Kasım 2013

yahu normalde iş olmaz pek bugün milletin geleceği tuttu
150 okuyabildim daha okursam yazarım

aysenurcum sana belirtilerin bi belirtisi yok sayfasında msj yazdım ama cewap yazmadın

Ayy canim benim bugun oraya giremedim hic. Annemdeyim birde. Ara ara yaziyorum. Seni cok merak etmistim. Simdi okudumm. Cok sevindim cnm. Hayirli ugurlu olsunn. Bugun hep guzel haberler ust uste geldi. Masallah sizee:)) taze annelerin dualarini bekliyoruzz:))

Ovulasyon testleri eczanelerde satılıyormu? Allahım neler öğrenicem daha bide ovulasyon testi varmış

aynen internetten gittigidiyordan bugün veriyon sipariş yarın elinde tabi bu sattte değil geçti. ama hem uygun hem hızlı hemde utanmadan alıyon
ben eczaneye sordum o ne dedi düşün bilmiyodu adam yani heryerde yok herhalde

Leylinnn hoşgeldin taze hamişşşş
bize yardımcı ol bak yum. günleri yaklaşıyor ne sıklıkla ilişki oldu yum. günlerini takip ettinmi naptın söleseneeee

tamamdır ben şimdiden alıyım testlerimi nasıl olsa bu ay olmaz bebiş
annem evlendikten 3 ay sonra hamile kalmış
ablamda istedikten 3 ay sonra hamile oldu
bende normalsem 3 ay sonra olur heralde inşallah

Sosyallllll kıızzz listeyi güncelleyiverrr hamiş olanları tabloda işaretle gayrııı

Bi ses verin yahuuuuu mesaim bitti bitecek akşam bi giricem yine yetişemicem hızınıza şimdide durursunuz öleceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…