bebişim beni niye yazmadın kız sanırım batım 20 kasım buarada 3.5 yıldır istiyoruzzzzzzBAT :10 kasım arkadaşlar, buyurun beraber bekleyelim:26:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]KAD
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yusraeren
[/TD]
[TD]1-7 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cennet06
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]13 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundagun
[/TD]
[TD]3 kasım
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylin85[/TD]
[TD]5 kasım[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]3 ay[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibulut
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ataç86[/TD]
[TD]8 kasım[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]---[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay06[/TD]
[TD]10 kasım[/TD]
[TD]32 [/TD]
[TD]3 ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azap_çiçeği
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz
[/TD]
[TD]10 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz
[/TD]
[TD]11 kasım
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[TD]---
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mukaay23
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ağustos72
[/TD]
[TD]17 kasım
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeterkiiste
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum
[/TD]
[TD]21 kasım
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KAD: kaç aydır denediği
BAT: beklenen adet tarihi
kızlar ben 1 aya yakındır, spora gidiyorum kilom 75 oldu çünküspor yapmak gebe kalmaya engel midir diye soracaktım :26:
Değil canım da çok ağır ve yoğun spor yapıldığında adet gecikmesine neden olma ihtimali var
yok o kadar ağır değil canım , step, plates falan
Boy kac senin bende spor yapiyorum su an 68 im boyum 1.67 kadin doguma gitmistim 5, 6 kilo vermem gerektigini soyledi daha rahat hamile kalabilmek icin
Bilmiyorum ki ben de dedim kilo vereyim bakalim nasil olacak
anladım canım hayırlısı artık
Yok canim yaa hatta ispanakli borek yaptim icim almadi yiyemedim benim guruldamam adet oncesi olur
yok kahve çay çok içmemeliyiz kafein tutundurmaz kilolu olmamalıyız sağlıklı şeyler yemeliyiz cevizdi fındıktı yok folkasiti ihmal etmemeliyiz pasif içicide olsak sigara içilen yerlerde durmamalıyız gün aşırı ilişkiye girmeliyiz ama düşünmemeliyiz çocuk için olduğunu (nası olucaksa) yataktan kalkma hemen yat şu pozisyon bu pozisyon şunu yedir eşine şunu yedirme bunu içirme.bla bla bla bla bla vs vs vs vs ............................. bıktım ben wasgeçmenin kıyısındayım walla..
günaydın arkadaşlar :)) nasılsınız.dün tatildi evdeydi iş güç yaptım yine.kasık ağrılarımda başladı.adetime 8 gün var ama benmki kistten dolayıı düzensiz bu hafta olurum gibi.tabi inşallah olmamda :))
kilo engelmi gerçekten hamileliğe ya..bnm diyetlerim genelde çok ağırdır o yüzden şu dönemde yapmıyorum yaparsam tam yapıyorum (ölümüne) yapmassamda hiç yapamıyorum yemeye devam ediiyorum yani az yiyim veriyim tarzı bişi yok bende geçen sene 20 kilo vermiştim ama bıraktım nası olsa verdim diye yine çok kilo aldım en az bi 10 kilo fazlam war( diyet yapmakta hiç canım istemiyor..daha o moda giremedim ama kilo engel demek he pofffffffffffffffffffff istemiom en sonunda çocuk ya walla bıktım
günaydın arkadaşlar :)) nasılsınız.dün tatildi evdeydi iş güç yaptım yine.kasık ağrılarımda başladı.adetime 8 gün var ama benmki kistten dolayıı düzensiz bu hafta olurum gibi.tabi inşallah olmamda :))
yok kahve çay çok içmemeliyiz kafein tutundurmaz kilolu olmamalıyız sağlıklı şeyler yemeliyiz cevizdi fındıktı yok folkasiti ihmal etmemeliyiz pasif içicide olsak sigara içilen yerlerde durmamalıyız gün aşırı ilişkiye girmeliyiz ama düşünmemeliyiz çocuk için olduğunu (nası olucaksa) yataktan kalkma hemen yat şu pozisyon bu pozisyon şunu yedir eşine şunu yedirme bunu içirme.bla bla bla bla bla vs vs vs vs ............................. bıktım ben wasgeçmenin kıyısındayım walla..
Şişşştt sakinnn :))) öle kilolular varki çok rahat hamile kalıyolar takılma bu duruma canım. Bende şeye sinir oluyorum benim epey zayıf arkadaşlarım var ama azıcık kiloyu dert ederler bana her ikiside sürekli biraz kilo versen öle hamile kalsan daha iyi sora zor veriliyo doğumdan sonra zor veriliyo ya zayıf kal. Kendisi doğurdu çok zayıftı aldı biraz kilo çocuk doğdu nasıl verdi o kiloları anlamadım yemiyo kardeşim yemiyo :))) Herkes bişey diyor yaaa amaaaan.
Şişşştt sakinnn :))) öle kilolular varki çok rahat hamile kalıyolar takılma bu duruma canım. Bende şeye sinir oluyorum benim epey zayıf arkadaşlarım var ama azıcık kiloyu dert ederler bana her ikiside sürekli biraz kilo versen öle hamile kalsan daha iyi sora zor veriliyo doğumdan sonra zor veriliyo ya zayıf kal. Kendisi doğurdu çok zayıftı aldı biraz kilo çocuk doğdu nasıl verdi o kiloları anlamadım yemiyo kardeşim yemiyo :))) Herkes bişey diyor yaaa amaaaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?