Kasım 2013

inşallah kızlar adet olucam gibi hissediyorum ama bu akşam bi iş arkadaşımıza bebek tebriğine gittik orda başka bir arkadaşımızın 3 yaşını yeni dolduran kızı annesin sen dedi bööle bi kötü oldum inşallah Allah söyletmiştir diye umyorum artık bakalım bugünü saymazsam son 2 gün bata

Ayy inşallah canım.. Düşünmesi bile çok güzelken o heberi alıp onu yaşamak nasıldır kim bilir 😊

Aminn canım hepimiz olalım inşAllah.. Zaten bu ay benim kasıklarımın ağrısı bi türlü geçmedi ne oluyo bilmiyorum
Ama inşAllah hayırlı haberlerdir ama sanmıyorum nedense..

ilk aylarda ki umudum benimde yok artık, çok sallamıyorum aslında, birde burası kafamı dağıtıyor çok şükür, sonuçta herşeyi paylaşıyoruz, ama ben herşeye rağmen pozitifimmm

hadi inşallah bi bakmışsın 3 gün sonra bize iyi haberler vermişsin , bak yine heyecanlandım sanki benim bata 2 gün kaldı

ilk aylarda ki umudum benimde yok artık, çok sallamıyorum aslında, birde burası kafamı dağıtıyor çok şükür, sonuçta herşeyi paylaşıyoruz, ama ben herşeye rağmen pozitifimmm

Benimde moralde bişi yok ama sadece biraz çok düşünüyorum o sıkıntıyıda attım mı tamam.. Pozitif düşün ki iyi olsun herşey

Bide ummadığın zamanda olur diyorlar ya ona da takılıyorum ben :)) bu ay yok diyorum ama ya varsa da demeden geri kalamıyorum napıyım :))

yalnız değilsinnn bende aynı senin gibiyim

kızlar ben uykuya yenik düşüyorum sanırım,öpüyorum hepinizi görüşürüz, pozitifff düşünmeye devammm

slmmmm kıslarrr şükür duamı bitrdim duasını okudum aminn deyimm bacılarrr
minikbebiş
hicran4242
ismihan_sultan
elammm(tugce)
zeycan27
msa84(sevda)
gamse20
evlimutluu
sebzel
cisemb
nefesal
cennet06
sonsuz_sorumsuz( adı bnde saklı )
hatice
41 yasini serif 41 ayetel kursü ve duası edildi burdaki bacılarımın adları söledin di RABBİM dualarımızı kabul etsin inş ( tabi ki herkezin cocuk isteyen herkeze rabbim cocuk hamilelere saglıklı kolay dogum )adlarını söyleyemedigim arkadşlar üzlmeyin sizleride dedim ALLAH ellerimizi boş cevirmesin inş

Günaydın canlarrrrrr :)))) kimse yokmuuuu

ama benim adım yok burda bana dua etmedinmi

üzülme canım benimde yok :))) en alta yazmış azap bak hepinize ettim adını yazmadıklarımada diye

Offff kızlar iyice bunalıma girdim bugün tatil ve ben çalışıyorum güneşi gören ve uykusundan uyanan çıkmaya başladı eşofmanlar üzerinde yada takımları giymişler bayrama gidiyolar her neyse ben ise çalışıyorum. Birde işyeri tam böle yürüyüş yolu üzerinde camdan herkesi görüyorum havada ne kadar güzel gidip evimi havalandırmak işlerimi düzenlemek isterdim sorada sahilde kocamla yürüyüş. bu arada eşim çalışmıyor tatil yatıyo

slmm kıslar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
bacılarım canlarım ben sizlerin adını demediysem üzülmeyin dedimki kk bütün evlat için el acıp YAR edene yalvaran bacılarımada nasip et YARABBİM dedim üzülmeyin ne olurr canımsınız

bayram gelmiş neyime, kan damlar yüreğime :)))

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım ılk asılamamı bu ay yaptırıyorum dua edın lutfen.bugun ıgneye baslıyorum 37.5 dan baslattı doktorum bıraz yardımcı olun lutfen ıgneyı kendım mı yapsam yoksa acılde mı karar veremedım tecrubelı arkadaslardan yardım beklıyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…