Kasım 2013

ayyy bende bu ara bebeğe taktım bi gelse sevsek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay belıme sancılar gırıo :S bu ayda yok oturup aglayımmı napım sımdı öff öffffffffff öffffffffffffffff bıktım yemınle bıktım valla bıktım billa bıktım

ay belıme sancılar gırıo :s bu ayda yok oturup aglayımmı napım sımdı öff öffffffffff öffffffffffffffff bıktım yemınle bıktım valla bıktım billa bıktım

kız allahtan umut kesilmez öyle deme :))

bu kadar olur ya valla 14 . aya gırcez neredeyse daha ne kadar beklemem lazmmmm (((

bizde 15.ayımız oldu artık :)) ya ne bilim tatlım.isyanla ele birşey geçmiyor sabır+dua+tevekkül sadece bunlar gerekli rabbim sabır versn bizlere

Bende bıktım valla bi sene olcak tık yok benle bir bebek düşünen arkadaşım doğurdu bile hemencik tuttu onun benden küçük hemde bende anne olmak istiyorum

bizde 15.ayımız oldu artık :)) ya ne bilim tatlım.isyanla ele birşey geçmiyor sabır+dua+tevekkül sadece bunlar gerekli rabbim sabır versn bizlere

hıc bı zaman ısyankar olmadım raabbıme karsı ama cok bunalmdayım cok dardayım cok karısıgım cok umutsuzum ama cok ısteklıyım cok fenalardayım anlaycagın ne kadar gulmeeye calıssamda olmuo benden 1 sene sonra evlenen bugun dogumu var maşşallah mılet patır patır doguruo :Allah hıc kımseyı o zorda bırakmısın herkesın yardımcısı olsun kıskandıgımdan deıl ama benm nıye yok ben bu kadar kötu ne yapmıs olablırımde bu kadar cezalandırılıorm

bende çalışıyorum iş güç yoksa kafayı yerdim ya ev çok sessiz geliyo banada.yeni evli arkadaşm 3 aylık hamiile

bende çalışıyorum iş güç yoksa kafayı yerdim ya ev çok sessiz geliyo banada.yeni evli arkadaşm 3 aylık hamiile

hah benmde anlatmaya calıstııgım bu neyı yanlıs yapıorz arkadasım ısyankarlıktan deıl bıkkınlıktan bu sıtemlerım neyı eksık neyı fazla yapıorz anlamıorm yoksada vara cevır Allah ım bu ay bosa cıkmasın umutlarımız duayı dagıtalımmı napalm ?

bende elimden geleni yapıyorum ama olmuyor rabbim bu ay ne olur bizim gibi çok bekleyenleri sevindr bende sen gibiyim.duayı azapçiçeği gelsinde dağıtalım.çarşamba başlarız diyordu

gecenin en karanlık olduğu anı şafağa en yakın anıdır derler kuzum, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin testlerinde maşallah iyi çıkıyor bundan sonrası Rabbime kalmış, biz dua edip bekleyelim, bizim için yine en iyisini bilen Rabbim

bende elimden geleni yapıyorum ama olmuyor rabbim bu ay ne olur bizim gibi çok bekleyenleri sevindr bende sen gibiyim.duayı azapçiçeği gelsinde dağıtalım.çarşamba başlarız diyordu

tamam bıan evvel baslayalmkı adet olmadan belkı bı faydası olur

Allahım bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kusursuz bı abdest al sonra ya Rabbim sana yalvarıyorum.Sevgili peygamberin Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek,Rabbime yalvarıyorum.Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi,bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle.O'nun hürmetine duamı kabul et . diyecekmısız kızlar

öğlen namazında ve her namazdan sonra yapcam inşallah

canım merhaba aynı dertten muzdaribiz hepimiz ceza olarak düşünme lütfen bende 3.5 yıldır isityorum ama olmuyor rabbim ol demeyince olmayacakta yapacak bişeyimiz yok rabbim böyle emretmiş biz bol bol dua edeceğiz inşallah canım.....bende bunalımdayım gurbetteyim kapımı çalan yok eşim enaz 18 saat çalışıyor evin içinde ruh gibi geziyorum ne yapalım canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar versin tez zamanda

amin canım Allah yarrdımcın olsun senın ve cümlemizin cok zor bızı bızden baska kımse anlamadıgı ıcn burdayız zaten ama beklemek benı mahvedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…