salatı tefriciye de kaç dua kaldı alınmamış olan?
çok geçmemiş üstünden ya tutarsa
ben bu ay ovulasyon testi kullandım canım 3 gun gecti şimdi testlere baktımda ama ozamanda agrim ve akıntım vardı Kafam karıştı her ihtimale karşı yine çalışmalara devam mı etsem :)
inşallaaahhhh sedddd inşallaaah buluşuruz valla ne güzel olurrrrr
ovü. tetin varsa yapsana zaten çıkmazsa bitmiştir demekki bazısında belirti çok çabuk çıkarmış olabilirsinde
merhaba kızlar nasılsınız yazamadım bı kac gundur bugunde cok moralım bozuk yıne bı umutsuzluga kapıldım:S
iyiyiz ne oldu hayırdır bende geçen gün öleydim çok kötüydüm ama geçti gitti şimdi ise çok umutluyummmm sende öle olacaksın geçici inan bana
sedgn 50 lizim 150 aldığını yazmış 294 tane daha var
Yumyuma az kaldı aslında az :) keşkee canımm, sevinciyle hüznüyle birşeyler paylaşmak , birbirimize destek çıkmak ne güzel olur :103:
evet canım o minik kuzuyla vakit geçirmek ne güzel bir duygudur Ayşenur un dediği gibi hep beraber yaşarız inşallah sonra göbüşlerimiz belli olduğunda da bir buluşma ayarlıyormuşuz hamiş buluşması :)) topic çe bir müzice gerçekleşiyormuş hepimiz bu ay hamiş oluyormuşuz
sedgn 50 lizim 150 aldığını yazmış 294 tane daha var
inşallah canım ya cok uzuluyorum etrafımda bır cok hamıle var ve hepsı hemen kalıverdı. onları gordukce cok mutsuz oluyorum. bırınden hamıle haberı alcam dıe aklım cıkıyor. yıne gogus agrılarım basladı hıcte kasık agrısı felan yok bu ayda hersey aynı gıdıyor bu defa da olmayacak sanırım o yuzden cok mutsuzum
inşallah canım ya cok uzuluyorum etrafımda bır cok hamıle var ve hepsı hemen kalıverdı. onları gordukce cok mutsuz oluyorum. bırınden hamıle haberı alcam dıe aklım cıkıyor. yıne gogus agrılarım basladı hıcte kasık agrısı felan yok bu ayda hersey aynı gıdıyor bu defa da olmayacak sanırım o yuzden cok mutsuzum
ay canim ne guzel olur. bebislerimizle birlikte bulusuruzbol bol dua edelim. Allah buyuk, acilan elleri geri cevirmez
inşallaaahhhh sedddd inşallaaah buluşuruz valla ne güzel olurrrrr
hem de süper oluur
ovü. tetin varsa yapsana zaten çıkmazsa bitmiştir demekki bazısında belirti çok çabuk çıkarmış olabilirsinde
ay canim ne guzel olur. bebislerimizle birlikte bulusuruzbol bol dua edelim. Allah buyuk, acilan elleri geri cevirmez
kizlar bende 100 tane cekerim dedim ama 5 gun sonra baslayabilirim. hastayim cunku:26:
karamsar dusunme cnm. hic ummadigin bi zamanda bi bakmissinki hamile kalivermissin
bundan sonra hepimiz olumlu dusunelim,guzel seyler olsun insallah
Canım bu konuşmanın aynısını geçen haftalard ayaptık bende kabus yaşıyodum resmen ne haldeydim çok iyi anlıyorum seni ama gitti bitti o düşünce sanırım adete yakın ve adet zamanı geliyo bu düşünce
benim bitti şimdi yeni yum. ve bata odaklandım yaa daha umutluyum
aynen bende benden sonra evlenenler ve hamile olduğunu duyunca bozuluyorum bayağı bide işte algıda seçicilik oluyo heryer hamşle kaynıyo sanki üstüne bide h.sonu avm gittik eşimle heryer pusette bebek yada karnı burnunda hatunlar iyice bunalım olmuştum
geçicekkkk biliyorum
Hangi yakadasın canım sen bende sürekli araştırıyorum ama bir iki tane var kafamda belirlediğim bide bu ay sonuç alamazsam dr gidicem diyom ya hep bir tanıdık önerdi ona gidicem yada eşimin kuzeni doğum yaptı daha yeni oda tavsiye etti burda bir hastane ona başlıycam
tablo kasım ya herhal ondan yazdırmıyo aralıkta ya bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?