Kasım 2013

bende bendeeeeee ayyyy benimkide örgü delisidir model beğenip yaptıralım evetttt benim annem ço kgiyiyomuşum gibi bana habire yelek örer çünkü torun haberini alınca kesin doldurur her model renk
offff inşallah o heyecanı yaşarız yaaa çok heyecanlı çok güzellll
az önce bir arkadaşımla telefonda konuştum bana dediki hayatımda ilk kez gözaltlarım morardı çöktü ( bir kızı var 1 yaşına girmek üzere ) ya çok zor her an uyanabilir her an ağlayabilir hep ona odaklısın çok zor yardımcı olmadan büyütmek çok zor filan dedi
bide bu konular var tabiiiiiiii

canım tablo da ekli değilsin :) yazdırsanaa

kasim ayinda oldugumuz icin yazdirmadm cnm

tablo kasım ya herhal ondan yazdırmıyo aralıkta ya bat

aynen oyle cnm

Amin canım çok zor durumda olanlara sonra bize :103: kızlar şu hastane işi de zor İstanbul da iyi bir yer yok ki varsa da hep uzakta

vala benimde hastane konusunda fikrim yok. anadolu yakasinda oturuyorum. sizler nerede oturuyorsunuz kizlar

aynen oyle cnm

vala benimde hastane konusunda fikrim yok. anadolu yakasinda oturuyorum. sizler nerede oturuyorsunuz kizlar

ben Avrupa yakasındayım gittiğim bi tüp bebek merkezi var çok memnunum gittiğim yerin Asya yakasında da yeri var

hımmm nekadanda uzakkkk ben bahçeşehirdeyim

Bayılırıımmm örgü modelleri birde giyidirip resim çekeceksin bol bol :)) biz sırf bebiş için geçen seneden prof.fotoğ.makinası aldık ben doğumdan sonra fotoğrafçı çağırırım demiştim o da gitti aldı...Tavsiye ederim çok güzel oluyor her şeyde...ahh funda zaten o zorlu kısımlarını düşündükçe kendimden geçiyorum...Bir korku kaplar hemen içimi...Allahım akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee

aynen oyle cnm

yaz canım ya bir şey olmaz bence...ben Avrupa yakasındayım...Funda örgüleri duyunca kendinden geçti "bende bendeee " diye yazmış :) Avrupa yakasına mı yoksa örgüye mi yazmış anlamadım ki

Canim benim daha yeni 4 aylik evli 3 aydir deniyorm yasimda 23 ama herkes hemen kalirken ben kalamayinca karamsar oldum cok. Allah korusun ama hic olmayacak saniyorm

Bendeyi avrupa yakasına dediydimmm. Bide bende fotoğraf çekmeye bayılıyorum her anı ölümsüzleştirmeye yani
amiiiiiiiiinnnnn ayyyy olsada şöle giydirip öpüp koklasakkkkk offf

Canim benim daha yeni 4 aylik evli 3 aydir deniyorm yasimda 23 ama herkes hemen kalirken ben kalamayinca karamsar oldum cok. Allah korusun ama hic olmayacak saniyorm

Ayyy Allah canını almasınnnn yuh sanaaaaa daha yaşın 23 ve 4 aylık evlisin ne bu acele yahuuuu ben senin zamanında ohhh evliliğimin tadını çıkarim doya doya eşimle herşeyi yaşim istiyodum ki ölede yaptık çocuk sonra düşünürüz dedik hep tamam biz geç kaldık ama bazı şeyleride yaşamalı insan gerçekten ayak bağı çünkü arkadaşımdan biliyorum herşeden geri kalıyolar çocuk var diye içinde kızınm herşey

Allah korusun neden olmasın yaa olur böle şimdiden kafaya takarsan etkileyipte olmaz ama

Bendeyi avrupa yakasına dediydimmm. Bide bende fotoğraf çekmeye bayılıyorum her anı ölümsüzleştirmeye yani
amiiiiiiiiinnnnn ayyyy olsada şöle giydirip öpüp koklasakkkkk offf

Yerimm seni ben :) anlamadım ki ...bir de o popişinden ısırsakk neredeydin sen diye...hızlıca nefes alıp sırıtıyorlar, elleri ve ayakları hızlıca oynuyor ya koşuyorlarmış gibi allahıımmm o anı gördükçe delii oluyoruummm :))

ayyy sorma ne tatlı oluyolar öle değilmi minik meleklerrr üff yaaaa

tamam canım önemi yok anneni görmüyosan epeydir takıl sen
benimki çok uzak ne güzel yakınmışsın kız benim kiyle 40 km var heralde aramız

Bende akşama gidiyorum annemee :103: yakın mısınız? benim ki bir durak mesafe var :))

annem kartalda oturuyor cnm. cok uzak sayilmayiz.Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin

Ya bebek bende resmen takinti oldu. İki sene dusunmuyordum aslinda ama bi bebek aski olustu icimde :)

evet canım onları öyle gördükçe çıldırıyorum :)...her şeyin yavrusu, küçük olanı ne güzel değil mi ? eşyanın bile :))

annem kartalda oturuyor cnm. cok uzak sayilmayiz.Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin

amiiin canım...doya doya kokla öp anneciğini :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…