kadar bitircektik ama olmadı
bana da 150 tane yazalım. begeninde gördüğünüzü anlayım
ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)çokmu geçti acaba yeni yumurtluyo olabilirmisin takip etmişmiydin
ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?