Bayılırıımmm örgü modelleri birde giyidirip resim çekeceksin bol bol :)) biz sırf bebiş için geçen seneden prof.fotoğ.makinası aldık ben doğumdan sonra fotoğrafçı çağırırım demiştim o da gitti aldı...Tavsiye ederim çok güzel oluyor her şeyde...ahh funda zaten o zorlu kısımlarını düşündükçekendimden geçiyorum...Bir korku kaplar hemen içimi...Allahım akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeee
bende modellere bayilirim ama malesef el yetenegim cok yokturfotograf olayina bende katiliyorumm
evet yaa fotograf cekme hastasiyim bende. bebis olunca her anini cekebilirimmsonrada gelsin guzel albumler
Örgü örmeyi bende hiç bilmem canm, annene yaptırırsın ya da yapan birileri vardır mutlaka :) inş. bebişlerimiz olsun da size hediyem olsun :103:
aysenurcum sana belirtilerin bi belirtisi yok sayfasında msj yazdım ama cewap yazmadın
Örgü örmeyi bende hiç bilmem canm, annene yaptırırsın ya da yapan birileri vardır mutlaka :) inş. bebişlerimiz olsun da size hediyem olsun :103:
Ayy sagol cnm:) Anneyle kayinvalideye ordururuz artik :))
Ovulasyon testleri eczanelerde satılıyormu? Allahım neler öğrenicem daha bide ovulasyon testi varmış
Canım gittigidiyor da var.ben ordan aldım 20tane ayrica 6 gebelik testide var icinde fiyati 20liraydi bilgin olsun
Kizlar duayi ne zamana okuycaz
sadece internette mi var eczanelerde yokmu ki
kocam kredi kartıma el koyduda
Muhtemelen vardır canım alanlar olmuş eczaneden yoksa bile getirtebiliyolar diye biliyorum ben
Sosyallllll kıızzz listeyi güncelleyiverrr hamiş olanları tabloda işaretle gayrııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?