öğlen namazında ve her namazdan sonra yapcam inşallah
gecenin en karanlık olduğu anı şafağa en yakın anıdır derler kuzum, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin testlerinde maşallah iyi çıkıyor bundan sonrası Rabbime kalmış, biz dua edip bekleyelim, bizim için yine en iyisini bilen Rabbim
canım merhaba aynı dertten muzdaribiz hepimiz ceza olarak düşünme lütfen bende 3.5 yıldır isityorum ama olmuyor rabbim ol demeyince olmayacakta yapacak bişeyimiz yok rabbim böyle emretmiş biz bol bol dua edeceğiz inşallah canım.....bende bunalımdayım gurbetteyim kapımı çalan yok eşim enaz 18 saat çalışıyor evin içinde ruh gibi geziyorum ne yapalım canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar versin tez zamanda
amin canım Allah yarrdımcın olsun senın ve cümlemizincok zor bızı bızden baska kımse anlamadıgı ıcn burdayız zaten ama beklemek benı mahvedıyor
buluşalım buluşalım diyoruz ama kimseden ses seda yok maşallah pofuduk hanım
aynen canım ama yapacak bişey yok kayınvalidemin 3 eltisi de benden sonra çatır çatır son çocuklarını doğurdu diğerlerini saymıyorum bile babaanne de yeni gelin de iş yok benim gelinler doğuruyor dedi ben ne yaptım hiçbişey diyemedim desem de ne fayda edecekki ne yapalım rabbim büyük canım.....bütün kuzenlerim kaçıncıya hamile benden sonra evlenenlerin çocukları 3 yaşadı neredeyse
(( benm kayınvalıdemden Allah razı olsun hıc ses etmıor kac ay oldu nıe olmuo hıc tek laf duymadım çok sukur bıde o ole ustume gelse ııce kotu olurum sende sabret sana ole laf soyleyenlerın yuzunu dahi görme
canım ayarlayın ben sizi bekliyorum ama kuşum......buarada ayın10una memlekete gidecem kuzenimin düğünü var kızlar ben olmadan birleşme yok tamam mıııııııııııı
gurbetteyim canım zaten memlekete gidince görüyorum Allah var benim kayınvalidem de sormadı zaten son durumumu biliyorlar artık geçen ay aşılama yaptırdık tutmadı ankarada yaptırdım kayınvalidemlerde vardı....üzüldük tabiki bunda da vardır bir hayır...
aynen oyle tup bebek dusunmuomusun
tamam canım seni bekleriz merak etme
canım geçen ay aşılamayı özlede yaptırdım şuan 3 aşılama hakkım var onları deneyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum.....bir kaç ay ara verdim doktora canım çünkü ilaçlar resmen her yerimi şişirdi malesef
canlar kafanızı herşeye, her yere takmayın, bana da çok şey söylüyorlar, tembel, kısır, yaşı geçmiş ooo neler neler, ee ne yapalım herkesin bir sınavı var demek ki bizim sınavımızda bu, herşey Allahtan artık bizim için. oolduğu kadar olmadığı kader demişler....
tamam canım nerede isterseniz ben oraya gelirim benim için sorun yok banada gelebilirsiniz çok memnun olurumcanım şimdi çıkayım sonra gelirim eşim pcyi istiyor haberlere bakacakmış çok öptüm hepiniziiiiiiii
Yuh yaaa daha bir yıllık evlisin neler sölüyo bu insanlar ya hadi ben tamam ben hakettim hepsini :)))))))))
He vallah evlenmeden öncede evde kalmış muamelesi yaparlardı ya evlen evlen sanki çok iyi örnekler evlenmiş olarak çok ideal evlilikleri varmış gibi şimdide çok iyi çocuk yetiştiriyolar ya yap bitane tembel ne bekliyon istiyoruz heralde daha bişey yok diyorum. Evliliğinin altında bi sorun arıyolar hemende çocuk yapmazsan
He vallah evlenmeden öncede evde kalmış muamelesi yaparlardı ya evlen evlen sanki çok iyi örnekler evlenmiş olarak çok ideal evlilikleri varmış gibi şimdide çok iyi çocuk yetiştiriyolar ya yap bitane tembel ne bekliyon istiyoruz heralde daha bişey yok diyorum. Evliliğinin altında bi sorun arıyolar hemende çocuk yapmazsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?