Kasım 2013

ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)

inşallaaahhhh sedddd inşallaaah buluşuruz valla ne güzel olurrrrr

ovü. tetin varsa yapsana zaten çıkmazsa bitmiştir demekki bazısında belirti çok çabuk çıkarmış olabilirsinde

merhaba kızlar nasılsınız yazamadım bı kac gundur bugunde cok moralım bozuk yıne bı umutsuzluga kapıldım:S ha birde dua okunuyor sanırım bende alıyım bı 50 tane

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız yazamadım bı kac gundur bugunde cok moralım bozuk yıne bı umutsuzluga kapıldım:S

iyiyiz ne oldu hayırdır bende geçen gün öleydim çok kötüydüm ama geçti gitti şimdi ise çok umutluyummmm sende öle olacaksın geçici inan bana

iyiyiz ne oldu hayırdır bende geçen gün öleydim çok kötüydüm ama geçti gitti şimdi ise çok umutluyummmm sende öle olacaksın geçici inan bana

inşallah canım ya cok uzuluyorum etrafımda bır cok hamıle var ve hepsı hemen kalıverdı. onları gordukce cok mutsuz oluyorum. bırınden hamıle haberı alcam dıe aklım cıkıyor. yıne gogus agrılarım basladı hıcte kasık agrısı felan yok bu ayda hersey aynı gıdıyor bu defa da olmayacak sanırım o yuzden cok mutsuzum

ay canim ne guzel olur. bebislerimizle birlikte bulusuruz bol bol dua edelim. Allah buyuk, acilan elleri geri cevirmez

karamsar dusunme cnm. hic ummadigin bi zamanda bi bakmissinki hamile kalivermissin
bundan sonra hepimiz olumlu dusunelim,guzel seyler olsun insallah

Canım bu konuşmanın aynısını geçen haftalard ayaptık bende kabus yaşıyodum resmen ne haldeydim çok iyi anlıyorum seni ama gitti bitti o düşünce sanırım adete yakın ve adet zamanı geliyo bu düşünce
benim bitti şimdi yeni yum. ve bata odaklandım yaa daha umutluyum
aynen bende benden sonra evlenenler ve hamile olduğunu duyunca bozuluyorum bayağı bide işte algıda seçicilik oluyo heryer hamşle kaynıyo sanki üstüne bide h.sonu avm gittik eşimle heryer pusette bebek yada karnı burnunda hatunlar iyice bunalım olmuştum
geçicekkkk biliyorum

ay canim ne guzel olur. bebislerimizle birlikte bulusuruz bol bol dua edelim. Allah buyuk, acilan elleri geri cevirmez

Amin canım çok zor durumda olanlara sonra bize :103: kızlar şu hastane işi de zor İstanbul da iyi bir yer yok ki varsa da hep uzakta

Hangi yakadasın canım sen bende sürekli araştırıyorum ama bir iki tane var kafamda belirlediğim bide bu ay sonuç alamazsam dr gidicem diyom ya hep bir tanıdık önerdi ona gidicem yada eşimin kuzeni doğum yaptı daha yeni oda tavsiye etti burda bir hastane ona başlıycam

tablo kasım ya herhal ondan yazdırmıyo aralıkta ya bat

karamsar dusunme cnm. hic ummadigin bi zamanda bi bakmissinki hamile kalivermissin
bundan sonra hepimiz olumlu dusunelim,guzel seyler olsun insallah

inşallah canım. inşallah demekten baska bısı gelmıyor elımden her ay dıyorum kı bu ay takmıycam hesaplamıycam bısı ama yapamıyorum allah hepımıze yardım etsın.

evden cıkasım,işe gidesim gelmiyor inan ki. evde oturup akşama kdr aglamak istiyorum boyle çaresizlik ne zor. Allahım bugune kdr ıstedıgım herseyı verdı cok sukur olsun. inşallah buda gercek olur. hepimiz hemencecik hamile kalalım allahım lutfennn

Avrupa yakası canım ,ya sen , bende aslında kontrol için bir yere gitmiştim çok güzeldi ama uzak işte :84: şimdiden bulmak lazım... fundaa bir sitede örgüler görmüştüm anneme şimdiden örmesini söylemiştim, dur dedi hemen olmaz beraberde beğendiklerimizi gösteririz birbirimize aynı örgülerden ördürürüz...kız mı erkek mi heyecanını beraber yaşamak :124: ne güzel olur yaa :)))

tablo kasım ya herhal ondan yazdırmıyo aralıkta ya bat

olsun yaa yine de görelim :)

ne kadardır istiyosun canım benim 10. ay bitti o yüzden bende çok bunalıma girmiştim neden bu kadar sürede olmuyo olmayacakmı diye diye kendimi yedim bitirdim ama adet olup bitince yenileniyosun topla kendini bende hiçbişey yapmak istemiyodum şimdi ise kendime menü yapıyorum akşam eşimle hangi filmi izlesek filan bunları düşünüp keyf alıyorum.

olacak bizimde bebişimiz olacak insan önce kendisi kesin olacakmış diye emin olmalı
birde bazı insanların işleri ağır gider benimde öledir hayatta ne istedimse ağır gerçekleşir ama olur mutlaka vardır bundada bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…