Kasım 2013

ay hadi bakalım testler bitince aşılama yapacak.bu durumda ilişki oluyomu peki

bılmem ben asılama yaptırmmam yya valla bıde ona sacmam dunya para yapılcaksa dırek tüp olsun

keşke bende hiç yaptırmasaydım bende adet olur olmaaz tüp istiyorum dicem.normalde o 2.aşılama için gel dedide kabul etmicem

ilaçlı rahim filmi çok kötüymüşşşşş zor acılı oluyomuşşşşş bende korkuyom isticekler diye

keşke bende hiç yaptırmasaydım bende adet olur olmaaz tüp istiyorum dicem.normalde o 2.aşılama için gel dedide kabul etmicem

ya asılamanın sansı normalle arasında cok az bı fark var nıye ben okadar parra verımkı tutmucanı bıle bıle tutsa diğer türlüde tutardı

bılmem ben asılama yaptırmmam yya valla bıde ona sacmam dunya para yapılcaksa dırek tüp olsun

Bende direk tüp bebek istiyorum ama tüp bebek hormonlarla oynadıkları için kadının herşeyini altüst ediyomuş. Benim patronlarda genetik hiçbirinin normal yolla çocuğu olmadı hepsinin tüp bebek ve ikizleri var yaşları epey var 40-50 yaş arası 3 kardeş ve bunların 5-6 yaşlarında çocukları
yazık olan kadına oluyor diyolar sorun bizde ama eşlerimiz çok yıprandı dediler resmen genlerle oynuyolar psikolojisi bozuluyo dediler
inşallah normal yolla hamile kalırız kızlar

valla benım psıkolojım bole bekle bekle daha cok bozuluo

çok özür dilerim cennet ((((((
ben böle şom ağızlıyım işte ne varsa sölüyom ama kulaktan dolma bilgi ciddiye alma nolur

çok özür dilerim cennet ((((((
ben böle şom ağızlıyım işte ne varsa sölüyom ama kulaktan dolma bilgi ciddiye alma nolur

yok şekerim bılıorm zor oldugunu :)) özüre ne gerek dogum sancsını goze almıs insanlarız:) onun acısı vız gelır sanırsam

bi arkadaşım kilolu hamile kalmıştı doktorun biri demişki kilo almaya devam edersen bebek 8 aylıkken karnında ölür bidaha ona gitmedi tabi bu doktorlar işimize yarıyo tabi ama bazende insanın moralini çok bozuyolar. arkadaşımda çocukluğundan beri kilolu hiç öylr zayıf olmadı yapısı öyle bebeğe hiç bişey olmadı çok sağlıklı doğdu

Oda doğru :))) zaten psikolojimiz yeterince bozuk bari göbişler şişsin o alır kötü enerjiyi :)))

Ayyy moralim bozuldu hepten nejat işlerin durumu çok ağırlaşmış çok seviyom ben kendisini

kızlar ben hsg yi çektirdim tabii anestezili acıyacağını bildiğim için ama keşke anestezili çektirmeseydim diyorum, hsg sırasında orta şiddetli bi ağrı oluyormuş adet sancısı gibi, sonrasında birşeyiniz kalmıyormuş, zaten her ay çekmiyor muyuz adet sancısını birde şöyle düşünün, işlem 5 dk sürüyor ondan sonra ağrı sızı kalmıyor, yok yinede çok acıyacak diyorsanız ya hafif bi sakinleştirici alın yada ağrı kesici, benim önerim bu

bende baştan öyle düşünürdüm bilseydim tüh :)

neyse en azından denemıs oldun aşılamaylada tutan cok var normalle tek farkı spermlerı yumurtanın daha yakınına bırakıo ama tuptte hazır döllenmıs yumurtayı atıo rahme bı zahmet tutunsun bebekte canm bari okadarını yapsın vala bı gelsın ısırcam totosunu bukadar beklettıgı ıcın

bende gıtmeden yarım saat once bı agrı kesıcı almayı dusunuorm :) valla napalm :)

oda doğru :))) zaten psikolojimiz yeterince bozuk bari göbişler şişsin o alır kötü enerjiyi :)))

ayyy moralim bozuldu hepten nejat işlerin durumu çok ağırlaşmış çok seviyom ben kendisini

kızz ne olmuş adama?

ayyy bende bu ara bebeğe taktım bi gelse sevsek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben smearda çok kasılmıştım küçücük alet oda çok canım yanmıştı ama bu olay daha zor öleyse

ciğerler iflas etmiş az ömrü kalmış resmen intihar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…