sedgn 50 lizim 150 aldığını yazmış 294 tane daha var
Avrupa yakası canım ,ya sen , bende aslında kontrol için bir yere gitmiştim çok güzeldi ama uzak işte :84: şimdiden bulmak lazım... fundaa bir sitede örgüler görmüştüm anneme şimdiden örmesini söylemiştim, dur dedi hemen olmazberaberde beğendiklerimizi gösteririz birbirimize aynı örgülerden ördürürüz...kız mı erkek mi heyecanını beraber yaşamak :124: ne güzel olur yaa :)))
olsun yaa yine de görelim :)
canım tablo da ekli değilsin :) yazdırsanaa
tablo kasım ya herhal ondan yazdırmıyo aralıkta ya bat
Amin canım çok zor durumda olanlara sonra bize :103: kızlar şu hastane işi de zor İstanbul da iyi bir yer yok ki varsa da hep uzakta
kasim ayinda oldugumuz icin yazdirmadm cnm
aynen oyle cnm
vala benimde hastane konusunda fikrim yok. anadolu yakasinda oturuyorum. sizler nerede oturuyorsunuz kizlar
canım 14 daha okuyabildim :) yani 280 kaldı sanırım
bende bendeeeeee ayyyy benimkide örgü delisidir model beğenip yaptıralım evetttt benim annem ço kgiyiyomuşum gibi bana habire yelek örer çünkü torun haberini alınca kesin doldurur her model renk
offff inşallah o heyecanı yaşarız yaaa çok heyecanlı çok güzellll
az önce bir arkadaşımla telefonda konuştum bana dediki hayatımda ilk kez gözaltlarım morardı çöktü ( bir kızı var 1 yaşına girmek üzere ) ya çok zor her an uyanabilir her an ağlayabilir hep ona odaklısın çok zor yardımcı olmadan büyütmek çok zor filan dedi
bide bu konular var tabiiiiiiii
kasim ayinda oldugumuz icin yazdirmadm cnm
aynen oyle cnm
vala benimde hastane konusunda fikrim yok. anadolu yakasinda oturuyorum. sizler nerede oturuyorsunuz kizlar
ne kadardır istiyosun canım benim 10. ay bitti o yüzden bende çok bunalıma girmiştim neden bu kadar sürede olmuyo olmayacakmı diye diye kendimi yedim bitirdim ama adet olup bitince yenileniyosun topla kendini bende hiçbişey yapmak istemiyodum şimdi ise kendime menü yapıyorum akşam eşimle hangi filmi izlesek filan bunları düşünüp keyf alıyorum.
olacak bizimde bebişimiz olacak insan önce kendisi kesin olacakmış diye emin olmalı
birde bazı insanların işleri ağır gider benimde öledir hayatta ne istedimse ağır gerçekleşir ama olur mutlaka vardır bundada bir hayır
Bayılırıımmm örgü modelleri birde giyidirip resim çekeceksin bol bol :)) biz sırf bebiş için geçen seneden prof.fotoğ.makinası aldık ben doğumdan sonra fotoğrafçı çağırırım demiştim o da gitti aldı...Tavsiye ederim çok güzel oluyor her şeyde...ahh funda zaten o zorlu kısımlarını düşündükçekendimden geçiyorum...Bir korku kaplar hemen içimi...Allahım akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee
yaz canım ya bir şey olmaz bence...ben Avrupa yakasındayım...Funda örgüleri duyunca kendinden geçti"bende bendeee " diye yazmış :) Avrupa yakasına mı yoksa örgüye mi yazmış anlamadım ki
Canim benim daha yeni 4 aylik evli 3 aydir deniyorm yasimda 23 ama herkes hemen kalirken ben kalamayinca karamsar oldum cok. Allah korusun ama hic olmayacak saniyorm
Bendeyi avrupa yakasına dediydimmm. Bide bende fotoğraf çekmeye bayılıyorum her anı ölümsüzleştirmeye yani
amiiiiiiiiinnnnn ayyyy olsada şöle giydirip öpüp koklasakkkkk offf
kizlarr bugun annemde oldugum icin pek katilamiyorum araniza:26: arada bakabiliyorum anca.annemde birakmiyor
Bende akşama gidiyorum annemee :103: yakın mısınız? benim ki bir durak mesafe var :))
ayyy sorma ne tatlı oluyolar öle değilmi minik meleklerrr üff yaaaa
tamam canım önemi yok anneni görmüyosan epeydir takıl sen
benimki çok uzak ne güzel yakınmışsın kız benim kiyle 40 km var heralde aramız
ne kadardır istiyosun canım benim 10. ay bitti o yüzden bende çok bunalıma girmiştim neden bu kadar sürede olmuyo olmayacakmı diye diye kendimi yedim bitirdim ama adet olup bitince yenileniyosun topla kendini bende hiçbişey yapmak istemiyodum şimdi ise kendime menü yapıyorum akşam eşimle hangi filmi izlesek filan bunları düşünüp keyf alıyorum.
olacak bizimde bebişimiz olacak insan önce kendisi kesin olacakmış diye emin olmalı
birde bazı insanların işleri ağır gider benimde öledir hayatta ne istedimse ağır gerçekleşir ama olur mutlaka vardır bundada bir hayır
Bayılırıımmm örgü modelleri birde giyidirip resim çekeceksin bol bol :)) biz sırf bebiş için geçen seneden prof.fotoğ.makinası aldık ben doğumdan sonra fotoğrafçı çağırırım demiştim o da gitti aldı...Tavsiye ederim çok güzel oluyor her şeyde...ahh funda zaten o zorlu kısımlarını düşündükçekendimden geçiyorum...Bir korku kaplar hemen içimi...Allahım akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee
bende modellere bayilirim ama malesef el yetenegim cok yokturfotograf olayina bende katiliyorumm
Bendeyi avrupa yakasına dediydimmm. Bide bende fotoğraf çekmeye bayılıyorum her anı ölümsüzleştirmeye yani
amiiiiiiiiinnnnn ayyyy olsada şöle giydirip öpüp koklasakkkkk offf
evet yaa fotograf cekme hastasiyim bende. bebis olunca her anini cekebilirimmsonrada gelsin guzel albumler
Ayyy Allah canını almasınnnn yuh sanaaaaa daha yaşın 23 ve 4 aylık evlisin ne bu acele yahuuuu ben senin zamanında ohhh evliliğimin tadını çıkarim doya doya eşimle herşeyi yaşim istiyodum ki ölede yaptık çocuk sonra düşünürüz dedik hep tamam biz geç kaldık ama bazı şeyleride yaşamalı insan gerçekten ayak bağı çünkü arkadaşımdan biliyorum herşeden geri kalıyolar çocuk var diye içinde kızınm herşey
Allah korusun neden olmasın yaa olur böle şimdiden kafaya takarsan etkileyipte olmaz ama
ayyy sorma ne tatlı oluyolar öle değilmi minik meleklerrr üff yaaaa
tamam canım önemi yok anneni görmüyosan epeydir takıl sen
benimki çok uzak ne güzel yakınmışsın kız benim kiyle 40 km var heralde aramız
annem kartalda oturuyor cnm. cok uzak sayilmayiz.Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?