ya bende endişelendirmemek için bir şey söylemedim ama bazılarındada yumurta büyüyormuş ama çatlamıyormuş, sonra kiste çeviriyormuş ama böyle diyenler az tabii biz iyi düşünelim iyi olsun, inşallah bu karışım sebep olurda bu ay hamiş olursun canım benim
inşallah kızlar adet olucam gibi hissediyorum ama bu akşam bi iş arkadaşımıza bebek tebriğine gittik orda başka bir arkadaşımızın 3 yaşını yeni dolduran kızı annesin sen dedi bööle bi kötü oldum inşallah Allah söyletmiştir diye umyorum artık bakalım bugünü saymazsam son 2 gün bata
Aminn canım hepimiz olalım inşAllah.. Zaten bu ay benim kasıklarımın ağrısı bi türlü geçmedi ne oluyo bilmiyorum
Ama inşAllah hayırlı haberlerdir ama sanmıyorum nedense..
inşallah kızlar adet olucam gibi hissediyorum ama bu akşam bi iş arkadaşımıza bebek tebriğine gittik orda başka bir arkadaşımızın 3 yaşını yeni dolduran kızı annesin sen dedi bööle bi kötü oldum inşallah Allah söyletmiştir diye umyorum artık bakalım bugünü saymazsam son 2 gün bata
ilk aylarda ki umudum benimde yok artık, çok sallamıyorum aslında, birde burası kafamı dağıtıyor çok şükür, sonuçta herşeyi paylaşıyoruz, ama ben herşeye rağmen pozitifimmm
hadi inşallah bi bakmışsın 3 gün sonra bize iyi haberler vermişsin , bak yine heyecanlandım sanki benim bata 2 gün kaldı
Benimde moralde bişi yok ama sadece biraz çok düşünüyorum o sıkıntıyıda attım mı tamam.. Pozitif düşün ki iyi olsun herşey
Bide ummadığın zamanda olur diyorlar ya ona da takılıyorum ben :)) bu ay yok diyorum ama ya varsa da demeden geri kalamıyorum napıyım :))
inşallah canım benim de 2 kaldı sayılır artık inşallah hemen göbişlerimiz 9 ay sonrada kucağımız dolar
kızlar ben uykuya yenik düşüyorum sanırım,öpüyorum hepinizi görüşürüz, pozitifff düşünmeye devammm
slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı)
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedimALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş
Günaydın canlarrrrrr :)))) kimse yokmuuuu
üzülme canım benimde yok :))) en alta yazmış azap bak hepinize ettim adını yazmadıklarımada diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?