Kasım 2013

Evet canımm benim dualarım kesinlikle namaz kılıp yasin okicam ve hepiniz dualarımda olacaksınız

Oku canım bizler içinde iste gebe kadını nduası kabul olurmuşşşş.Ayşenurun çok emeği var üzerinde çok ilgilenmiş senle en çok ona dua et

kızlar bu dualar ne zamana kadar okunacak zaman kısıtlı değilse bende okuyayım çorbada bı tuzum olsun

kızlar yarın cuma isterseniz cumaya kadar olsun biz sözde geçen cuma öğlene kadar bitircektik ama olmadı

yarın ki cuma diye düşünmüştüm ama siz bilirsiniz konuşun anlaşın

Dualarım sizinle kızlar ama donmuş vaziyetteyi m. İnşallah darısı size olur aylardır sizlerle güldüm sizlerle agladım sizin fikirlerinizden yararlandım hepinize tşk ederimmm

Tebrik ederim.Allahim sağlikla kucağına almayı nasip etsin. Bambaşka bir duygudur herhalde dualarinda bizlerede bol bol dua et:)

benim yumyuma cok var daha bebislerimiz ayni ayda gelse keske hepimizinn

Yumyuma az kaldı aslında az :) keşkee canımm, sevinciyle hüznüyle birşeyler paylaşmak , birbirimize destek çıkmak ne güzel olur :103:

evet canım o minik kuzuyla vakit geçirmek ne güzel bir duygudur Ayşenur un dediği gibi hep beraber yaşarız inşallah sonra göbüşlerimiz belli olduğunda da bir buluşma ayarlıyormuşuz hamiş buluşması :)) topic çe bir müzice gerçekleşiyormuş hepimiz bu ay hamiş oluyormuşuz

Merhaba kızlar..benim yumurtlama donemin geçti fakat bugün kasıklarimda acaip ağrı var sanki regl olacakmışım gibi ve şeffaf akıntım var..sizce iki kez mi yumurtluyorum ki böyle bişey neden olur bileniniz var mı?

çokmu geçti acaba yeni yumurtluyo olabilirmisin takip etmişmiydin

tamam cnm fakat işyerinde olduğum için okuyabildiğim kadar okurum :) salat-ı tefriciye mi ?
belli bi sayı söylesen daha iyi olur

kızlar bu dualar ne zamana kadar okunacak zaman kısıtlı değilse bende okuyayım çorbada bı tuzum olsun

kızlar yarın cuma isterseniz cumaya kadar olsun biz sözde geçen cuma öğlene kadar bitircektik ama olmadı

bana da 150 tane yazalım. begeninde gördüğünüzü anlayım

evet biz bunu geçen cuma bitirmek istedik ama olmadı en azından yarına kadar bitireleim az zaten

çokmu geçti acaba yeni yumurtluyo olabilirmisin takip etmişmiydin
ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)

ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)

çok geçmemiş üstünden ya tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…