Kasım 2013

öyle tabıkı her şerde bı hayır muhakkak vardır onu bılemeyız ama sabredemıorm bı yerden sonra Allah affetsın

buluşalım buluşalım diyoruz ama kimseden ses seda yok maşallah pofuduk hanım

amin canım Allah yarrdımcın olsun senın ve cümlemizin cok zor bızı bızden baska kımse anlamadıgı ıcn burdayız zaten ama beklemek benı mahvedıyor

aynen canım ama yapacak bişey yok kayınvalidemin 3 eltisi de benden sonra çatır çatır son çocuklarını doğurdu diğerlerini saymıyorum bile babaanne de yeni gelin de iş yok benim gelinler doğuruyor dedi ben ne yaptım hiçbişey diyemedim desem de ne fayda edecekki ne yapalım rabbim büyük canım.....bütün kuzenlerim kaçıncıya hamile benden sonra evlenenlerin çocukları 3 yaşadı neredeyse

(( benm kayınvalıdemden Allah razı olsun hıc ses etmıor kac ay oldu nıe olmuo hıc tek laf duymadım çok sukur bıde o ole ustume gelse ııce kotu olurum sende sabret sana ole laf soyleyenlerın yuzunu dahi görme

(( benm kayınvalıdemden Allah razı olsun hıc ses etmıor kac ay oldu nıe olmuo hıc tek laf duymadım çok sukur bıde o ole ustume gelse ııce kotu olurum sende sabret sana ole laf soyleyenlerın yuzunu dahi görme

gurbetteyim canım zaten memlekete gidince görüyorum Allah var benim kayınvalidem de sormadı zaten son durumumu biliyorlar artık geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı ankarada yaptırdım kayınvalidemlerde vardı....üzüldük tabiki bunda da vardır bir hayır...

aynen oyle tup bebek dusunmuomusun

canlar kafanızı herşeye, her yere takmayın, bana da çok şey söylüyorlar, tembel, kısır, yaşı geçmiş ooo neler neler, ee ne yapalım herkesin bir sınavı var demek ki bizim sınavımızda bu, herşey Allahtan artık bizim için. oolduğu kadar olmadığı kader demişler....

aynen oyle tup bebek dusunmuomusun

canım geçen ay aşılamayı özlede yaptırdım şuan 3 aşılama hakkım var onları deneyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum.....bir kaç ay ara verdim doktora canım çünkü ilaçlar resmen her yerimi şişirdi malesef

hımmm benm asılamaaya bı antıpatım var nedense bılmıorm onlarıda dene bakalm ıns bu sefer tutar Allah ın ıznıyle

Yuh yaaa daha bir yıllık evlisin neler sölüyo bu insanlar ya hadi ben tamam ben hakettim hepsini :)))))))))

tamam canım nerede isterseniz ben oraya gelirim benim için sorun yok banada gelebilirsiniz çok memnun olurumcanım şimdi çıkayım sonra gelirim eşim pcyi istiyor haberlere bakacakmış çok öptüm hepiniziiiiiiii

haydi bende öptüm seni görüşürüz selametle

Yuh yaaa daha bir yıllık evlisin neler sölüyo bu insanlar ya hadi ben tamam ben hakettim hepsini :)))))))))

cahil cühela takımıyla uğraşmak zor bacıı en son evet kısırım ben benden çocuk falan olmazmış deyip herkesin çenesini kapatacağım dur bakalım

He vallah evlenmeden öncede evde kalmış muamelesi yaparlardı ya evlen evlen sanki çok iyi örnekler evlenmiş olarak çok ideal evlilikleri varmış gibi şimdide çok iyi çocuk yetiştiriyolar ya yap bitane tembel ne bekliyon istiyoruz heralde daha bişey yok diyorum. Evliliğinin altında bi sorun arıyolar hemende çocuk yapmazsan

sallıyorum canım ben artık

aynen ole bızımde esımın babannesı soledı bı sefer bı hastalıgın mı var nıe olmuo dedı bana esım ben ıstemıorm cocuk mocuk sakın bızım ısımıze karısmayın dıınce kımseden ses cıkmadı bı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…