- 1 Ekim 2013
- 152
- 3
- 118
hiç bilmiyorum canım nasıl olacak bu işimiz :26:
dur hemen vazgeçme, çalışmalara devam
gerçekten vazgeçtim yani..zzaten baksana vucutta müsait değil,e diyete falanda cnm stemio e ağır temizlik yapmadan kendimi yormadanda durulmuo ya sigarada cnm istemeye başladı zten depresyondan sinirden üzüntüden dağılışımdan...hergün yeni bişi çıkıo ondan olmaz bundan olmazz ben yapamıcam bunları düşünüp ve hayatıma endeksleyip..benden passsss
gerçekten vazgeçtim yani..zzaten baksana vucutta müsait değil,e diyete falanda cnm stemio e ağır temizlik yapmadan kendimi yormadanda durulmuo ya sigarada cnm istemeye başladı zten depresyondan sinirden üzüntüden dağılışımdan...hergün yeni bişi çıkıo ondan olmaz bundan olmazz ben yapamıcam bunları düşünüp ve hayatıma endeksleyip..benden passsss
Bende kilolu sayılmam. standart 58 kiloydum hep evlenince nolduysa oldu 65 oluverdiiiim 60 olsam keşke boyum 1,70
bu ara acaip iştahlıyım adet öncesi acaip yiyorum bisküvi kek çikolata masamdan biri gidiyo biri geliyo bide eşimle akşamları çay yanında illa bişeyler olacak biz zor veririz kiloda ben alacam daha galiba
benim eşimde spora gidiyo çok disiplinli bende hiç heves yok yıllar önce gittim ama hiç sevmedim isteksiz gidiyodum. şimdide evliliği işi ev işlerini bahane ediyorum.
ösnur iyice bunalıma girmişsin böle isteksiz karamsar olma şükredelim herzaman isyan etmeyelim olurmu bende bazen diyorum neden olmuyo en çokta kendime kızıyorum 3 sene bitti evliliğinde yaşadığın kadar yaşadın herşeyi eşinle neyi bekledin diyorum illa 30 oluncamı dank edecekti. keşke geçen yıl düşünseydim diyorum.
günaydınnn herkese nasılsınız kızlarrr:)
merhaba canım hoş geldin, iyiyiz uğraşıyoruz, sende ne var ne yok?
kilodan bahsetmişken.ben gibi çikolata kisti olan varsa okusunlar.beslenme çok önemliymiş.et tavuk süt ürünleri yenmeyecek+çikolata kahve sigara herşey yasakmış.bunu 2 ay denicem hemde 3 kilo fazlam var veririm iyi olur dimi
3 kılodn bısı olmaz ayama yınede fit ol ıyı olur benmde 2 kılom var vermeyede nıyetım yok :)
bende neolsun ole adetı beklıorm ıkıncı gunu doktora gıdıcem horman testı ıcınmıs sonrada hsg 10 kasımda heyecanlıyım :) korkuorm ole adet sancılarımda geldıler gene gelemeeyesiceler sızde ne var ne yok :)
3 kılodn bısı olmaz ayama yınede fit ol ıyı olur benmde 2 kılom var vermeyede nıyetım yok :)
3 müü 2 mii delirtmeyin beniii uleyynnnnn
3 müü 2 mii delirtmeyin beniii uleyynnnnn
bende kendimi beklemeye aldım canım
bişey olmaz aslında bende kansızlık var kilolu olunca üşümüyorumkız siz ne yaptınız aşamalar ne durumda
benmde adet sancılarım sıkıştırmaya başladı sinir oluyorum vallahi
hımm hayırlısı olsun canm valla stres yapa ypa bbı hal olduk bende kendımı yıne temızlıge verdımole kendımı yıpratıom kafam dagılsın dıe dun butun gun temızlık yaptm
bat:8 kasım görünüyor sende ne yaptın bacı çok erken değil mi?
sende ne çok temizlik yapıyorsun kız
kafa dağıtmaya birşeyde ben söyleyeyim puzzle yapın, bende 1500 lük vardı onu yaptım bitirdim duvara astım, şimdi 1000 parçalık yapıyorum kafanızı bayağı boşaltıyor, tecrübeyle sabit deneyin derim
valla o daha ıımıs temızlıkten dun ölü gıbı uyudum saat 10 da tuller yıkandı kanepeler sılındı halılar cırpıldı kırıldı her yanım D:
ayy hiç bana göre değilhaftada 1 temizlik yapıyorum oda söylene söylene
bat:8 kasım görünüyor sende ne yaptın bacı çok erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?